בוחן פתעעעע נהההההה משו שקיבלתי באי מיל... ומביא לפה... יאללה תוציאו תשובות לכאן
T tairon New member 14/12/02 #1 בוחן פתעעעע נהההההה משו שקיבלתי באי מיל... ומביא לפה... יאללה תוציאו תשובות לכאן
י יונית38 New member 14/12/02 #4 חוצי במקום כדורגל אמרתי דיסקוטק במקום סכין גילוח חשבתי שלקח לי את המייבש שיער
י יונית38 New member 14/12/02 #3 חחחחחחחחחחחחה זה נראה כמו שאלון לגברים , אבל יאלה עשיתי הכל בהפוכה וזה מה שיצא. "אתה במצב קלאסי לחתונה, יאלה להזמין אולם...". זה אומר שאני למדתי מהעבר??? פיששששששששש אהבתי... הולכת לחפש פרק ב´
חחחחחחחחחחחחה זה נראה כמו שאלון לגברים , אבל יאלה עשיתי הכל בהפוכה וזה מה שיצא. "אתה במצב קלאסי לחתונה, יאלה להזמין אולם...". זה אומר שאני למדתי מהעבר??? פיששששששששש אהבתי... הולכת לחפש פרק ב´
M Mוניk New member 15/12/02 #6 וואלה זה שאלון לגברים רגעעעעעעעע מביאה את ג´קוב ואם איזה תשובה שהוא יתן לא תיראה לי אני עוסה לו פוס ממוסכת אהההה ככה איזה שבוע שבוע מה אתם אומרים? מעע שבוע בלי פוס לצ´ה צ´או מוניק
וואלה זה שאלון לגברים רגעעעעעעעע מביאה את ג´קוב ואם איזה תשובה שהוא יתן לא תיראה לי אני עוסה לו פוס ממוסכת אהההה ככה איזה שבוע שבוע מה אתם אומרים? מעע שבוע בלי פוס לצ´ה צ´או מוניק