בוכה בזמן האוכל

gali80

New member
בוכה בזמן האוכל

ד"ר יקרה.... אני על סף ייאוש.... בנוסף לעצירות של ליה הקטנה (בת חודשיים ויום) ולכך שעלתה בשבועיים רק 270 גרם עכשיו יש תופעה חדשה: היא בוכה כשאני מנסה לתת לה לאכול. במיוחד בשעות הערב. לוקחת את הבקבוק ברעב, אוכלת כ5-10 סס ומתחילה לבכות, דוחפת את הפטמה החוצה עם הלשון ולא מוכנה לאכול. נרגעת על הידיים וכשאני מנסה לתת לה שוב לאכול- שוב מתחילה לבכות. מה זה???????????? מה לעשות?????????? אני מפחדת שהיא לא תעלה במשקל ובכלל על מה זה מצביע? בבוקר/צהריים זה בד"כ לא קורה. עכשיו מקבלת 4 סס לובלאק 3 פעמים ביום ו10 טיפות מיץ עגבניות - עדיין ללא שום תוצאות

ליה יקרה

לאט לאט הזמן עובר ונגיע ל גיל 3 חודשים. אם מסרבת לאכול הניחי לה- היא תשלים בשעות היום את מה שחסר לה. חשבי כמה היא אוכלת ביממה וכתבי לי

gali80

New member
ד"ר ברגר יקרה שלנו

כעת יוצא שהיא אוכלת סביבות ה480 ביממה..... היא כבר בת חודשיים ויומיים ואני פקעת עצבים מחוסר התאבון הזה. החלטנו (בעלי ואני) לנסות להעביר אותה מהיום לסימילאק טופ פרי ולתת לה מיץ עגבניות (תזכירי לי כמה אמרת) ולהפסיק עם הלובלאק הזה שהרופא שלה אמר להעלות ל5 סס 3 פעמים ביום (לא מוגזם???????????). אז זה מה שאנחנו מנסים..... היא ממש חסרת תאבון.... היום עשו לה צילום בטן ריק. יש דרך להראות לך במייל או איכשהו את התמונות? בבית היסטריה כללית לגבי כמות האוכל ושככה היא תרזה......

gali80

New member
היום ליה אכלה

405 סס...... להכנס ללחץ?????????????? עכשיו התעוררה בבכי (היה הזמן שלה לאכול)- נתי לה בקבוק, אכלה 20 סיסי, התחילה לצרוח, עשתה גרעפס ונרדמה... HEEEEEEEEELP

gali80

New member
ליה שוקלת

4120 ק"ג נכון ליום שלישי השבוע היא אכלה עד אתמול איזומיל ומאתמול סימילק טופ פרי.

החלטה נבונה

אני חושבת שהגיע הזמן לתת לה טופ פרי ואם זה לא יעזור אפילו כלכלה מפורקת יותר. - נראה בהמשך

gali80

New member
לד"ר ברגר

שלום ד"ר ברגר קודם כל את מקסימה ומדהימה ואני דומעת מול המסך לנוכח היחס החם שלך- אז תודה היום בבוקר קיבלנו טלפון בהול מהרופא של ליה להביא אותה כי בצילום נראית הרחבה של הקולון. בנוסף כדי להפחיד אותנו עוד קצת ליה אכלה 60 סיסי והקיאה עלי הכל בשפריץ. רצנו לרופא שבדק את ליה ואמר שהבטן שלה מאוד רכה. כמו כן הצילום נעשה לפני שהיו לליה 2 יציאות . היציאות היו לא קשות ולא רכות ועם גירוי של פטרוזיליה בלבד. הרופא אמר שהיא נראית לו מאוד חיונית. המליץ לתת לה אוכל בכמויות קטנות ומים או תה קמומיל עם כפית סוכר. נתן הפניה למיון ואמר אם לא ישתפר המצב או אם תהיה הרעה חלילה ללכת למיון..... אם ממשיכה כמו עכשיו לדבר איתו ביום ראשון. בטח ירצה לחזור על הצילום. אנא כתבי לנו מה דעתך, מה את רואה בצילום. הוא אמר שיש מצב לחסימה אך לדעתו מדובר רק בגזים וקקי. ליה אכלה עכשיו 80 סיסי ובינתיים בסדר, על הידיים שלי. מדי פעם עושה כאילו בא לה להקיא או כאילו הכל עולה לה אבל בולעת את זה בחזרה. מצפים לתשובתך בהמון, גלי וליה אני מצרפת גם כאן את 2 התמונות

שלום גלי

הצילום בהחלט לא תקין. יש מספר מצבים היכולים להסביר מצב כזה. אני בהחלט חושבת שראוי שאת הצילום יראה גם כירורג ילדים טוב. ולא בטוח שהייתי מחכה עד יום ראשון.

gali80

New member
צילום בעמידה

בהודעה הקודמת צירפתי צילום בשכיבה ופה מצרפת בעמידה ושלחתי לך גם למייל

gali80

New member
חיסון מחומש

ד"ר ברגר, ביום א אנחנו אמורים לעשות את החיסון המחומש (אחרי שכבר דחינו פעם אחת) , האם לעשות או לדחות עוד? השיקול הוא שהיא סובלת עם הבטן ולא אוכלת טוב עכשיו אז אם חלילה יהיה חום האם זה לא יזיק עוד יותר?

למעלה