בוחן פאגאני the 4th!!!

Justin Angel

New member
בוחן פאגאני the 4th!!!

שלום לכולם! לך בחולצה המקסימה עם המכנסיים, ולך בפיג'מה, ולך עם העניבה המהממת, ובמיוחד לך שלובשת רק חזייה! שלום לכולכם וברוכים הבאים לבוחן הפאגאני הרביעי ואני שמח מאוד מאוד מאוד שכולכם, אדונים נכבדים ועלמות-חן מקסימות, באתם ואתם הולכים להשתתף! הבוחן הבא ישומש לחשיפת מכנה משותף בין פאגאנים בארץ, ובהתאם לכך אין תשובות נכונות או לא נכונות, רק מה שאתם חושבים. מספר דברים: - אתם מתבקשים לא לקרוא תשובות של אנשים אחרים לשאלות לפני שעניתם בעצמכם בכדי לשמור על תקינות הסקר. - אתם מתבקשים לא להגיב על תשובותיהם של אנשים אחרים בתוך השרשור הזה, אלא לפתוח עץ חדש או לדבר עימו במסרים אישיים. - הבוחן מנוסח בלשון נקבה, אלו מכם שלא נשים - נדפקתם, אתם תסדרו. השאלות 1) העבודה לוחצת, החיים מעצבנים, והפתרון שלך: נסיעה לצפון! ארזת תרמיל, לקחת אוטובוס והגעת לרמת-הגולן הפורחת. את נמצאת על אזור הררי מקסים, הכל בנוף הירוק פורח, יש נחל קטן בהמשך, ואין שום מחויבות ברקע, מהי התגובה שלך? 2) זה יום קיצי ישראלי מקסים, בערך אלפיים מעלות בצל ואין ענן בשמיים הכחולים. את הולכת לדרכך בשדה שבקצה העיר\יישוב שלך ולפתע עננים מתחילים להגיע מכל כיוון באופק. מהי התגובה שלך? 3) האם ישנה מנגינה\מוזיקה כלשהי המשפיעה עליך באופן דרסטי? שגורמת לך להרגיש באופן מיידי מלאת אנרגייה או "מרחפת באוויר"? אם כן, מהי? 4) נסעת לחופשה איפשהו באירופה לנפוש באתרים היסטוריים. לאיזו מדינה היית נוסעת? ואיזו אתרים היסטוריים היית מבקרת? (לא יותר ממדינה אחת, ועד שלושה אתרים בבקשה) 5) מה הם המחזורים הטבעיים שאת מכירה? (עד חמש בבקשה, לא בסדר חשיבות) 6) בהתאם לדתך, האם את מאמינה שלפי המראה החיצוני שלך ניתן לראות שאת משתייכת לדתך? 7) האם את זוכרת אירוע בעברך בו היה ייתכן מאוד שאם היה הולך שונה, היית היום מתה? 8) מיהי הדמות ההיסטורית האהובה עלייך? ומדוע? 9) א) מהו החפץ המוחשי היקר ביותר לך שאי-פעם מצאת במקרה? ב) מהו הדבר היקר ביותר לך שאי-פעם מצאת במקרה? 10) קיבלת נסיעה חינם עם הוצאות חיוניות משולמות, אך הנסיעה היא רק למדינה המוגדרת כמדינת עולם שלישי. להיכן היית נוסעת? 11) מהו הספר שהפקת ממנו את הלקחים החשובים ביותר לחיים? ומהם הם היו? 12) כיצד היית מתארת באופן מטאפורי את מה שאת מחשיבה כתכונות הטובות ביותר שלך? 13) מהי תגובתך לסיפורים עתידניים? סיפורים אשר למשל מלאי רובוטים, חלליות, גזעים חוצניים, טכנולוגיות חדשות וכך הלאה? 14) אם היה משפט שיכול לסכם אותך בצורה מקיפה ומושלמת, מהו הוא היה? ואם אין כזה, האם את חושבת שמשפט כזה יכול באמת ובתמים להתקיים? 15) האם ישנם זמנים\אירועים בהם אתם שמחה במיוחד על היותך פאגאנית? 16) האם בעבודות ארוכות-טווח היית משתפת את חברייך לעבודה במהי דתך? 17) האם יש לך כינוי? ואם כן, מהו מקורו? 18) האם יש לך דבר מה בעל ערך רגשי שאת שומרת\מחזיקה במשך זמן רב? 19) האם אי-פעם התאהבת במישהו? 20) מהי מערכת היחסים הארוכה ביותר שהיית בה? מהי מערכת היחסים המשמעותית ביותר שהיית בה? האם אלו אותן מערכות יחסים? 21) אז, מה קורה? מה שלומך? איך החיים מתייחסים אלייך? זה היה יום טוב? ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
התשובות שלי! :)

1. אני מניח שאבדוק את הקרבה לאנשים, אם יש די והותר מרחק אני פשוט אשב ואביט על הנוף. אלמד אותו, אהבה ממנו, אבהה בו. אין שום דבר יותר טוב מפשוט לשבת בטבע הישראלי ולהיות בו. 2. דבר ראשון והחשוב ביותר, מתחיל לקטלג את העננים. קומולוס? נימבוס? אלטו? צירוס? צריך לקטלג! אחר כך אני הולך ללמוד את התופעה, לראות מה קדם לה, מה היא מסמנת, מה אפשר ללמוד ממנה כרגע ומה היא תסמן אם תקרא שוב בעתיד. 3. לקח לי קצת זמן לחשוב על זה, אבל יש משהו. חברה שלי לשעבר לשעבר ידעה לנחם אותי במצבים כאלו, היא הייתה שרה שיר באיזה שפה אירופאית שאני בכלליות לא אוהב (צרפתית, רוסית, למי זה משנה?) אבל שהיא שרה זה לא שינה. פשוט שירה טהורה, ואחרי ששמעתי את זה תמיד הרגשתי יותר טוב. על פי העקרון של "במקום יותר טוב, בזמן יותר טוב, באופן יותר טוב". 4. ארץ קלטית רנדומלית נחמדה? כרגע אני הייתי אומר Isle Of man, אבל זה התלהבות זמנית מהמסורת המדהימה שם. בכלליות היה לי טיול מתוכנן בנובמבר לאירלנד ותיכננתי בין השאר לבקר בניוגראיינג' (קבר מגאליתי), דרומניסקי (מעגל אבנים במצב חדש!) והקנוקנאשי והקאנרוקארי. רוב הסיכויים שזה לא ייצא לפועל, אבל עדיין תוכנית יפה :) 5. מחזור האישה, מחזור העונות, מחזור הלבנה, מחזור השמש היומי ומחזור השמש השנתי ומחזור החיים והמוות. שאלה חמודה :) 6. אההה... לא אם יכולים להסיק שאני פאגאן מהמשקפי שמש ונעליים שלי. 7. איך אומרים בספר "אפרה של אנג'לה"? "לפעמים אני לא יודע איך שרדתי את הילדות שלי." 8. מי לא? רוב הדמויות שאני מכיר בהיסטוריה החל מיצרני שוקולד (מר הרשי המכובד) וכלה ברודנים צבאיים מטורפים עזרו לעצב את ההיסטוריה. חלקם אני מעריך יותר וחלקם פחות לפי הפעולות שלהם שנשפטות לפי הקונטקסט בהם הם בוצעו, אבל אני לא חושב שאני מעריך דמות ספציפית יותר מהשאר. אני אוהב אנשי מעשה, אבל אני לא יכול לבחור באחד ספציפי. ממחסור בחירה אחת - ג'ון שרידן או קוש נארנאק! (חנון עד הסוף) 9. א) האתר של IsraWicca לפני די והותר שנים. ב) החברה לשעבר. מצאתי אותה פשוט עומדת באמצע טקס Yule, ועוד יד-ראשונה במחיר מציאה :) 10) ישראל :) מה? מדינת עולם שלישית נהדרת. טוב טוב, למעשה... מדינה אפריקאית רנדומלית. אחרי שלמדתי על הדתות האפריקאיות כרקע ל"חלום הבריאה הפאגאני" קיבלתי חשק לראות חלק מהדברים האלו בעיניים. 11) חולית :) אני יושב ומוציא את כל הציטוטים והרעיונות שאני אוהב בחולית ומפתח אותם הלאה עד שנראה לי שמיציתי את הרעיון. 12) התעוזה שלי יהיה אריה ששואג. היהירות שלי תהיה הר אדיר. הרצון שלי לעזור לאחרים תהיה אחות רחמניה. 13) אני מעריץ של בבילון 5, אני חי בשביל סיפורים כאלו. 14) זה בגאלית-סקוטית, אין טעם לדקלם אותו, אבל הוא אומר בתרגום ממש חופשי "אני הוא הרוח מעל האבנים במדבר הצחיח שהיה נטוש מאז בוא הגשם הראשון, אני הוא בול העץ אשר נשבר במדור העתיקה אשר לא דלקה מאז תקופת האלים, אני הוא העץ אשר צומח ליד קברי מלכים ומהווה סימן לנוודים עייפים". בערך זה :) 15) בכלליות, תמיד. זה מצב תודעה של להיות שמח על זה שאני אני :) ספציפית על להיות פאגאן... שאני קורא את הטקסטים של התפילות המונותאיסטיות. במיוחד אז, אבל בכלליות תמיד. 16) לא. מעניינם מה שמעניינם, ואם זה עניינם הם ידעו. 17) ג'ס או ג'סט. קיצור של השם שלי. אפשר לחשוב שהשם שלי לא מספיק מיוחד בלי לעשות לו קיצורים :) 18) למען האמת - לא. אין לי שום מזכרת מהעבר, שום דבר ממש מיוחד. כל הדברים שלי יחסית חדשים, אני טורח לקנות כמעט הכל מחדש פעם בכמה שנים. 19) כן, חבל שהיא מתה. 20) איזו שאלות... שנה בערך, קצת פחות קצת יותר. רוב מערכות היחסים שלי נמשכות לפחות כמה חודשים. מערכת היחסים הארוכה ביותר שלי דווקא לא הייתה מערכת היחסים המשמעותית ביותר. כל מערכת יחסים אצלי טובה יותר מהקודמת ובצורה הזאת יותר משעותית. 21) הכל נהדר! :)

Nizzan Cohen

New member
תשובות.

1. סביר להניח שהייתי מיתיישב לנוח
נהנה מהחיים
אולי חוגג על פיקניק אם יש משו בתיק (בלי ללכלך ! ). 2.האמת - אין לי מושג. 3. משהוא אם מילים יפות. או משהוא קיצבי. 4. אני אוהב את הארץ. אני לא רואה שום מקום טוב יותר. לפחות עכשיו
5. הממממ... אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר
א. מים. ב. יום ולילה. ג. עונות. ד. מזון וחומרים אורגניים. ה. ירח 6. לא. מה גם ש"דתי" מיתמצאת בלהגיד תודה לאלים כשאני חש שאני צריך, ולעקוב אחר קוד מוסרי כלשהוא... אבל זו עדיין דת. 7. לא... אבל העבר שלי מצומצם ל-15 שנה. 8. הו... שאלה טובה. אני צריך לחשוב על זה. אחזור לזה עוד כמה זמן. 9. הממממ... האמת ?! זוג חלוקי נחל. האחת לבנה והשניה שחורה. 10. מוותר. 11. ספרי הלימוד של שיעורי היסטוריה בבית הספר שלי. הלקח - ההיסטוריה חוזרת על עצמה. 12. אני אחזור לזה... 13. אני לא רוצה שהעתיד יהיה כך. 14. אין. לחלק ב' של השאלה אין לי תשובה. וזה לאור העובדה שאיני מכיר את כל המישפטים. 15. יש רגעים שבהם אני מבין יותר טוב מדוע בחרתי דווקא בפאגניות. 16. אני עדיין תלמיד. ואת חברי אני אשתף... אבל לגבי השאר אני לא בטוח. 17. "טמבל". כינוי ספונטני מצחיק, לא מחוכם וקצת הזוי
אני אוהף אותו
18. לא ממש. 19. כן. 20. אני שמח
החיים טובים וזה היה יום מצויין
תודה ששאלתה

Nizzan Cohen

New member
עוד טיפטיפה.

8. גלילאו גליליי - "ואף על פי כן - נוע ינוע". 12. ילד - נהנה מהחיים בלי לחפש תובנות עמוקות.

Nizzan Cohen

New member
וכמובן איך לא שכחתי שאלה...

שאלה 20 (עניתי על 21...) מערכת היחסים הכי ארוכה שלי... אני כבר 15 שנה עם ההורים, ומאז ומעולם עם היקום. חברה עוד לא היתה לי אם לזה הכוונה
( :-q )

תשובות חלקיות.

1. צפון ארצנו, מלבד היותו מקום מגוריי, הוא המקום האהוב עליי. בעיקר הגליל. כמובן שטיול או שהייה בו תמיד מרוממת את רוחי, במיוחד באפריל, כשכבר מספיק נעים בשביל לטייל והכל ירוק מסביב. מקסים. 2. יש! גשם! 3. מוסיקה אירית כמובן! - ובמיוחד זו המבוצעת כראוי (קטיפה שחורה, אייריש קרים, דרוויש וירוק עד הן דוגמות טובות). 4. לגבי אתרים היסטוריים באירופה אני לא יודע - אבל אם הייתי צריך לבחור מדינה לטייל בה אלה היו האיים הבריטיים / פינלנד וסקנדינביה. 5. עונות השנה, מחזור הירח, מחזור הפוריות של האישה, נדידת הציפורים, חיי האדם, מחזור המים בטבע. 6. דתי היא פנתיאיזם פגני (או יודו-פגני), ואין לה מאפיינים חיצוניים ברמת הלבוש או התכשיטים, כך שלא ממש ניתן יהיה לראות זאת עפ"י מראה חיצוני. 7. אממ... בגיל שלוש בלעתי נפט - זה נחשב? 10. או. זה קשה. אתיופיה - בגלל השפה (אני בתהליכים של להתחיל ללמוד אמהרית. פשוט שפה מדהימה). ולאיפשהו עם יער-גשם, עדיף במרכז או דרום אמריקה, או באסיה. 13. אני חובב גדול של מדע-בידיוני (וחבר באגודה), כך שאני קורא סיפורים כאלה על בסיס קבוע ונהנה מהם מאוד. בעיקר מד"ב פסיכולוגי יותר, כמו סדרת אנדר ("המשחק של אנדר", המשכיו ומקביליו) של אורסון סקוט קארד (שבא לביקור בארץ בסוכות. איזה כיף!) או "לפעמים זה אחרת" של הסופרת הישראלית ורד טוכטרמן (אני מקווה שכתבתי נכון). 17. רובין. זה פשוט מצטלצל ממש יפה בעיניי. וגם המשמעויות שלו מגניבות: - הציפור אדום-הכנף. - כקיצור של Robert, שם אנגלי, צרפתי וסקאנדינבי שמקורו בשפות הגרמאניות, ופירושו "תהילה זוהרת". - מתקשר לדמויות היסטוריות, מיתולוגיות וספרותיות מגניבות כמו רובין הוד, רובין גודפלו (שם אחר ל-jack in the green) ורובין עוזרו של באטמן (הוא מגניב - לא אכפת לי מה תגידו). 21. שלומי טוב מאוד למען האמת. חזרתי היום מרפסודיה בת חמישה ימים, במהלכה שהיתי עם הגרעין של בתנועה, ובנינו ביחד שתי רפסודות בהן חצינו את הכינרת. היה ממש כיף. הכינרת *ממש* יפה בזריחה, ובתחילת הלילה כשהירח עוד נמוך והוא עושה אפקטים מגניבים של אור על המים. וחוץ מזה שאבי ואחי חזרו מחודש בארה"ביה והתגעגעתי. זהו לבינתיים. לילה טוב, -רובין עוטה המגבת.

kitiara 6

New member
תשובותי..

1. אושר עילאי..תחושה של שלווה ורוגע... וחוסר רצון אי פעם לעזוב. 2. אני מתחילה לקפץ כמו ילדה בת חמש מעצם המחשב שאני אזכה להירטב מהגשם. 3. מוזיקת טרנס/האוס. 4. איטליה- מיגדל פיזה, קולוסיאום, הקפלה הסיקסטינית. 5. גאות ושפל, המחזור הידוע לשימצה, הירח, מחזור החיים. 6. לא 7. כן.. נחנקתי מעגבניה... ואם אבאלה לא היה בבית הייתי מתה.. אירוע נוסף נהגתי באוטו ואידיוט אחד הצמיד אותי לחומת הפרדה. 8. אין כזאת. 9. א. הכלבה שלי. ב. הדת שלי. 10. לא הייתי נוסעת. 11. ורוניקה מחליטה למות/ פאולו קואלו.. לגביי הלקחים. תקראו את הספר ותבינו לבד. 12. אין לי מושג. 13. מצד אחד זה מגניב... מצד שני זה קצת הכל העתיד יסתמך על מכונות לפי דעתי זה הכל בסוף יגמר כמו שליחות קטלנית או המטריקס. 14. אין משפט כזה.. ואני לא חושבת שהוא יכול להיתקים. 15. בהחלט. 16. לא. 17. יש לי שניים... קט כי אני שונאת את הקיצור קטי אז חברות קיצרו לי את השם עוד יותר. ילדונת... ההסבר יותר מידיי אישי . 18. כן יש לי קופסא שלמה של חפצים כאלה. 19. לצערי הרב כן. 20. חצי שנה.. והייתה עוד מערכת יחסים שהיא הכי משמעותית ואלו לא אותם מערכות יחסים. 21. החיים בסדר... והיום היה בהחלט יום טוב.

מה אני? סבבה...

1) תגובה? שלי... מממ... אני בטח אהיה בזרועות של מישהו, לא נותנת לזמן להתבזבז 2) גשם!!! אני אוהבת גשם!!! אני מתחילה לרקוד 3) שיר שלי... עידן רייכל:"הנך יפה" 4) מדינה- אירלנד אתרים היסטורים, לא יודעת לא מכירה את אירלנד, פשוט אני רוצה לנסוע לשם ולתת לעצמי לחפש לבד 5) מחזור טיבעי, ממ... עבור... 6) מממ... ממש לא, אני משתנה מרגע לרגע... אולי הפנטאגרם יסגיר. 7) כן, אם הכדורים שבלעתי היו משפיעים בסוף, הייתי מתה... 8) דמות היסטורית אהובה עלי, בן גוריון, הקים מדינה למרות כל ההתנגדות. 9) לא מצאתי שום דבר שיקר לי... 10) בולגרייה- לבדוק מקורות ולבדוק אם אני באמת דומה לצוענייה 11) לא קוראת ספרים. 12) ברגע השקיעה, שמי הים מתלהכים בדממתם וזורמים להם... 13) לא קוראת ספרים 14) משפט שמסכם אותי- סיון פריאור זהו שמי וזוהי אני. 15) אני שמחה על היותי אני כל הזמן 16) למה לא? 17) כיונים שלי: פריאור- רשום על קלמיטנה ואמרו לי שהשם מתאים לי, דלמטית- כי אני מנומשת פיצית- בגלל הגובה 18) אני שומרת על הידידים שלי 19) התאהבתי, לצערי 20) מערכת יחסים הארוכה, 4 חודשים, משמעותית לא הייתה לי, הם מחלטיים להפסיק לאהוב אותי באמצע... 21) בכלליות הכל טוב... ניראה לי... ככה אומרים לי... נ.ב. ג'סטין, איך ידעת שאני לובשת רק חזיה?

מורגיין

New member
תשובות...

דילגתי על שאלות שאין לי עליהן תשובה משמעותית\ ראויה לכתב (וגם כבר רבע ל-2 בלילה ואני צריכה לקום ב-8) 1. מתיישבת להרגיש את הקרקע, נשענת על עץ (או מסתובבת בדממה מוחלטת כמה שיותר), חולצת נעליים (אם אין קוצים), מוציאה מצלמה, ו... בולעת את היופי, למעלה למטה ובצדדים. 3. בטח, המון! מוזיקה זה החיים שלי. יש שיר אחד של סולאס שיש בו תו מסויים שהוא נוגע לי ישר בנפש, אבל חוצמיזה אני מתאימה את המוזיקה לאווירה ומצב הרוח וכמעט תמיד יש לי חוויות מיוחדות על מוזיקות שאני שומעת. זמרת שאני מעריצה כבר מימי ילדות ותמיד גורמת לי לממש הרגשה "רוחנית" והתחברות עם כדה"א היא לורנה מקקניט (קיטש, אבל עובד). 9. מצאתי פנטקל מהמם בדירה של חבר שלי לשעבר בניו יורק, סתם באיזה חדר שאף אחד לא משתמש בו, לא בתוך חבילה אבל סתם עטוף בשקית. אף אחד לא יודע מי ולמה (והוא מהמם אבל לא אחד שהייתי בוחרת בעצמי על בטוח כי הוא לא נראה טוב ממבט ראשון). 11. ג'ונתן ליווינסטון - השחף. אומנם ילדותי ובעל מסר פשטני, אבל מרקיע שחקים באופטימיות, בתקווה, בעידוד ובהזדהות שלי איתו, הוא הספר שאומר בימים קשים "תמשיכו, זה אפשרי". 13. איזה מגניב, מה היה קורה אילו... (נפתח פתח לדמיון של כל מיני מקרים ומצבים) 14. לא. אני מורכבת משמות ואפשר לומר שכל שם מתאר חלק אחר באישיות שלי. אבל אין לי כרגע שם אחד, רק כמה שאני משתמשת בהם בזמנים שונים. 16. תלוי, בעיקרון ניסיתי וזה היה די הרסני. 17. עין הדולפין הוא שמי הוויקאני אם לזה כוונתך, והוא הומצא בהיותי בת 13 במשחך תפקידים תמים, אבל מאז מים רבים זרמו להם, והשם התגלגל איתם, צופה אל המעמקים - לפעמים כשבוחרים שם ואפילו למטרה מטופשת מסתבר שיש בו עוד הרבה מעבר למה שחשבתי, זה בדיוק המקרה הזה. שמות לא באים לי בקלות, זה החלק תמיד הכי קשה לי, אבל כשיש משהו אני בדרך כלל מאוד אוהבת את התוצאה. 20. קשה לי לענות על זה בהתבסס על כל כך קצת שנות חיים, תן לי עוד כמה להתנסות ואז אני אודיע לך... 21. וואלה עוד יום עבר, סוף שבוע מתחיל, הרבה תוכניות, הספקתי דוקא הרבה היום... אני מרוצה.

___

למרות שאני קורא כל הזמן אבל ממש בקושי מגיב אני אשתתף גם... 1) מתי יהיה לילה כדי שאני אוכל לטייל ולהינות יותר? 2) רק הלוואי שירד גשם... 3) כל מלודיה שמנוגנת בחליל + פסנתר (גיטרות ותופים לא יזיקו) 4) אירלנד, כל מקום 5) - 6) אין לי דת, האמונה שלי היא שכל אחד יעשה מה שבא לו ואיך שבא לו, אם זה לפי חיצוניות אז שיהיה 7) תאונת דרכים בנגב, מאמצע שוםמקום הופיע טנדר בכביש, רוצה לעבור, נתקענו בו ב 100 קמ"ש אבל הוא רק שרט את האותו (ב 100 קמ"ש זה כאב למדי) אם הוא היה רק חצי מטר עוד קדימה (והוא עדיין האיץ) כבר לא הייתי פה 8) הומרוס, אם היה קיים, אם אפשר גם לקרא לו דמות היסטורית 9) א - העט האהוב שלי, כחול כדורי (יש לי רגשות סנטימנטלים אליו) ב - חברות 10) קשמיר 11) אליס בארץ הפלאות 12) - 13) כיף לקרא אותם,אסקפיסטים, אבל לחלק גדול מהם יש אימרות חברתיות על הכוכב הקטן שלנו דווקא. 14) אני ממש לא רוצה לדעת אותו אם הוא אכן קיים 15) אני לא אומר שאני פגאן, אני לא יודע מה אני 16) אם אני אדע לבטוח בהם אין סיבה שלא 17) - 18) אבן לאפיס 19) כן 20) - 21) היה יום הזוי למדיי, מדכא במידה מסויימתאבל הסתיים בחיוכים, את איך שהחיים מתייחסים אליי אני אבחן יותר מאוחר בפרספקטיבה. :)

Dia Leoghann

New member
תשובות

1. נושם נשימה עמוקה, מרחרח את האוויר ומתחיל ללכת. 2. אין תגובה 3. כל מוזיקה משנה את מצב רוחי - חלק מעצבנת, חלק משמחת וחלק גורמת לתחושת ריחוף... 4. אני מתאר לעצמי שהייתי נוסע לבריטניה ומבקר בהרבה יותר משלושה אתרים. 5. מחזור השנה, מחזורי השמש, מחזור הלבנה, מחזור המוות והלידה מחדש, המחזור שהוא כל המחזורים. 6. לא. 7. כן. הרבה. יש כאלו שיגידו שאני אמיץ, יש כאלו שיגידו שאני לא מפחד מכלום ויש כאלו שיגידו שאני טיפש, כמו במקרה עם הלביאה בסרנגטי - אבל יש לי אחלה תמונה. 8. אני ממש לא יודע... 9. אין לי מושג... אם מצאתי משהו במקרה פעם, כבר בטח איבדתי אותו. 10. מונגוליה. לא, בעצם ברזיל. לא, מצריים! לא יודע. 11. את לקחי לחיים אני משתדל להפיק מהחיים עצמם ופחות מהספרים. 12. מה זה שעור ספרות? 13. אני לא סובל אותם. בשבילי אופניים זה יותר מדי טכנולוגיה. 14. אין משפט כזה, לא היה ולא יהיה. 15. לא. 16. לא, אבל אם היו שואלים הייתי מספר. 17. רק זה שהחברה שלי משתמשת בו, אבל זה מביך מדי. 18. לא. 19. כן, יותר מפעם אחת. 20. בינתיים שלוש שנים. כן. 21. הכל בסדר תודה. היה יום מעייף, אני הולך לישון, צריך לחזור לעבודה בלילה.

back from the valley II

1) אני לא מסוגלת לחיות בישוב שאין מקום שכזה במרחק הליכה ממנו. אני הולכת למקומות האלה כדי להתרגש דוקא, כשה'עבודה' והמחויבויות מדכאות אותי, ולא כדי להרגע. משתדלת למצות את היופי שאינו נתן למיצוי ומתמלאת באך-טוב. 2) בד"כ אני כבר יודעת מראש מי אחראי לזה... אני מנסה לברר מה הוא עשה שגרם לכך, ואם זה לא הוא (או היא)- אני פשוט שמחה לגלות שכושר/בעל/טלי מרוצים ממשהו. שמחה והתרגשות, בכל מקרה. 3) זה מאד קשור בתזמון. אבל כן, ודאי. 4) לא רוצה אירופה ולא מבינה בהסטוריה. 5) אוו... מעגל הפרי, מעגל הדבש, מזמזמת מזה כל הסביבה... התמלאות הירח (למרות שיש טענות שהוא אינו מתרוקן ולכן זה אינו מהלך מחזורי) ועוד ועוד אך הוגבלתי ולכן אסיים. 6) כל ההגדרה הזאת של דת... זה לא אני. אני מאמינה שאת זה אפשר לראות עלי. 7) הו כן, יכולתי להדרס עשרות אם לא מאות פעמים בחיי. ועוד דברים קצת פחות סימפטים. מישהו משגיח עלי שם למעלה, אני יודעת. 8) כפי שציינתי, לא מבינה בהסטוריה. 9) א. אני לא כ"כ נקשרת לחפצים. ב. את יונתן:) 10) לא בקיאה בהגדרות, אבל משהו באזור איראן עיראק או תימן. 11) אוי זה קשה. (יש המון.) נגיד התנ"ך. "אך טוב וחסד ירדפוני כל ימי חיי" "הלא אם תיטיב שאת ואם לא תיטיב אליך תשוקתו ואתה תמשול בו" ועוד ועוד. 12) באופן מטאפורי?? אני חושבת שמשהו בין לביאה לנביאה. (מספיק טוב?) 13) אם הם טובים אז הם בד"כ גורמים לי להמשיך ולהרהר בתרחישים ובמציאויות שהם מציעים. 14) "אתם לא יכולים לקנות את אירלנד בשביל סבא שלכם אבל אני יכולה לקנות אולר בשביל דוד שלי" או כפי שאמרה מ. ארמון: "אף שיר לא יכול לייצג אותי" 15) אני לא מבינה את השאלה הזאת. אני יודעת שבגלל שאני פגאנית אני יכולה למצות טוב יותר את יפי העולם, או ההיפך. 16) אני לא מגדירה את עצמי כדתיה או בעל דת. הפגאניות מתבטאת בכל השקפת העולם שלי, ומי שמתקשר איתי משך מספיק זמן קולט חלקים ממנה. 17) רק שמות חיבה. 18) דב ורוד שקבלתי כשנולדתי ובין היתר על-פי מיקומו אני מגדירה בית. 19) הו כן. 20) אותה מערכת יחסים. ראו 9 ב'. 21) הכל נהדר! סמינר משלחת זה כיף! מיטות נוחות זה לחלשי אופי! :)

Sfahmnoon

New member
הנסיון שלי לענות ../images/Emo110.gif

בטעות, קראתי כבר כמה תשובות של אחרים, אבל לא נורא. לא נראה לי שזה ישפיע בכלל. 1) ישנן כמה אופציות. או שאני סתם אשתעמם. או שאני אהיה ציני ומריר (אם אני עייף, מה שקורה בדרך כלל אם אני מוציא את עצמי מהבית והמיטה לא תמיד במרחק של כמה מטרים) או שאני אהנה מאוד, אבל לא מהנוף. מהחרקים, מהמים הנקיים (אם בכלל), דברים כאלה. 2) או, סוף סוף צל.
3) הממ. כן. הרבה מהשירים של אורפנד לנד. הוורםסונג המקורי, שאף אחד פה לא יכיר, אבל זה גורם לי לרצות להלחם. 4) נראה לי אחת מארצות סקנדינביה, לא יודע מעבר לזה. 5) אני לא בטוח לגמריי מה הכוונה במחזורים טבעיים. עונות, שרשרת המזון, וכאלה? נו, זה כבר שתיים, ואין לי כוח לחשוב עוד שניה על משהו שאני לא בטוח שזה הכוונה בכלל. 6) (למטרות השאלה הזאת וכל שאלה מאוחרת יותר, אני אתייחס כאילו דתי היא אסטרו, למרות שעדיין איני מחשיב את עצמי לאסטרואר
) לא. אולי כשהזקן שלי יגדל ויהיה חזק ואמיץ. וארי.
7) כשהייתי פעם בבריטניה, וישבתי על ספסל ליד פחית משקה קל. ואני פחדתי פחד מוות שבתוך הפחית יש פצצה, לא חשבתי על זה לוגית, כי זה לא היה ישראל, אבל אינסטינקטים, אתם יודעים. אם היה נופל עליי מטאור באותו זמן, היום לא הייתי יכול להיות אתכם. 8) אין. 9)קשה לי לחשוב על משהו. ב) חוג הציור שלי
10) לא יודע 11) אני משער שאטלס השפמנונים של בורגס (בורג'ס?) לא נחשב. 12) אוי ויי. המממ... אין לי מושג איך אני אמור לענות על זה. 13) אם הם טובים, הידד, אם הם לא, חבל. בשבילי זה כמו כל סיפור אחר, כי בני אדם תמיד אותו דבר, בערך. 14) אין כזה, לא יכול להיות כזה לאף אחד. 15) לא ממש. 16) כן. אני לא כל כך סודי בקטע הזה. 17) כמו שפמנון? הוא במקורו שחיפשתי שם עברי ספציפית להציג לפגנים ישראלים, מאוחר יותר הוא הפך להיות הניקניים שלי בכל מקום, וגם חלקית בחיים ה"אמיתיים" שלי. הוא השם שאני מרגיש שהכי מתאים לי ולאישיות שלי. בחרתי בו, כמובן, כי אני מאוד אוהב שפמנונים. 18) יש לי הרבה מאוד זבל בחדר, וליותר מדיי ממנו יש ערך רגשי, ובגלל זה החדר שלי מלא בבולשיטיאדה וכאלה. 19) לא 20) לא 21) היי. בסדר. בערך. אני משועמם יותר מדיי כרגע, ולכן אני ממלא את זה. אז יצא לטובה.

dopey_wizard

New member
תשובות.. באיחור לא קל...

כי לא הייתי פה בזמן האחרון.. אבל עדיף מאוחר מאשר מחר.. 1) קודם כול.. מצלם כמה תמונות.. אחרי זה מסתכל מה עוד יש מסביב, אם אין שום דבר שמפריע לי כנראה שאתיישב לנוח קצת ולהנות מהיופי .. 2) לא יודע, הייתי חושב שזה מוזר, עוצר להיסתכל קצת ובטח ממשיך בדרכי.. 3) וואו, יש כולכך הרבה... אממ.. יש את הרעש של הרכבת התחתית ברוסיה, שאני שומע את זה אני מתרגש, מחייך ומרגיש דקירות קלות בגופי.. יש את השיר של ויקטור צוי ז"ל- ספאקוינאיה נוץ' (יענו לילה טוב) אז שאני שומע את זה בדרך כלל אני מרגיש הרגשה של היתרגשות ובילבול בכול גופי וישר עולות לי תמונות לראש.. ואז תוך שניות אני קולט כמה כול זה רחוק ממני ומזיל דימעה... זה קצת מדגא אותי, אבל זה בהחלט גורם לי להרגיש אנרגיות בגופי.. זה מחייה את הגעגועים שלי לחברי ברוסיה.. 4) הייתי נוסע לרוסיה.. אתרים היסטוריים? אמ, רוב המקומות שרציתי לבקר בהם כבר ביקרתי חוץ מהמוזיאון הזה בו יש את גופתו של לנין.. הייתי רוצה לבקר עוד פעם ב"קריפסט ארישק" (מבצר האגוז). איען לי עוד אינטרסים לביקור באתרים היסטוריים בינתיים.. עדיף היערות.. שם הכי טוב. ולא להגיד שרוסיה זה אסיה.. החלק המערבי של רוסיה נמצא במזרח אירופה. 5) אממ.. מחזורים טבעיים? ירח, שמש (שנתי), יום ולילה (כדור הארץ), זהו, נגמר לי המוח..
6) לא, ממש ממש לא.. 7) וואי.. יש מלא... מה שעולה לי לראש: שנה שעברה הייתי ברוסיה ואיזה רוסי מטומטם עם ג'יפ ירד מהכביש וניסה לדרוס אותי..(סתם ככה), אם לא הייתי קולט שצריך להפסיק להיות קפוא ולקפוץ לצד אז בטח הייתי נמרח על המכסה מנוע שלו.. 8) אמ, זה קשה... יש הרבה.. אמממ... אני חושב שהדמות הכי אהובה עלי זה פטר הגדול\הראשון, הצאר הראשון של רוסיה, זה שיישב את עיר מולדתי (סנט פטרבורג) הסיפורים עליו מאוד יפים, אני מאוד מתחבר לכול הקשור לזה.. וגם המוות שלו: הוא הציל אדם מטביע ומת .. זה מרגש ומראה על אדם אמיץ וחזק וטוב. 9) א) לא יודע.. היו הרבה.. זה משתנה.. ב) אהבתי למולדת שלי. 10) עולם שלישי? אמ... יש כאלה שמחשיבים את רוסיה למדינת עולם שלישי, הייתי נוסע לשם אם היה הדבר נכון.. אבל ככה.. אני חושב שהייתי עושה כמו בפרסומת הישנה של לוטו.. הייתי לוקח את הכדור הזה שעליו מצויירת מפת כדור הארץ... הייתי מסובב וזורק... מדינת עולם שלישי ראשונה שהיית יוצאת .. לשם הייתי נוסע.. 11) אין לי מושג... אם אפשר להחליף את זה בסרט אז.. למדתי מהסרט "בראט 2" שההדבר הכי חזק שיש זה האמת. וזה שינה אותי.. 12) לא אוהב תשאלה הזאת.. אבל, הייתי מתאר כמה מהתכונות שלי ביחד כשמיכה העשויה מצד אחד פלדה ומצד שני קטיפה 13) דעתי שלא צריך להביא את העתיד קרוב מדי.. לאן כולם ממהרים? אני חושב שזה טוב לילדים בני חמש בתור סרט מצוייר שיחשבו שזה מגניב להיות רובוט.. יותר מזה.. לדעתי זה בולשיט. 14) אין כזה משפט, כי כדי לסכם אותי בצורה מקיפה ומושלמת צריך לכתוב כמה עשרות ספרים.. חוץ מזה, יש לי הרבה תכונות שדי נוגדות אחד את השניה וכדי שהם יראו טוב בתוכי צריך לכתוב אותם בנפרד.. משפט ומשפט.. 15) כן, בפיקניקים, החגים, כשקורה לי משהו טוב שכשאני רואה שהטבע משתנה בשבילי.. 16) תלוי בחברים, יש כאלה שכן יש כאלה שלא.. 17) כינויים: יש לי חברים שקוראים לי "פרסיק" שזה אומר ברוסית "אפרסק".. אין לי מושג למה.. יש לי חברים שקוראים לי "ווינדוס" כי פעם הייתי מסדר לכולם את המחשב.. יש כאלה שקוראים לי "אנרכיסט שעוניסט" .. אנרכיסט זה כי פעם הייתי עושה ונדליזם והשעוניסט... אין לי מושג.. רוב החברים שלי קוראים לי "רוסי" 18) כמובן.. יש לי כמה.. אבל הם לא ממש חפץ היסטורי מלפני 10 שנים.. אז ככה: יש לי את הכרטיס נסיעה של הרכבת מסנט פטרבורג למוסקבה משנה שעברה וזו הייתה הנסיעה הראשונה שלי בחיים ברכבת לבד וגם זו הייתה הפעם הראשונה שאני נוסע למוסקבה (חוץ מאותה פעם שהייתי בן 3 שאמא שלי סיפרה לי.. אבל אני לא זוכר את זה..) יש לי כמות קטנה (בגודל של זרת) של שיער של מישהי מאוד מיוחדת, לא יכול להגיד יותר מזה, חוץ מזה שזה כבר אצלי משהו כמו 6-7 שנים.. ויש לי צלקת על כף יד ימין שאותה עשתה לי מישהי ברוסיה שנה שעברה.. וזה מאוד מיוחד מסיבות שאני לא יכול לפרט כאן.. 19) כן, רק חבל שהאהבה הכי גדולה שלי גרה ברוסיה. 20) הכי ארוכה.. אממ.. בערך שנה וחצי.. אולי קצת פחות.. כיתה ז'-ח'.. משמעותית ביותר? לא יודע.. ככול שהזמן עובר זה משתנה.. משמעותי אז ומשמעותי עכשיו זה משהו אחר.. אני יכול להגיד שהחברה הראשונה הייתה הכי משמעותית.. ההיא בכיתה ד'.. אבל אם אני יסתכל על זה בצורה אחרת אז זה לא... לא יודע איך לענות על השאלה הזאת.. כול מערכת יחסים משמעותית בשבילי בצורה שונה. 21) אני חולה.. מאוד.. ונהייתי חולה בין לילה.. זה מעציב, אבל אני שמח שחזרתי לפורום, זה סימן שהדיכאון עובר..

RainBird

New member
שלי! 1. לשכב על הדשא ולהתחיל לעשות מדיטציה/לישון תלוי במצב רוח. 2. שימחה לאין שיעור. 3. ברור. מוסיקה כמו שאר סוגי אמנות אמורה ליצור שינוי ריגשי בנו. זו המטרה שלה. 4. צ'כיה: הכנסיה שהנזיר בנה מעצמות, מוזאונים ולא פחות חשוב: האוכל! 5. מחזור חודשי, מחזור העונות, מטאבוליזם בגוף האדם, נשירת עלים וצמיחה מחודשת וכדומה. 6. הממ... תלוי. יש פאנטכאל, אבל האם זה מה שמגדיר את האמונה שלי ספציפית או את כל המאגיה, זה כבר אישי. 7. כן 8. האורקל(ליות) של דלפי. למה? מצד אחד ביב לה סמכות שגם מלכים לא יכלו לאכוף, ומצד שני לשבת על כיסא נוח כל היום בהשפעת סמים קשים. אפשר לרצות יותר? 9. א: אבן טורקיז שמצאתי במעמקי הכינרת, ב. מפתח משונה וחלוד שאני חושב שהפיות השאירו לי ואני מחפש מה הוא פותח (אם בכלל). 10. הודו 11. אדונית התבלינים של צ'יטרה בנרג'י דיוואקרוני: איך לטפל באנשים. 12. אביביות פירחונית לדבר נושן 13. לא הסטייל שלי. להוציא חולית מההכללה הזו 14. לא. המכלול הנהדר שהוא אני לא יכול להיות מקובע על ידי סמלים שהן מילים (ובעיקר לא בשפה הדלה *עברית*) 15. כן. כשאני רואה את הבורות והטיפשות שבדתות המונתאיסטיות (או יותר נכון, לא בדת עצמה, אלא בפירושים האנושיים שלה). 16. מעולם אפילו לא עלה על דעתי להסתיר את הזהות שלי. צריך לשמוע בדיוק ביוטי אחד של פליאה ממני כדי לדעת שהאמונה שלי שונה. ומיוחדת. 17. יש, ולא אתם לא הולכים לגלות אותו. 18. פמוטים עתיקים שסבתא שלי השאירה לי. 19. כן 20. הייתה לי חברה במשך שנה בערך. 21. עוד יום מצויין תחת עיניה האפלות של הקטה. שבוע חופש והמזגן עובד. ארדן

למעלה