בוטן - גורת טרייר מקסימה למסירה

כרובית1

New member
בוטן - גורת טרייר מקסימה למסירה

בוטן-טריירית מעורבת בת 3 חודשים. היא מלאת חיים ושמחה,עדינה, נבונה מאוד וממושמעת. תגיע לגודל קטן ומתאימה לחיים בתוך הבית. לבית חם ואוהב. ניתן לפנות אלי במסרים.

כרובית1

New member
שרגא-גור רועה גרמני מדהים למסירה

שרגא - רועה גרמני מעורב בן ארבעה חודשים. כלב מקסים וטוב לב, מחונך לצרכים ולפקודות בסיסיות. יגדל להיות כלב גדול ומרשים, מתאים לבית עם חצר (אך לא קשור!). לבית חם ואוהב. ניתן לפנות אלי במסרים.

Almog Angel

New member
הייייי כרובית - מעוניין בקשר לכלבה

היייי שוב, אני והמשפחה שלי מחפשים הרבה זמן כלבה מסוג טרייר..... היה לנו ניסיון עם כלבה מסוג כזה, והיינו ממש ממש מרוצים מהסוג הזה, אז אנחנו היינו רוצים לאמץ שוב כלבה מסוג זה.... אגב, אני גר בווילה עם גינה שלפי הניסיון הקודם שלי עם כלבים הם ממש אוהבים את זה במיוחד הטריירית שהייתה לי... אז כשתעני לי: רציתי לדעת אם זה באמת הגיל שלה - בכל מקרה אני מעוניין בכלבה מגיל חודשיים ועד גיל 7 חודשים... וגם איפה את גרה...והאם את דורשת מחיר מסויים? מקווה שתעני מהר...

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo2.gif

יכול להיות שזה כלב שאוהב לרוץ בגינה, אבל אין שום ספק שזה כלב ביתי לחלוטין שלא מסוגל לחיות ולישון בחוץ!!! הוא מאוד רגיל לטמפרוטורות נמוכות או גבוהות מדי ובעל יכולת הישרדותית לא גבוהה במיוחד.

כרובית1

New member
היי!

בוטן אינה מתאימה לחיים בחצר. אם היא תחייה בבית עם אפשרות לגישה לחצר-זה סבבה. אבל לא רק בחצר. בוטן כפי שרשמתי בת שלושה חודשים. אני לוקחת עבורה סכום כסף שיופקד אצל וטרינר עבור עיקור שהיא צריכה לעבור בגיל חצי שנה. אני מפ"ת, אתם? ומה קרה אגב לטריירית הקודמת שלכם?

Almog Angel

New member
היי שוב

אני לא בתכוונתי לזה שהיא תחייה בחצר... אכן, תיהיה לה גישה לחצר... בקשר לכסף אין בעיה....אבל בעיקרון אנו מעדיפים לטפל בכל הקטע הויטרינרי בעצמנו, יש לנו אחלה ויטרינרית בעיר שלנו... אבל אם לא תסכימי לזה....אז בכיף... בכל מקרה אני גר ב-לוד...ממש ממש לא רחוק מפ"ת... הטריירית הקודמת שלנו הייתה הכלבה הכי חמודה בעולם: היא הייתה כל כך חכמה שז לא יאומן...בכל מקרה היא מתה לנו די במפתיע בגיל 7 מסיבות שלא ברורות....לקחנו אותה לויטרינרית שלנו והיא לא פיענחה את הבעיה שלה... מהרגע ששמנו לב שהיא לא מרגישה טוב...ועד למותה עברו סך הכל 3 ימים... רק שתדעי שאני מת על הכלבים האלה...לפי דעתי הם החכמים ביותר וגם המתוקים ביותר. אם תיהי מעוניינת למסור לנו אותה אז תרשמי את מספר הטלפון שלך כדי שניצור קשר... אני מקווה שעשיתי רושם טוב...בייי

Almog Angel

New member
הייי

אני והמשפחה שלי החלטנו לוותר על האימוץ של בוטן מכיוון שבתמונות שלה היא לא ממש דומה לכלבה הקודמת שהייתה לנו, לי לא היה איכפת לאמץ את בוטן אבל שאר המשפחה שלי מתעקשים לאמץ כלבה שתיהיה דומה בדיוק לכלבה שהייתה לנו... אז... אני ממש מקווה מאוד שמישהו יאמץ את החמודה... ביייי

Almog Angel

New member
שוב אני...

אני באמת לא רוצה להלחיץ אותך...אבל אני ממש ממש רציני בקשר לכלבה... בכל מקרה יש באינטרנט עוד אחד שמוכן למסור לי טריירית לבנה, אבל אני מעדיף לקחת את הגורה שלך...אז בבקשה בואי קצת נריץ את העניינים. אני מאוד רוצה את הטלפון שלך כדי שנדבר קצת על הכלבה ועל האימוץ שלה... באמת שאני לא רוצה להלחיץ...אבל אני והמשפחה שלי ממש רוצים כלבה טריירית... אז ביי בינתיים

למעלה