בוטייה ליצן

EREZ OLSHEVITZ

New member
בוטייה ליצן

שלום רב,
כזכור, יש ברשותי אקווריום בעל נפח של 131 ליטרים. האקווריום מכיל: 9 מיקס ציקלידים קטנים למדיי (6-8 ס"מ להערכתי), נקאי אחד בגודל בינוני (10-12 ס"מ להערכתי) ואתמול הכנסתי 4 בוטייה ליצן (5-6 ס"מ להערכתי).
הכנסת הבוטיות עברה בשלב זה בהצלחה - שיניתי את המסלעה, הכנסתי את הבוטיות לאקווריום בחושך וכיסיתי אותו משך הלילה במגבת. נכון להבוקר, הבוטיות חיוניות, שוחות יחדיו ובעלות צבעים חדים.

השאלות:
1. כיצד להאכיל את הבוטיות? האם לחפש חלזונות לבנים בגינה ולהכניס לאקווריום? האם ניתן לרכוש חלזונות / מזון ייעודי לבוטיות? האם ניתן להשתמש במזון של הציקלידים (לתת יותר אוכל)? האם להשתמש במזון של הנקאי (טבליות וירקות)?

2. אני עדיין נתקל בקשיים לגרום למלפפון ולחסה לשקוע, שעה שאני מאכיל את הנקאי. ניסיתי לקשור את הירקות לאבן באמצעות גומייה ולהשליך לאקווריום, ואולם, זה לא נוח.
האם ניתן לקשור את הירקות לחולץ בקבוקי יין, אשר עשוי מפלדת אל חלד? האם החולץ עשוי לפלוט רעלים לאקווריום? האם ישנה שיטה אחרת?

תודה רבה ושבת שלום,
ארז

התשובות לשאלות

השאלות:
1. כיצד להאכיל את הבוטיות? האם לחפש חלזונות לבנים בגינה ולהכניס לאקווריום? האם ניתן לרכוש חלזונות / מזון ייעודי לבוטיות? האם ניתן להשתמש במזון של הציקלידים (לתת יותר אוכל)? האם להשתמש במזון של הנקאי (טבליות וירקות)?
תשובה : חלזונות הם המזון של הבוטיה (דגים אלו ניזונים מבשר.).
תחליפי מזון זה תולעי דם קפואות או כל מזון בשרי שגם חלק מדגי הציקליד ניזונים מהם.

2. אני עדיין נתקל בקשיים לגרום למלפפון ולחסה לשקוע, שעה שאני מאכיל את הנקאי. ניסיתי לקשור את הירקות לאבן באמצעות גומייה ולהשליך לאקווריום, ואולם, זה לא נוח.
האם ניתן לקשור את הירקות לחולץ בקבוקי יין, אשר עשוי מפלדת אל חלד? האם החולץ עשוי לפלוט רעלים לאקווריום? האם ישנה שיטה אחרת?

תשובה : קשור את החסה/מלפפון אל אבן את האבן או חולץ הבקבוקים לחוט דייגים הכנס למים ולאחר שאכלו משוך את חוט הדייגים עם האבן למעלה.

EREZ OLSHEVITZ

New member
ליצן בוטייה

תודה, צלי.
בהמשך לתשובתך, אודה אם תשיב על השאלות הבאות:
&nbsp
1. האם לחפש חלזונות לבנים בגינה ולהכניס לאקווריום?
2. האם לתת יותר אוכל ולוודא כי הוא שוקע ומגיע למצע?
3. מצ"ב צילום של האוכל בו אני מאכיל את הציקלידים (מבלי לפרסם את שם החברה). כאמור בתווית, האוכל מתאים גם לצמחוניים וגם לאוכלי בשר. האם ניתן להשתמש בו להאכלת הבוטיות?
&nbsp
תודה רבה ושבת שלום.

האם לחפש חלזונות לבנים בגינה ולהכניס לאקווריום

1. האם לחפש חלזונות לבנים בגינה ולהכניס לאקווריום?
כן ורצוי מאוד
2. האם לתת יותר אוכל ולוודא כי הוא שוקע ומגיע למצע?
ממש לא
3. מצ"ב צילום של האוכל בו אני מאכיל את הציקלידים (מבלי לפרסם את שם החברה). כאמור בתווית, האוכל מתאים גם לצמחוניים וגם לאוכלי בשר. האם ניתן להשתמש בו להאכלת הבוטיות?
מזון צמחי הוא מזון צמחי.ובשרי הוא מזון בשרי.
לא יתכן מזון שיותאם לשניהם.לנסות אפשר תמיד
הבוטיה ינשנש כל מזון שימצא בקרקעית אבל עדיף חלזונות

למעלה