בוחרת

../images/Emo6.gif צוחקת.. לילה טוב../images/Emo29.gif

כשלא הולך כלום - פשוט מרפים.. לא? אז עבר לי יופי של יום.. כמה שעות קשות, כי לא פשוט להתרגל ללבד, ומילא הלבד, מה שמוצאת שם בפנים תוך כדי כתיבה, כמעט מעורר דאגה, אבל.. יודעת שזו הדרך אל עצמי ואל השם שבחרתי לי - בוחרת בחיים
ובכדי לחיות כמו שצריך, יש לעבור גם ימים כאלה. הכל בסדר, אני אסירת תודה לאלוהים שלי על הקשיים, ועל היכולת להתמודד, כל פעם קצת. אסירת תודה על החברים, אסירת תודה לכם שקוראים... אסירת תודה לחיים מעניינים, בלי רגע שיעמום.
לילה טוב אוהבת

סיכום יום../images/Emo29.gifלילה טוב.

אז חברים סה"כ יום טוב,חזרתי מברית מילה של חבר יקר{שיהייה במזל טוב}ניכנסתי הבייתה,עליתי לנוח את מנוחת הלוחם,לאחר מיכן הכנתי את עצמי לצפיה במשחק כדור-רגל,כמובן היתבעסתי המשחק יתבטל,מכוון שהלכה התאורה במיגרש טדי בי-ם,לא נותר לי בררה אלה ליצפות בסרט בכבלים,הבן של הבת זוג הגיע מירושלים{ברוך הבא}בזמן שצפיתי בסרט ביקשתי מיבת-זוגתי לשוחח עימו מכוון שראיתי שהילד טעון,הם ירדו יחדיו לחדרי שוחחו קלות,כרגע היא שואלת אם אני יורד לישון,כרגע לא בא לי לישון,בסה"כ יום מוצלח,יום ללא שימוש הוא יום מוצלח,אז באמת אסירות תודה לאלוהים על עוד יום נקי,על חברים שכמותכם,על ההקשבה,מי ייתן וכולנו נמשיך בדרך,כמו שאומר המשורר,ככול שהלך בדרך זו,אין לי מה לפחד,לסיום המשפט הנפוץ. שלכם באהבה. אסיר תודה. משהו מצחיק ללילה.

פרק רק-להיום

מקללה לברכה. 11 לפברואר "במהלך ההחלמה למדנו להיות אסירי תודה...יש לנו מחלה, אבל אנו כן מחלימים" התמכרות פעילה לא הייתה קייטנה,רבים מאתנו בקושי יצאו מזה חיים. אבל לקטר על המחלה ולקונן על מה שהיא עשתה לנו,לרחם על עצמנו בגלל המצב שהיא גרמה לנו-דברים אלה רק משאירים אותנו נעולים ברוח של מרירות וטינה.הדרך לחופש ולגדילה רוחנית מתחילה במקום בו המרירות מסתיימת ובעזרת קבלה. אי אפשר להכחיש את הסבל שנגרם בידי ההתמכרות.אולם,מחלה זו היא שנביאה אותנו למכורים אנונימים,בלעדיה,לא היינו מחפשים ולא היינו מוצאים את ברכת ההחלמה.נמחלה בודדה אותנו ובכך אילצה אותנו לחפש חברה.היא גרמה לנו לסבול,ובכך העניקהלנו את הניסיון הנחוץכדי להעניק עזרה לאחרים,עזרה לנו שאף אחד אחר לא מתאים כמונו להציע,ההתמכרות הכריחה אותנו ליפול על הבירכיים ובכך נתנה לנו את ההפשרות להתמסר להשגחתו של כוח עליון אוהב. אנו לא מאחלים לאיש את מחלת ההתמכרות,אבל העובדה היא שאנו המכורים חולים בה-ויןתר מזה,אלמלא מחלה זו לא היינו מתחילים אף פעם במסע הרוחני שלנו.אלפי אנשים מחפשים כל חייהם את מה שאנו מצנו במכורים אנונימים:תברותא,תחושה של מטרה,וקשר הכרתי עם כוח עליון.היום,אנו אסירי תודה על כל דבר שהביא אלינו ברכה זו. רק להיום:אקבל את העובדה שיש לי מחלה ואתמיד לבקש את ברכת ההחלמה שלי.

למעלה