בוחן פתע!!

תמרי35

New member
בוחן פתע!!

( אז החלטתי להיות קרציה רצינית בזמן האחרון - ולפתח פינות חדשות-יסמין,יש מצב שתצטערי על המשפט שכתבת למטה באחת ההודעות לגבי זה שאת אוהבת אותן-אני מחכה לראות כמה סבלנות יש לך..) anyway, אז הפינה שלנו אומרת - עד כמה אתם מכירים את השירים של מאיר ? , חושבים שטוב ? נראה אתכם!! החוקים זה שצריך לענות על השאלות בלי להציץ במילים של השירים או בתשובות למטה - השאלות השבוע קלות - אז יאללה תזרמו - תעדכנו בתוצאות .. נתחיל - 1. מי משקיף על הרחובות ? 2. אם נטיל קוביה , מה יקרה ? 3.מה קורה כשנכנסים לשלוליות ? 4. מי מדברת לעצמה ? ( מוזרה לאללה , כנראה!) 5. איפה עבר אדם לבוש טלית ? 6.איזה כיף - הקרקס הגיע ! מי יודע על כך ? ( לא להציץ במילים של השיר !!) 7. מתי היא תדע אם היא שלו או לא ?? 8. מה יקרה אם מישהו לא עם אותו אחד שאדוק באמונתו ? 9.מתי נפרוש כפיים לאל עליון ? 10. שאלה מאתגרת !! - מי "אולי בעצם לא קיים "? עניתם על הכל?? זה הזמן לבדוק ת'תשובות ! 1. השלטים מעל החנויות - שער הרחמים 2. תיפתח דלת חדשה - דומינו 3.חוטפים מאמא צעקות - אביתר 4. סילוייה היפה - ברחוב הזה (היא מלכה הסילוויה הזאת..) 5. ברחוב הריק - ירושלים 6. כל אחד יודע-כל אחד בעיר- הקרקס הגיע 7. עוד יומיים או שלושה - אל תלכי מכאן ( לא הולכת !!) 8. יוציא עליו זעמו וישלוף עליו את חרבו ( מפחיד לגמרי!) - בשם האהבה 9.ביום בו ייפתח השער ( אוטוטו החגים ..) - עוקד, הנעקד והמזבח 10. השאלה הכי קשה - הכלב המייבב - שם כל האדם.. אכן..מצבי קשה!

Growler

New member
טוף... ב3 וב10 נפלתי

אבל אני די חדש בכל העסק הזה, 8 מתוך 10 זה לא רע למתחילים!!! (נכון שלא? נכון? תפרגנו קצת) האמת שדווקא נחמד הקטע של הטריוויה, אבל פעם הבאה, אל תרשמי ישר את התשובות, תני לאנשים להזיע קצת ונראה מעונה על כולם ראשון!

ms pizza

New member
יפה לך-אכן יש כבוד!!!!

כל הכבוד !!! לי יצא 9 וקצת ( בשאלה אחת התלבטתי בין 2 תשובות...אחת הנכונה והשניה לא...)

חמדמדת1

New member
אני מתה על סילוייה- היא מלכה!

אני תמיד מתבלבת ב"בשם האהבה"..חוצמזה יצא לי טוב !!! ו..דוד - יפה לך !! 8 מתוך 10 למישהו חדש זה מעולה !!!

איף

New member
אני מתביישת לומר,

נפלתי ב-4 שאלות.
בשאלות 3,6 ,9 ו-10. אני בושה ונכלמת !

תמרי35

New member
מהר ללמוד ת'חומר שוב !!

סתם, האמת ששאלות 9+10 קשות ולגבי היתר- נו,זה קורה ...

איף

New member
../images/Emo122.gif

תודה על העידוד! אבל זה לא בסדר, אני שוקלת להתפטר מרוב בושה

למעלה