בוחרים מנהל (או מנהלת) בצורה דמוקרטית!

silver jew

New member
בוחרים מנהל (או מנהלת) בצורה דמוקרטית!

אוקיי, חברים וחברות יקרות, בכדי שלא נתקע כאן עם הבחור שמת רק על הלהקות האלטרנטיביות הקלאסיות Blink 182 וה- Backstreet Boys. רצוי שנחליט בינינו על מי תהיה מנהלת הפורום הבאה (ההודעה מנוסחת בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד אך מיועדת לשני המינים). האופציות שעומדות בפניכם: כמעט כולם. האופציות שלא עומדות בפניכם:" קזאר" (כי הוא ביקש לעזוב), "סילבר ג'ו" (מפני שכפי שכבר ציינתי - אני קשור לפורטל מתחרה...) וגם "זמני" (שלא עושה עבודה משהו מאז שהוא אחראי על העניינים). עכשיו זו ההזדמנות שלכן להפיל את התיק על מי שנראה לכן, זכרו - לא דרושה לנו האליטיסטית הגדולה ביותר אשר ינקה את מיי בלאדי וולנטיין משד אמה כאשר נולדה. אנו זקוקים למישהי שתעשה כאן סדר: תשרשר ותמחק. אפשר לעשות מזה מותק של מקום (למרות היות אנשי המוזיקה האלטרנטיבית לציניקנים הגדולים ביותר ביקום, ואולי בגלל זה...) בכל מקרה הצביעו עכשיו, לפני שאני שולף את שמותיכן אחת, אחדת. אני בטוח שלא תרצו שינהל את הפורום "שלמה ארצי16" או "בריטני ספירס שולתתתת111" נכון?

silver jew

New member
תודה, אבל כמו שאמרתי בעבר - זה לא יקרה.

"שלמה ארצי16" מלך? הנה דוגמא:
אלבום השבוע 200
חברים החלטתי לחגוג לכבוד האלבום ה-200, סרקתי אחורה את הפורום לדורותיו ולא ראיתי אפילו פעם אחת שמישהו הזכיר את אלבומי "כוכב נולד" לדורותיהם כאלבומי השבוע (ואני מזכיר לכם - יצאו כבר חמישה! damnit!) הלכתי אחורה והקשבתי לכולם, אני אומר לכם: אם הראל מויאל לא עושה לכם את זה, כנראה שבאמת אין לכם טעם. אח"כ הקשבתי לדיסקוגרפיה המלאה של kenny g ולקינוח הקשבתי למיטב הלהיטים של ג'נסיס (אבל מהתקופה הטובה שלהם - עם פיל קולינס). ראיתי כל מיני תזכורות לאלבומים של אנימל קולקטיב בפורום (זה ההרכב צד של הסולן של blink, לא?) וחוויות מלאות שבחים להופעות של הסילבר ג'וז בארץ חחחחחחחחחח... נו, באמת, אם הם כל כך טובים, איך זה שהם אף פעם לא חיממו את שלמה ארצי? הרי אתם יודעים שהרוב תמיד צודק ואם הם לא מוכרים כנראה שיש לזה סיבה.........חחחחחחחחח..........בריטני ספירס שולתתתתתת11111! נו, אני כבר לא יכול לחכות לאוסף המחומש של רמי קליינשטיין שיוצא בעוד שבוע, אוף!

שכנעת אותי.

את מי להציע? חולוני הוא בחירה מתבקשת אבל הוא אמר שלא יהיה לו זמן אפילו לעשות מיקסטייפים מעכשיו. ל milkofamnesia ממש מתאים לנהל פורום אבל הוא בדיוק התגייס וזה מספיק כאב ראש. ולגבי eyecoof - עמית אני מצטערת אבל אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה אם יתנו לך פורום לעשות בו כרצונך!
אני מנסה לחשוב על ותיקי הפורום ועולה בראשי נרקומן ציבור - עופר. הוא כאן (ובהתמדה) מאז ומתמיד, מדובר בבחור עם המון ידע וגם חתיך. לכן אני מציעה את נרקו לראשות הפורום. מה אומרים?

silver jew

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד, זה בדיוק מה שהיה צריך לעשות. זה כבר 3 לנרקומן? מעונין?

האמת שלא חשבתי על זה ממש

אבל אני מניח שזו יכולה להיות חויה מעניינת. בכל מקרה, אני מציע שיציעו עוד אנשים, כדי לפתוח את הדיון, גם שירה היא רעיון טוב.

קזאר

New member
../images/Emo45.gif

עופר יכול להיות אחלה, אבל יהיה מגניב אם גם הוא וגם עמית ינהלו. סוג של ביזאר מעניין

silver jew

New member
רגע, אם את כבר משתחררת...את לא מעוניינת?

זה דווקא יכול להיות מעולה, לא? לפחות עד הטיסה למזרח (או לדרום אמריקה או לקזחסטאן...)... מה את אומרת?

eyeCoof

New member
אני לא יודע איך זה עובד מבחינת תפוז

אבל אם לא אכפת להם כמה אנשים מנהלים את הפורום, אפשר לסיים את הדיון כאן ולמנות את שניהם בו זמנית.

silver jew

New member
מילא בעל ידע רב...

...אבל הטיעון של החתיך כנראה הכריע את הכף. מה יותר חשוב מזה לניהול פורום?

silver jew

New member
../images/Emo4.gif הם לא מעוניינים בשניים...

הם אומרים שכמות הפעילות בפורום אינה מצדיקה שני מנהלים.
לדעתי שני מנהלים זה רעיון חכם - תמיד. בכל מקרה - מי מסכים/ה?

זה ידוע

שעופר ואני תמיד גרפנו הצלחות אונליין (ע"ע גא"ש
) והייתי מסכימה לנהל יחד איתו, אבל לבד לא. אז לדעתי נבחר כאן עופר פה אחד?

למעלה