בוחרים מלך שווארמה ב-
אנשים

בוחרים מלך שווארמה ב-../images/Emo43.gif אנשים

בין השעות 15:00-17:00, יתארחו עו"ד שמואל יקירביץ' וד"ר אבי רובינשטיין בפורום חוק ומשפט, ויענו על שאלות בנושא רשלנות רפואית. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=137906833
תחרות מלכי השווארמה יוצאת לדרך! "מאמא עוף" מציגה שווארמה אמיתית ושווארמה פרגיות בטעם אסלי ומזמינה אתכם להראות שאתם מלכי השווארמה שלנו. הציעו לנו בפורום עושים שוק את מתכון השווארמה המקורי והשווה במיוחד שלכם ואולי תזכו בנופש זוגי או במוצרי "מאמא עוף" בשווי מאות שקלים! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3252
הגיע הזמן לבחור את שירי העצים למצעד! ביום שני ה-25 בינואר, בין השעות 15:00-17:00 ייערך ברשת ג' מצעד בסימן שירי עצים, לציון חג ט"ו בשבט הבא עלינו לטובה. אחרי שגולשי
הציעו מגוון עצום ומקסים של שירים בנושא, 50 שירים עלו לגמר וכעת הגיע הזמן להצביע ולבחור את 24 השירים שישודרו במצעד. אל תחכו - הצביעו לשירי העצים האהובים עליכם, כי ביום א' ההצבעה נסגרת: http://www.tapuz.co.il/reshetgimel/

איך הייתה הבגרות? ../images/Emo189.gif

מזה נלחצתי ><" אבל בכללי, נראה לי קיבלתי לפחות 90. והגישו אותי על 100. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאיזה שאלון עשית?

אני עשיתי את G [... שוב>>;] והיה קל כלכך3> ממש חשבתי שילך לי גרוע כי כבר משהו כמו חצי שנה או יותר לא למדתי אנגלית/כתבתי באנגלית/ווטאבר, אבל היה ממש קליל~ אני חושבת אבל שהחיבור שלי היה לא הכי טוב... אבל מילא, היה בסדר~

mili2828

New member
אוףףףף ;;;; ../images/Emo210.gif

עשיתי שאלון E והכל הלך נהדר עד שגיליתי טעות >< בשאלה פתוחה אחת התפקשש לי ולא באלי לקבל פחות מ 100

Because Of May

New member
כנ"ל, התפקשש לי משהו בליסנינג../images/Emo69.gif. ../images/Emo109.gif

רק אתמול נזכרתי שיש ליסנינג ב-E
.

mili2828

New member
חחח בכלל אני כמעט יצאתי מהבית בלי מילון.../images/Emo210.gif

כמה פעמים עשית את E? ואני מנחשת שהתפקשש לך ב2 שאלות אחרונות בליסנינג

Because Of May

New member
זו הפעם השנייה ../images/Emo3.gif. ../images/Emo109.gif

ובשאלה מה ידוע על מסיבות חלל, משהו כזה, סימנתי "הן נפוצות בעיקר באנגליה", וזה היה "הן נפוצות יותר היום". פפט'
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איזה ליסנינג הזוי זה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היו בגרויות שכונה אצלנו בביצפר XD

לאמב אוף גאד באים לארץ!?!?../images/Emo55.gif

זה אמיתי או שאני הוזה? מישהו פה מתכוון ללכת?

70% שאני שם.

כאילו, טכנית, אני צריכה לספר לאמאשלי לאן אני נעלמת אחרי בי"ס עד הלילה, אע"פ שזה רק במאי. אז אני צכה תאישור שלה, ואז כן, אני שם בטוח.
אומגד הם באים לארץץץץץץץ קאעיחקאע

מבינה אותך.

כאילו, אם נתעלם מלאמב, אף להקה שאני אוהבת לא באה לפה.
ושנה שעברה הייתי אמורה ללכת לאפיקה והכל היה סבבה ובסוף חברה שלי החליטה שהיא לא נוסעת, אז גם אני לא יכולתי כבר. ומאז אין שום דבר מעניין.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif...../images/Emo122.gif

דמייני לעצמך מה זה לאהוב להקות וזמרים מיפן/קוריאה

../images/Emo45.gif ;; ../images/Emo223.gif

אני כ''כ מחכה ל-30 שניות שיבאוו;; מאז שהם אמרו שהם רוצים לבוא והיו מגעים איתם- כולי נכנסתי לסרטים כל פעם כשאני שומעת את האלבום החדש אני מדמיינת שאנחנו שרים את הקולות של הסאמיט *-* [או מה שזה לא יהיהXD] אבל חוץ מהם איזה עוד להקה שאני אוהבת תבוא כבר? קודם כל שMCR יחזרו להופיע ואז נראה אם יש מצב לזה.. נבלות כאלה.
ו-LP סתם מאכזבים. איכ.

למעלה