בוטן בן דוד פדרבוש

greeneye

New member
בוטן בן דוד פדרבוש ../images/Emo6.gif

היה פרק א-ד-י-ר!!!!! ואו. וזה שחברה ראתה איתי את התוכנית רק גרם לי לצווח עליה "איזה חמווד" כל שניה, (על הדמות של טל כילד החמודייי הזה בן השמונה למשל) וכשהיא אמרה שמישהו חמוד..אע...השמחה הייתה רבה. וזה רק גרם לי לשתי תופעות לואי: -מחשבות בלתי פוסקות על הצילומים, למרות שיש לי מבחן ממש חשוב בהיסטוריה מחר וזה מה שאמור להטריד אותי. -מחשבה מטרידה שמופנת אל גל המנהלת. מה עם הפאקינג כרטיסיייייייייייייייייייייייייייייייים?! מה אמרו לךךךך?! צלצלת??? ועעעע.

Yuvalenko

New member
אוקי, זה לא פייר. שכחתי להקליט כמו

איזה אידיוט (מתן - הס! אמרתי כמו.) אוף. למישו יש הקלטה? משו?? אולי יש שידור חוזר יום שבת או משו כזה?...

Kido2222

New member
ממה שהספקתי לראות...

היה ממש טוב! טוב נו מה לעשות... ארץ נהדרת שולטים... :)

kfm

New member
פספסתי קצת אבל ממה שראיתי היה מעולה

החיקוי של אודטה היה גאוננני..פרידמן הזהה..אחחח איכות איכות והכותרות לש קיציס תמיד מצחיקות ושנונות.. וחוצמזה ראיתי רק תחלק על ברק, את השאר פיספסתי/: והנה כתבה נחמדה פה

Testicles

New member
לפי דעתי, ואת לא חייבת להסכים איתי,

או להרביץ לי, אבל החיקוי היה גרוע. נו באמת, זה נראה כאילו הוא לא עבד על הדמות בכלל. אז היה איפור מוגזם, כמה ביטויים מהשפה בה היא מדברת והוא עשה אותה עממית. כל זה תואם אותה כמובן, אבל מבחינת משחק הוא לא עשה משהו שמאפיין אותה. הוא שלף דמות מאוסף הדמויות שהוא יודע לעשות כשחקן, ולא עשה שזה ידמה לאודטה. היה חיקוי עלוב, ואני אומר את זה כי אני יודע למה הוא מסוגל.

יש משהו בזה...

הקטע עצמו היה נורא מצחיק וטל עשה דמות כלשהי באמת בצורה מצויינת אבל החיקוי לאודטה היה ממש לא מוצלח. הדמות הייתה מצחיקה ולא בגלל ה"דמיון" לאודטה. חוצמזה, סתם מעניין אותי לדעת- מה דעתכם על מאיה בוסקילה? (או בעצם, בומבילה? אל תהיו קטנוניים) לפי דעתי בתוכנית הראשונה הדמות נורא הצחיקה. בתוכנית הזו דווקא הרבה פחות, הקטע לא היה ממש מוצלח. זה נראה כאילו דמות צריכה "להתרסק" עד שיפסיקו לעשות אותה. לא היה איזו פעם שעשו קטע באמת מוצלח ולא חזרו עליו עוד כמה פעמים אח"כ. הדמויות לא יכולות "לפרוש בשיא", או איך שלא תקראו לזה. ואם כבר ביקורת, שתהיה בונה... הקטע עם לירן שטראובר וח"כ עזריאלי היה מעולה! וכנ"ל גם לגביי הקטעים שהיו עם עוזי ו"שוקולד מנטה מסטיק". וכמובן שכל הקטעים עם קיציס-חלי-אודי שהיו באמת ממש טובים!

kfm

New member
האמת, שלא התעמקתי בזה ויכוליות

ששחלק ממה שהצחיק אותי זה רק ההתלהבות מלראות את פרידמן שוב, ויש משו בזה שזה לא היה דומה לאודטה בנושאים שאמרת, אבל אני כן חושבת שהוא הצליח להעביר את השטחיות שלה ואת העממיות (כמו שאמרת) ואת הנושאים המפגרים (סליחה אבל זאת האמת) שהיא מדברת עליהם. וחוצמזה שבאמת זאת דמות כזאת של פרידמן קצת. אבל זה מה שיפה. גם בלובה היה קצת מהדמות הזאת..זה הטירוף שלו שהוא מכניס לכל מקום, זה מה שהוא "מביא משלו"..אם תרצה.. וזה לדעתי כמובן.

Yuvalenko

New member
המשפט הכי נכון שיכולת לומר ../images/Emo26.gif

"זה הטירוף שלו שהוא מכניס לכל מקום, זה מה שהוא "מביא משלו".."

kfm

New member
*לא מאמינה שכרגע הסכמת איתי על משו*

סלח לי, אדוני המטוגן, אני שניה ניגשת למסגריה קרובה כדי שיכינו לי תמונה ע-נ-ק-י-ת מהמשפט הזה שאמרת עכשיו..

Yuvalenko

New member
אחלה אחלה...

אם כבר את שם, תמסגרי גם את המשפט "לא מאמינה שכרגע הסכמת איתי על משו". טופ? וגם את התמונות האלה - 27978259.txt target=_blank>1 2

Yuvalenko

New member
מה באמת??... חשבתי שזה סתם לכלוך

על המסך.
תגידי, זה לא את שפרסמת את זה בזמנו בכלל?..

פIלי

New member
גם החיקוי של חלי

בכלל לא דומה לאיך ששלי יחימוביץ' מדברת. זאת דמות שהוא עושה, והראיון הוא לא לחקות בידיוק את המאפיינים שלה, אלא ליצור פרודיה בדמות עם קווים דומים אבל הרבה הרבה יותר מוגזמת. הפרק בכל מקרה היה גאוני.. הריאליטי עם המשפחה מקריית אונו כל כך הצחיקה אותי.. ("יואבי")... היה גדול.

mati88

New member
היה ענק וכו' וכו'...

רק החיקוי של ברק היה די גרוע.

למעלה