בוחן פתע!!!

תמרי35

New member
בוחן פתע!!!../images/Emo22.gif

אז לאחר התבוסה הקשה משהו עם נושא בעלי החיים ( כן,אני עדיין בתקווה שתמצאו את הכל שם..כן יש עדיין הרבה!!) - הנושא הפעם הוא שמות של אנשים - כל כך פשוט- כ"כ קל !! לי יש לפחות 10. תתחילו !!

חמדמדת1

New member
אביתר מתגלגל בדשאים

אביתר נושם ת'צבעים אני אוהב אותך אביתר
ואגב מצטערת על ההיעלמות..העיקר שחזרתי! שבוע מצויין

איף

New member
הו, שלום

אני מודה שעדיין קשה לי עם העובדה שלא מצאתי עוד שירים עם בעלי חיים, אבל זה עדיין לא עזב אותי, ואני מנסה להיזכר...
ולענייננו, שמות של אנשים: טוב - זה צפוי בטח, אתי מ"הלילה של אתי" זה מה שעלה לי לראש ישר. וכמובן סילביה היפה - מ"ברחוב הזה". "איימי" שירו של שפשף - זה נחשב?
זה מה שיש לי עד כה. בטווווח יש עוד. אני אחשוב על זה

ms pizza

New member
בהשראת יום כיפור-לא יודעת אם זה נחשב...

אבל--- מיכאל שר ישראל , אליהו וגבריאל בשרו נא הגאולה ( אל נורא עלילה) , ומתוך עננו יש את אברהם,יצחק,יעקב ודוד וכמובן גם בשמע קולי- יש את יוסף , פרעה וכו וכו'...

odery

New member
לובידיוק קשור

טוב אולי קצת.. נולדתי לפני 26 שנה (פחות שבוע)..ואמא שלי ואבא שלי
התלבטו איך לקרא לי..הוחלט על אילת השחר אבא שלי צעד שמח וטוב לב לבית הכנסת בשבת בבוקר,ובעליה לתורה אומר המתחזן שלצידו "ויקרא שמה בישראל"-ואז היתה שתיקה שניה..אבא שלי שכח מה אמא שלי רצתה... הוא נזכר שלפני היה ילד שנפטר בלידה,אז הוא החליט שאודליה זה סוג של תודה שאני חיה,אמר יקרא שמה אודליה.. ועכשיו אין בנאדם אחד שמסוגל להצמיד לי את השם הארוך הזה...גם ככה צריך לצרף אלי קרונית..אז סמיטריילר?

איף

New member
רגע,

רק לבדוק שהבנתי נכון, בעצם, אבא שלך שכח ברגע האמת מה השם שהוא ואמך החליטו בשבילך ? או שהבנתי לא נכון? ומה אמא שלך חשבה על זה? נשמע מעניין

odery

New member
חח כן הוא שכח ברגע האמת את השם שהם החליטו

(אני חושדת שהוא לא רצה להתווכח איתה מהתחלה שזה שם מכוער אז הוא שיחק אותה טמבל כפרעליו!!!!) אמא שלי? נראלי שהיא התמודדה יפה..אבא שלי לא מסתובב עם צלקות נראות לעין

איף

New member
זה הסיפור הכי מקורי ששמעתי

זתומרת, בנושא של בחירת שם לילד/ה

odery

New member
כן..ואנשים שואלים אותי מאיפה יצאתי

לכי תסבירי להם על רגל אחת...

Growler

New member
טוב... הפעם קראתי טוב טוב את ההודעות

ונחשו מה... מסתבר שאמרתם את כל מה שהיה לי בראש