גם אני התקשרתי אליהם והם אמרו "ביטלו" מזה ביטלו חצופים עד שהזמנתי כרטיס איזה רעים !! מקווה שמאיר בנאי ישים לב שלא לשחק באנשים יונתן אתה מזה מאמי !! אתה מזה צודק מקווה שתגיב .. ------- דנה
אבל אני בטוחה שהיתה לו סיבה טובה- או שהוא חולה, או שמסיבות אחרות מוצדקות. בכל מקרה אני מבינה את האכזבה אבל תנסו לשפוט אותו לחיוב- ותבררו לגבי הופעות במועדים אחרים. זה שווה את זה!!
גם אני התקשרתי אליהם והם אמרו "ביטלו" מזה ביטלו חצופים עד שהזמנתי כרטיס איזה רעים !! מקווה שמאיר בנאי ישים לב שלא לשחק באנשים יונתן אתה מזה מאמי !! אתה מזה צודק מקווה שתגיב .. ------- דנה
אני לא יודעת מה הסיבה הרשמית לביטול ההופעה, אבל אתם יכולים להיות בטוחים שהסיבה מוצדקת. פה ושם קורה שמבטלים הופעות - לא רק מאיר, אלא גם גדולים וטובים אחרים. צר לי על עגמת הנפש שנגרמה... אך דבר אחד ודאי אני יכולה להגיד - מאיר מעולם לא זילזל בקהל שלו ואפילו מתחשב בהעדפות הקהל בשירים שהוא מכניס לפלייליסט. יהיו עוד הופעות בצפון ואתם יותר ממוזמנים להתעדכן פה בפורום לגבי תאריכים ואף לקבל כרטיסים להופעות בחלוקות הכרטיסים שנפתחות פה מידי פעם. שבוע טוב!