בויקיפדיה רשום את הזוכה ושם רשום ש...

iqiqiq

New member
בויקיפדיה רשום את הזוכה ושם רשום ש...../images/Emo58.gif

עפה ראשונה:ג'נה מקום 2:סליישה והזוכה שאנטל אני ממש מקווה שזה לא נכון קישור הויקיפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Next_Top_Model%2C_Cycle_9

זה לא וודאי.../images/Emo58.gif

כל אחד יכול לערוך את ויקיפדיה, אלא אם כן הערך ננעל לעריכה.. רשמו גם שליסה היא תהיה מקום 2. סואו? חחחח עובדה שזה לא נכון למרות שג'נה לעומת זאת, כבר פתחו לה ערך ואתמול היה רשום שהיא הזוכה...

efif1212

New member
הורידו את זה ../images/Emo58.gif

זה כבר לא כתוב... והערך הזה בויקפדיה נעול, מה שאומר שלא כל אחד יכול לערוך אותו... אווי אם זה נכון ששאנטל ניצחה, זה יהיה אדיר

../images/Emo58.gif

אני מה זה מקווה ששאנטל זכתה:) ג"נה היא די יפה וסליישה מכוערת לאללה. שאנטל מההתחלה אמרו עליה שהיא דוגמנית מלידה ושזה בא לה טבעי:)

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif הזוכה

סלישה מקום 1 ג'נה 2 שאנטל 3 מהפרק ה2 בערך פרסמו על סלישה וג'נה בגמר.. כך שזה די ודאי, מי שהוציא את הספוילר הזה גם הודיע על ויקטוריה, ג'נה ואבוני. ועל הסדר שהן יעופו והמיקומים.. כך שזה כבר ממש ממש ידוע ומוכתר! :D חוץ מזה שזה די ברור שלא תהיה זוכה שמגיע לה לזכות.. XD

iqiqiq

New member
הלוואי והיא תזכה../images/Emo58.gif

סליישה היא המתמודדת שהכי מגיעה לה לזכות אני מההתחלה אמרתי את זה ובעזרת השם התזכה ואני אשמח אם היא לא תזכה אני ישנא את העונה הזאת סליישה היא תזכה אני ממש ממש ממש מקווה אני שמעתי 3 גרסות של זוכות שונות 1.על ג'נה והערך בויקיפדיה וגם רשמו לי ביוטוב שהיא זכתה וראו תמונות שלה מהמייספייס שלה מהפרק האחרון 2.על שאנטל שגם היה כתוב בויקיפדיה 3.ועל סליישה שכל פורום באמריקה אומר שיש הוכחה מוצקת שהיא זכתה וגם מישהו שלך לי הודעה במייספייס שהוא מכיר את סליישה ושהיא זכתה אני כבר משתגע וכולנו נדע מי מהם צודק רק ביום חמישי הזה עוד 3 ימים זה מגיע ואני כבר מחזיק אצבעות לסליישה!!!

למעלה