בויקיפדיה רשום את הזוכה ושם רשום ש...../images/Emo58.gif
עפה ראשונה:ג'נה מקום 2:סליישה והזוכה שאנטל אני ממש מקווה שזה לא נכון קישור הויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Next_Top_Model%2C_Cycle_9
כל אחד יכול לערוך את ויקיפדיה, אלא אם כן הערך ננעל לעריכה.. רשמו גם שליסה היא תהיה מקום 2. סואו? חחחח עובדה שזה לא נכון למרות שג'נה לעומת זאת, כבר פתחו לה ערך ואתמול היה רשום שהיא הזוכה...
סלישה מקום 1 ג'נה 2 שאנטל 3 מהפרק ה2 בערך פרסמו על סלישה וג'נה בגמר.. כך שזה די ודאי, מי שהוציא את הספוילר הזה גם הודיע על ויקטוריה, ג'נה ואבוני. ועל הסדר שהן יעופו והמיקומים.. כך שזה כבר ממש ממש ידוע ומוכתר! חוץ מזה שזה די ברור שלא תהיה זוכה שמגיע לה לזכות.. XD
סליישה היא המתמודדת שהכי מגיעה לה לזכות אני מההתחלה אמרתי את זה ובעזרת השם התזכה ואני אשמח אם היא לא תזכה אני ישנא את העונה הזאת סליישה היא תזכה אני ממש ממש ממש מקווה אני שמעתי 3 גרסות של זוכות שונות 1.על ג'נה והערך בויקיפדיה וגם רשמו לי ביוטוב שהיא זכתה וראו תמונות שלה מהמייספייס שלה מהפרק האחרון 2.על שאנטל שגם היה כתוב בויקיפדיה 3.ועל סליישה שכל פורום באמריקה אומר שיש הוכחה מוצקת שהיא זכתה וגם מישהו שלך לי הודעה במייספייס שהוא מכיר את סליישה ושהיא זכתה אני כבר משתגע וכולנו נדע מי מהם צודק רק ביום חמישי הזה עוד 3 ימים זה מגיע ואני כבר מחזיק אצבעות לסליישה!!!