בוחרת בחיים אני צריכה אותך ביזמנך החופשי אני בביתי תודה
מ מכורה למכור נטו New member 5/2/08 #1 בוחרת בחיים../images/Emo24.gif אני צריכה אותך ביזמנך החופשי אני בביתי תודה
א אסירתודה New member 5/2/08 #2 בוחרת את כאן? הייייי זאת מכורה למכור כל אילת בחיפושים אחריך אם הכל בסדר חיזרי אלי לבית דחוף יש לי משהו להעביר לך
בוחרת את כאן? הייייי זאת מכורה למכור כל אילת בחיפושים אחריך אם הכל בסדר חיזרי אלי לבית דחוף יש לי משהו להעביר לך
מ מכורה למכור נטו New member 5/2/08 #5 תזכורת קטנה שום דבר בעולם לא שווה שימוש זיכרו הניקיון מנקה לנו הגוף והנפש.
0 0בוחרת בחיים0 New member 6/2/08 #6 הכל בסדר אנשים../images/Emo24.gif יום ארוך של שיחות וחשבון נפש, עדיין לא נגמר, אנחנו רק בהפסקה קטנה. לא לדאוג יותר מדי, אתם יודעים שכשזה נעשה קשה מדי, אני באה ישר אליכם! בינתיים הכל זורם על מי מנוחות ואני מרגישה בסדר גמור. אוהבת אתכם ומודה לכל אחד מכם על היותכם בחיי אחלה חברים אתם!!! אוהבת מאד
הכל בסדר אנשים../images/Emo24.gif יום ארוך של שיחות וחשבון נפש, עדיין לא נגמר, אנחנו רק בהפסקה קטנה. לא לדאוג יותר מדי, אתם יודעים שכשזה נעשה קשה מדי, אני באה ישר אליכם! בינתיים הכל זורם על מי מנוחות ואני מרגישה בסדר גמור. אוהבת אתכם ומודה לכל אחד מכם על היותכם בחיי אחלה חברים אתם!!! אוהבת מאד