בויה - נמל ת"א

גידי42

New member
בויה - נמל ת"א

ביום חמישי בלילה שמנו פעמנו לעבר מסעת בויה בנמל ת"א. מראש לא התכוונו לאכל ארוחה מליאה מפעת גילנו המתקדם והצרבת המאיימת להתפרץ בכל רגע, אין שה מומלץ. היה לילה חורפי במיוחד, התפאורה היתה מדהימה. המסעדה ממוקמת בקצה הנמל והגלים , בים הסוער במיוחד התנפצו ממש על קירות הזכוכית של המסעדה. לא לקח לנו זמן רב ולמרות שהמקום היה מפוצץ ואנשים המתינו בחוץ, סודרו לנו 2 מקומות על הבר עם מקדם צפיה מעולה על המתרחש. למרות שבערב כזה הכי מומלץ לשתות תה, התחלנו ב-2 מרגריטות קפואות (לבנות בחבורה, הברמנים במקום מהממים) התפריט בנוי ממנות ראשוות על טהרת הטאפס, כ-12 מנות לבחירה, והעיקריות משלבות מאכלי ים שונים אך גם סלטים, פסטות ומנות בשר. בחרנו מהטאפס את השרימפס שלמרות שהגיעו קרים היו מצוינים, קלמרי בתחמיץ- מעולה, פלפלים קלוים עם גבינה בולגרית- בינוני, ופיטריות יער מוקרמות- טוב מאד. כל זה בליווי 2 פוקצ´ות מעולות וכמובן יין שרדונה, גמלא. המקום יפה מאד, תוסס, מוסיקה נעימה, אוכל מעולה, נוף לים מדהים ומחירים סבירים. מומלץ מאד עם בת\בן זוג מתאימים

25אירית

New member
אני דוקא שמעתי דברים לא טובים ..

שמעתי כבר מכמה מקורות שהאוכל בבויה בינוני למדי ושהשירות דוחה ומתנשא. דווקא הטאפסים מקבלים תגובות טובות ויכול להיות שבגלל זה נהניתם. מסקרן אותי לשמוע יותר על השירות.. לא עשו לכם פרצופים על זה שאתם לא מזמינים ארוחה מלאה? או על זה שלא הזמנתם מקום? או סתם על זה שאתם קיימים? אני שואלת את זה כי ממה ששמעתי עד כה, ממש הוציאו לי את החשק להתקרב לשם.

מיכלי56

New member
דוקא לא....

השבוע אכלתי בבויה. השרות היה מצוין.מלצר מקצועי ומשופשף ,נעים מאוד ולא תוקפני (טוב אולי אנחנו קצת מפחידים...)בכל מיקרה ,האוכל היה טוב מאוד - לא מעולה . המקום באמת יוצא דופן בעיצוב ובמיקום המדהימים שלו. מומלץ.

גידי42

New member
בויה 2

לא הבחנתי בפרטים שאת מציינת, מאנשים שכן ישבו על שולחן שמעתי שהשרות מצוין, כמובן שאם תופסים שולחן במיוחד בימים עמוסים יש ציפיה לארוחה מליאה וזה דיי לגיטימי. אנחנו ישבנו על הבר ולכן הבעיה הזו לא היתה רלוונטית.יכל להיות שמאז שקלינטון אכל שם הם קצת תפסו תחת חוץ מזה, אם וכאשר (במפגש הקרוב אני מקוה) תכירי אותי, תביני שאני לא מאילה שנותן שיעשו לו פרצופים בכלל ובמסעדות בפרט

גוז

New member
בויה ../images/Emo118.gif

נכנסה אצלנו לנישת ארוחות הבוקר בימי ששי. יש ארוחות בוקר סבביות להפליא - שביום חורף שמשי - או סתם ביום שמש - מתיישבות נהדר על המרפסת שלהם. ביום מסיבת החתונה שלנו - הלכתי עם אחותי לאכול שם ארוחת בוקר - רגע לפני תחילת המרוץ אחר התספורת/איפור/שמלה/צילומים/בלאגאנים. ואגב ארוחות בוקר - בימי גשם - יופי יופי בנועה של ניר צוק - ביפו!

למעלה