בוטחים בקב"ה

בוטחים בקב"ה

מה אתם חושבים על הזמר הצעיר והמרקיד אלי פרידמן, שיושב ביום בבית מדרש ולא משקיף לרחוב אבל רואה אנשים מחייכים ואת כל החברה דנה מה הפשט במחלוקת הראשונים ובטוח שהם מאושרים! אה! איזה מילים! ממש נפלא! אני מאוד אוהב אותו, הבנאדם מרקיד את החברה כמו שרק הוא יודע(נכון, יש עוד כאלה, לא משנה) לא לוקח מחיר מוגזם, וכולם נהנים ממנו. נכון או לא? אני חושב שכדאי להזמין אותו במקום איזה אחד שמי יודע מה הם עושים ? הרי הם גם מפורסמים וגם לא לומדים ולא נאריך בנושא.......

האמת שאני לא כל כך מתמצא בזמרים

אבל דווקא את אלי פרידמן יצא לי לראות בחתונה, והוא אכן בסדר גמור ! הוא שר יפה ומנגן יפה ובהחלט מצליח להרקיד את הקהל !

מני 22

New member
יפה מאוד, אבל....

אני מבין שאתה חבר שלו או משהו כזה, אז תגיד לו שהוא לא צריך לנסות לחקות את אריה שיפסיק אם הקפיצות המצחיקות, לא נעים אבל זה נראה כמו התקפת אפילפסיה, אבל חוץ מזה הוא בסדר גמור.

מני 22

New member
רפוש,איש הרוח.

אני מאוד מתלבט אם זה מתאים מה שכתבתי, אולי זה לא יפה לכתוב ככה, אז אם זה לא נראה לכם תמחקו בבקשה. תודה מני.

מתנדב

New member
מני, מי שמנהל את הפורום זה אני ואיש

הרוח, אני לא רואה שכתבת משהו חמור, ועל כן אני משאיר את ההודעה שלך, אלא אם כן תתעקש שאני אמחק אז אני אמחק אותה...

מני 22

New member
אני מתנצל בפני מתנדב..

מתנדב באמת שלא ידעתי שאתה מנהל את הפורום אני ממש מתנצל. ובקשר להודעה אני כתבתי את מה שאני חושב ומצידי שישאר וטוב שכך. תודה ושוב סליחה ממני מני.

מני 22

New member
יפה מאוד, אבל....

אני מבין שאתה חבר שלו או משהו כזה, אז תגיד לו שהוא לא צריך לנסות לחקות את אריה שיפסיק אם הקפיצות המצחיקות, לא נעים אבל זה נראה כמו התקפת אפילפסיה, אבל חוץ מזה הוא בסדר גמור.

שיSY

New member
אני...

הייתי לוקח אותו לחתונה שלי אם היה לו כלים, הוא יודע להרקיד נפלא.

הוא לא רוצה

שאלת השאלות היתה פעם למה אין לו תזמורת. הוא לא רוצה להשתלב עם תזמורת. הוא טוען שרק לבד הוא יכול להשתולל וכל הקטעים היצירתיים שלו.

תזמורת של איש אחד

הסולן: אלי פרידמן התזמורת: האורגן והסינטיסייזר פשוט לא יאמן כמה אנרגיה יש לבן אדם הזה , שמחה ללא הפסקה ועוד אם כל כך גבוה ושמח שווה כל שקל שמשלמים עליו

למעלה