His sister Pam
New member
בוטנים
היי,
רציתי להכין עוגיות בוטנים, אבל בטעות קניתי בוטנים טבעיים כשהמתכון דורש בוטנים מלוחים...
איך אני יכולה להפוך את הבוטנים למלוחים?
מצאתי בגוגל שיטה שאומרת שיש לטגן הבוטנים עם מלח, אבל לא כתוב שם כמויות, אז אני לא יודעת כמה מלח להוסיף...
אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא להוסיף מלח למתכון, אבל גם כאן אני לא בטוחה כמה מלח להוסיף (כדי שלא ייצאו מלוחות מדי כמובן).
במתכון מדובר על 2/3 כוס בוטנים.
תודה רבה
היי,
רציתי להכין עוגיות בוטנים, אבל בטעות קניתי בוטנים טבעיים כשהמתכון דורש בוטנים מלוחים...
איך אני יכולה להפוך את הבוטנים למלוחים?
מצאתי בגוגל שיטה שאומרת שיש לטגן הבוטנים עם מלח, אבל לא כתוב שם כמויות, אז אני לא יודעת כמה מלח להוסיף...
אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא להוסיף מלח למתכון, אבל גם כאן אני לא בטוחה כמה מלח להוסיף (כדי שלא ייצאו מלוחות מדי כמובן).
במתכון מדובר על 2/3 כוס בוטנים.
תודה רבה
