בוטלגים של רונה

בוטלגים של רונה

כדאי לדפדף עוד באתר, יש שם עוד בוטלגים של רונה ובטוח תמצאו שם עוד כמה אוצרות

DeepThoughts

New member
בוטלגים.. יש המון בסולסיק

רק שבחודשים האחרונים אני לא מצליחה לראות קבצים של אחרים

בוטלג=

הקלטה של שירים מהופעות חיות [לחובבי רונה יש המון בוטלגים מהסיבה הפשוטה שיש המון שירים או קאברים שלא נכנסו לדיסקים ועדיין מבוצעים בהופעות..]

Dafi the Mighty

New member
אולי כדאי שכל אחד יכתוב איזה יש לו?

אני חושבת שלי יש כבר לפחות 50... ובטח יש עוד מלא שקצרה ידי מלהשיג... אשמח לתת למי שאין, ואשמח להשיג עוד כאלו שאיני יודעת עליהם

מיץ פזי

New member
אני חושבת שגם לי

יש כמה עשרות, פשוט יש לי כמה וכמה הופעות על המחשב.. נראה לי שיש לי גם את שתי צלחות לווין (או אתה מתעורר, בשמו האמיתי :) ) באיכות סבבה..

bזוהר

New member
בכיף..

אם מדובר על שירים שלא נכנסו לשום דיסק, אלו פחות או יותר השירים שיש לי מהופעות שלא נכנסו לדיסקים: הבור אותו פזמון paper cut ice ספירת הבקבוק הפרש המהורהר כל כך מהר מאחורי הדלת עכשיו כשהלכת אתה מתעורר כולם צדקו אני טעיתי the dead and the junkie(באיכות בלתי ניתנת לשמיעה אבל יש את זה ב'מייספייס' שלה) empty madmans wife וכמובן ארבעה שירים ואולי יש עוד אבל אני חייבת ללכת כרגע

Dafi the Mighty

New member
לי יש

חום אנושי אחד לאחד קול פנימי (שלושתם עם נועם רותם) Blue Moon מישהו (עם ערן צור) שיר הספנים Sometimes Always Yester-me, Yester-you, Yesterday Empty Green Fields Ice לילה לילה אי Madman's Wife שיר פצועי אהבתנו Strange Fruit פתחי לי את הדלת God only Knows Paper Cut Patience הנסיכה האהבה הראשונה פרי גנך ולמחרת (עם יהודית רביץ) ילדה קטנה שחמט (בגירסא רוקיסטית ובגירסא שקטה) אותו פזמון צליל מכוון הבור Careless Whisper חייל שוקולד Anyone who has a Heart שלל שרב ואולי עוד כמה איפושהו.. מפוזרים...

bזוהר

New member
אוהו...אם מדובר גם בקאברים..

יש אנשים שיש להם את הכל שזה פשוט רשימה בלתי נגמרת...פשוט הכל...

bזוהר

New member
גם "אם רק תחייכי אליי ותגידי לי משהו טוב...."

נראה לי שהשם שהמציאו לו זה "יש לי סיכוי לאהוב" או משהו כזה

misheani

New member
יש לי הרבה מאוד.

אבל יש אנשים שמקליטים כל פיפס, ואני רק אוספת מהם. משתדלת לאסוף הכל, אבל (זאת הפרעה נפשית)

חדוה הל

New member
קקטוס, בנות

מינרווה, 11, קאבר מתוק לפיקיםדיל, מי מכן היתה צלולה בדעתה להקליט?

eran141

New member
היי!

למה מי מכן היתה צלולה בדעתה ! ויש למישהו אולי את 'שתי צלחות לווין' בסאונד איכותי?

bזוהר

New member
למה באמת?נמאס מהפנייה בלשון נקבה......

לשתי צלחות לווין קוראים "אתה מתעורר", יש לי אותו מההופעה בב"ש בסאונד לא איכותי במיוחד..

חדוה הל

New member
הזיכרון אמנם לא מה שהיה

אך למיטב הכרתי, שררה הרמוניה נשית מובהקת באותו אירוע.

misheani

New member
כן, אני מוכנה לשלם בשביל הקאבר הזה

אבל אנשים צודקים, לא שררה הרמוניה נשית מובהקת. כלומר, שררה, אבל לא רק בקרב נשים מה שכן, אנשים ממין זכר לא צריכים להתרעם על הפניה בלשון נקבה, רובנו נקבות וגם הגברים שבינינו.. קצת נקבות ואני אומרת את זה בשיא ההחמאה

למעלה