בוחרים בחיים- אירגון אדי

idanshaf2

New member
בוחרים בחיים- אירגון אדי

כהרגלי אני משתדל לתת לכם את מלוא המידע ולחשוף אותכם לפרוייקטים המתקיימים ברמה הארצית בתנועתנו. היום אני מעוניין לספר לכם על פרויקט "בוחרים בחיים" של עמותת אדי. למי שלא יודע עמותת אדי היא למעשה האגף המרכזי להשתלת ותרומות איברים בישראל. כל אדם מעל גיל 18 יכול לחתום על כרטיס תרומת איברים אשר במקרה של מוות מביע את רצונו של האדם לתרום את איבריו למטרת הצלת חיים. ביום שלישי 28.3.06- יום הבחירות לכנסת יוצבו בכ-200 קלפיות ברחבי הארץ עמדות של אירגון אדי תחת הסיסמא "בוחרים בחיים". את הקלפיות יפעילו נערים ונערות מתנועות נוער שונות ובניהן "מכבי צעיר". בעמדות יוכלו אנשים הבאים לבחור את נציגיהם לכנסת ה-17 גם לבחור להציל חיים ולחתום על כרטיס תרומת איברים. את הפרויקט מנהלות 2 נערות מדהימות בנות 17 אשר חברות בתנועת "קו הזינוק", תנועה אשר במהלך מסלול של 10 שנים מכשירה נערים ונערות ללקיחת תפקידי מפתח והנהגה בחברה הישראלית. את פרוייקט "בוחרים בחיים" הן הגו, אירגנו, דחפו והוציאו לפועל, המיזם קיבל את בירכת נשיא המדינה ואת תמיכתם של פוליטיקאים שונים. אז לאלה מכם שיעמדו ביום הבחירות בעמדות אדי חיזקו ואימצו וכל הכבוד על התרומה החשובה.... לעוד פרטים ניתן לקרוא את הכתבה בוואלה שהתפרסמה על פרוייקט זה ולבקר באתר אדי.

assafein

New member
אנחנו פועלים עם זה../images/Emo13.gif

ביום בחירון... שלומי גם הביא לנו פנקסי תרומות כאלה...

inbalula7

New member
../images/Emo60.gifרק רציתי להתגאות..../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

סניף גדרה, כיאאה לסניף שתורם לקהילה נתרם השבוע ל'אדי', שזה גוף מ=ב=ו=ר=ך שמחתים אנשים שמסכימים שלאחר מותם האיברים שלהם יועברו להשתלה. בכל אופן=> ביום הבחירות, אנחנו עומדים בקלפי, וכל מי שבא להצביע.. יכול לחתום אצלנו, ולהפוך רשמית לחבר באגודת אדי :]. זה כ"כ חשוב- אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה.. אני ממש מקווה שזה יצליח ותושבי גדרה עם מכבי צעיר ייתרמו המון לחולים רבים. זהו, שיתפתי. ענבל.

idanshaf2

New member
תודה על השיתוף

אבל אני מבקש פעם הבאה לשרשר הודעות לאשכול להם הן מתאימות.. בדיוק היום פירסמתי את ההודעה הנ"ל אשר מסבירה שישנם כמה סניפים בתנועה אשר לוקחים חלק בפרוייקט זה... אז כאמור.. כל הכבוד על היוזמה ולקיחת האחריות... חיזקו ואימצו!!!

inbalula7

New member
../images/Emo60.gifהיי.. לא צריך להתרגגזז!

לא ראיתי, או שכתבתי לפניך או שביחד איתך.. מצטערת! ואיי הייתי בטוחה שזה רק אנחנו, טוב מכבי צעיר ח"ח על תרומה לקהילה!!!!!! באמת נחמד לי לשמוח שזה ארצי, ולא רק מדברים אצלנו, אלא גם עושים מידי פעם... זהו, בהצלחה לכולם, כל הכבוד על התרומה- ותגייסו המוווון אנשים. ענבל.

למעלה