בוטנים ליקטתי (לקט, שיכחה ופאה) מהשדה, בוטנים. איך עדיף לאכול. טריים או קלויים?
מ מרב נוב New member 11/10/13 #1 בוטנים ליקטתי (לקט, שיכחה ופאה) מהשדה, בוטנים. איך עדיף לאכול. טריים או קלויים?
מ מרב נוב New member 12/10/13 #4 מקבלת מה שאת אומרת מבקשת הסבר, לשם מה נחוץ הבישול/קליה. ידוע לי שקטניות אחרות נעשות רכות ותפוחות לאחר השרייה ובישול. האם גם הבוטן יתפח?
מקבלת מה שאת אומרת מבקשת הסבר, לשם מה נחוץ הבישול/קליה. ידוע לי שקטניות אחרות נעשות רכות ותפוחות לאחר השרייה ובישול. האם גם הבוטן יתפח?
O Octopussy New member 12/10/13 #5 עקב המצאות רעלנים או דומים לאלה מומלץ לקלות בוטנים, קשיו ופיסטוק. שאר ה"פיצוחים" מומלץ לאכול ללא בישול או קלייה. קראתי על זה לפני הרבה זמן, אין לי מקור מחקרי.
עקב המצאות רעלנים או דומים לאלה מומלץ לקלות בוטנים, קשיו ופיסטוק. שאר ה"פיצוחים" מומלץ לאכול ללא בישול או קלייה. קראתי על זה לפני הרבה זמן, אין לי מקור מחקרי.