בוחן קצרצר...

Edubite

New member
בוחן קצרצר...

סתם היה לי משעמם: 1. על פי מה מרכיבים מנת הזנה של סוס? א. על פי משקל הסוס ורמת העבודה ב. על פי כמות האנרגיה שהסוס מוציא בעבודה ג. על פי גיל הסוס וצבעו ד. על פי גיל הסוס, משקלו, מאמצו הגופנית וצורתו החיצונית. 2. מדוע חשוב לנקות תאים? א. בכדי לתת לסוס הרגשה טובה ובכדי שהתאים יראו יפה. ב. בכדי לתת לסוס מצע נוח להתגלגל עליו ג. על מנת למנוע ריבויי חיידקים ואמוניה ושמירה על הפרסות ומערכת הנשימה של הסוס. ד. כל התשובות נכונות. 3.מה זו סיבולת ארובית? 4. מה זו סיבולת אנארובית? 5. מה ההבדל בין סיבולת ארובית לסיבולת אנארובית? 6. מהו הסדר הנכון של דברים שצריכים לקרות על מנת לרכב בצורה אפקטיבית? א. ביטחון, שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים והשפעה על הסוס. ב.שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימושו בעזרים, ביטחון והשפעה על הסוס. ג. השפעה על הסוס, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים, ביטחון. ד. כל התשובות נכונות. זהו אני סיימתי להיום... מקווה שנהנתם מהשאלון

אני חושבת שלא רק לך משעמם ;- )

. על פי מה מרכיבים מנת הזנה של סוס? א. על פי משקל הסוס ורמת העבודה ב. על פי כמות האנרגיה שהסוס מוציא בעבודה ג. על פי גיל הסוס וצבעו ד. על פי גיל הסוס, משקלו, מאמצו הגופנית וצורתו החיצונית. 2. מדוע חשוב לנקות תאים? א. בכדי לתת לסוס הרגשה טובה ובכדי שהתאים יראו יפה. ב. בכדי לתת לסוס מצע נוח להתגלגל עליו ג. על מנת למנוע ריבויי חיידקים ואמוניה ושמירה על הפרסות ומערכת הנשימה של הסוס. ד. כל התשובות נכונות. 3.מה זו סיבולת ארובית? לא יודעת 4. מה זו סיבולת אנארובית?לא יודעת 5. מה ההבדל בין סיבולת ארובית לסיבולת אנארובית?לא יודעת 6. מהו הסדר הנכון של דברים שצריכים לקרות על מנת לרכב בצורה אפקטיבית? א. ביטחון, שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים והשפעה על הסוס. ב.שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימושו בעזרים, ביטחון והשפעה על הסוס. ג. השפעה על הסוס, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים, ביטחון. ד. כל התשובות נכונות. לא ממש השקעתי מחשבה בזה אז...תתקנו.

אסף 1989

New member
שלי

1. על פי מה מרכיבים מנת הזנה של סוס? א. על פי משקל הסוס ורמת העבודה ב. על פי כמות האנרגיה שהסוס מוציא בעבודה ג. על פי גיל הסוס וצבעו ד. על פי גיל הסוס, משקלו, מאמצו הגופנית וצורתו החיצונית.
2. מדוע חשוב לנקות תאים? א. בכדי לתת לסוס הרגשה טובה ובכדי שהתאים יראו יפה. ב. בכדי לתת לסוס מצע נוח להתגלגל עליו ג. על מנת למנוע ריבויי חיידקים ואמוניה ושמירה על הפרסות ומערכת הנשימה של הסוס.
ד. כל התשובות נכונות. 3.מה זו סיבולת ארובית?
4. מה זו סיבולת אנארובית?
5. מה ההבדל בין סיבולת ארובית לסיבולת אנארובית?
6. מהו הסדר הנכון של דברים שצריכים לקרות על מנת לרכב בצורה אפקטיבית? א. ביטחון, שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים והשפעה על הסוס.
ב.שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימושו בעזרים, ביטחון והשפעה על הסוס. ג. השפעה על הסוס, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים, ביטחון. ד. כל התשובות נכונות.

תשובות:

1. אף אחד: את התזונה של הסוס מרכיבים לפי גזע, גיל, סוג וכמות עבודה, עונה, ומצב בריאותי. 2. אי ניקוי התא עלול לגרום לפיתוח האמוניות, התולעים ומזיקים רבים, כמובן שסוס יעדיף לחיות גם בסביבה מנקיה ולכן- ד- כל התשובות נכונות. 3.סיבולת אירובית- סיבולת בה הסוס מבצע סיבולת לשמע ולא מירוץ. 4. סיבולת אנארובית היא סיבולת שיכולה להיות עשר דקות בקאנטר שלוש דקות בהליכה וכו', אין מקצב קבוע בו הסוס צריך להיות וזה מה שהופך את זה למירוץ סיבולת. 5. אני מאמינה שהתשובות שלי נכונות... כמובן סביר להניח שטעיתי. 6. סליחה ? השאלה לא מובנת... כעיקרון ניראה לי ביטחון, שימוש בעזרים, השפעה על הסוס, נשיאה עצמית.

MusTanG GT

New member
שלי!!!!!!!!!!!!!!!

1. על פי מה מרכיבים מנת הזנה של סוס? ד.על פי גיל הסוס, משקלו, מאמצו הגופנית וצורתו החיצונית. 2. מדוע חשוב לנקות תאים? ד. כל התשובות נכונות. 3.מה זו סיבולת ארובית? סיבולת אירובית היא סיבולת לב ראה,לזמן ממושך(משהו כזה) 4. מה זו סיבולת אנארובית? סיבולת אנארובית היא סיבולת שריר, מאמץ פתאומי.....(נראה לי) 5.מה ההבדל בין סיבולת ארובית לסיבולת אנארובית? אירובי זה לזמן ממושך אנארובי פתאומי 6. מהו הסדר הנכון של דברים שצריכים לקרות על מנת לרכב בצורה אפקטיבית? א. ביטחון, שיווי משקל, נשיאה עצמית, שימוש בעזרים והשפעה על הסוס. נראה לי..............!!!!!!!!!!!!!!!...........!!!!!!!!!!

למעלה