בוחן פתע לחנוכה המטרה הפעם , שירים עם המילה אור והטיותיה השונות. כמה שיותר - יותר טוב!! בהצלחה !!
ת תמרי35 New member 10/12/09 #1 בוחן פתע לחנוכה ../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif המטרה הפעם , שירים עם המילה אור והטיותיה השונות. כמה שיותר - יותר טוב!! בהצלחה !!
בוחן פתע לחנוכה ../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif המטרה הפעם , שירים עם המילה אור והטיותיה השונות. כמה שיותר - יותר טוב!! בהצלחה !!
ה הר עיבל New member 10/12/09 #2 בוא נראה.. והאור בחוץ כמובן, עוד ריקוד אחד לפני שיעלה האור...עוד כוסית אחת לפני שמחליטים לסגור..אמר השיכור אבל השמש מאירה לי בשבילי, רק בשבילי/כמו ציפור מעל הים. חג שמח , שמח חג.. יש עוד בטח.. אה וגם אור מגיע מהמים
בוא נראה.. והאור בחוץ כמובן, עוד ריקוד אחד לפני שיעלה האור...עוד כוסית אחת לפני שמחליטים לסגור..אמר השיכור אבל השמש מאירה לי בשבילי, רק בשבילי/כמו ציפור מעל הים. חג שמח , שמח חג.. יש עוד בטח.. אה וגם אור מגיע מהמים
ח חמדמדת1 New member 12/12/09 #4 והאור בחוץ... נדלק האור בשערה היא אליו יצאה האורות עמומים... שבוע מצויין אגב !!
א איף New member 13/12/09 #6 הכוונה היא ל... "תאורה" , "מאיר" , "מאירה" , "יאיר" וכד' קדימה קדימה, תתחיל לחשוב על שירים (אני קצת מתעצלת כרגע, אני אחזור עם שירים מחר )
הכוונה היא ל... "תאורה" , "מאיר" , "מאירה" , "יאיר" וכד' קדימה קדימה, תתחיל לחשוב על שירים (אני קצת מתעצלת כרגע, אני אחזור עם שירים מחר )