בוכה וכותבת, חייבת לשתף...

משוש30

New member
כל כך קשה וכל כך עצוב ../images/Emo7.gif

לא יודעת איך אפשר אם בכלל לנחם רק להיות שם בשבילה ולדעת שזה לא יעלם גם לאורך זמן. ואולי כשהאחרים כבר ישכחו ויעברו הלאה, במיוחד כשיוולד לה עוד ילד שיראו בו פיצוי תוכלי להיות שם, לזכור איתה ולהוות לה משענת

אולי עכשיו זה לא הזמן

לספר או לחשוב מה היה קורה לו היה הפג הקטן שורד.. לצערי, אני מכירה פגית אחת כזאת, שבוע 25 , משקל דומה . נלחמה ושרדה. בתחילה היא היתה כמו כל תינוקת אחרת . היום היא בת 4 עם פיגור ופגיעה מוחית קשים מאד. פגים בשבוע מוקדם כל כך סובלים מדימומים במוח שעלולים לגרום לתופעות דומות. אז נכון שעכשיו עצוב . אבל מאוחר יותר, כשתחשבו על זה בהגיון ולא רק מתוך רגש, עדיף שכך. מאחלת לחברה שלך תינוק חדש ובריא בקרוב.

ענתש

New member
מצטערת נורא ../images/Emo24.gif

אני מניחה שזו אותה החברה גם של tonti שעליה היא סיפרה לי הבוקר (אתן מסתובבות באותם החוגים במרחב הוירטואלי). הסיפור קורע לב. אין מילים לנחם, אובדן תינוק (או הריון במקרה הזה כי זה כמעט אותו דבר) הוא באיזה שהוא מקום גרוע יותר מכל אובדן אחר כי זה אובדן שלא מצפים לו, לא צופים אותו ואי אפשר לקלוט את האכזריות שבו. מה שאת יכולה לעשות בשבילה זה אולי לעזור לה למצוא את הדרך לפורום "אובדן הריון - תמיכה" פה בתפוז, יש שם מקרים דומים לשלה (גם כן עם תינוקות שחיו זמן קצר מאד וגם סיפורים של הריונות שנגמרו על רקע דומה) ועבורי, לפחות, המקום הזה היה חבל הצלה בים של חוסר שפיות. מאחלת לה ימים טובים יותר, המון כוח ולהיות מוקפת רק באהבה, רצון טוב וחברים טובים.

אפרת12

New member
../images/Emo7.gif זה באמת נורא

נכון שמאיה ורוני צודקת, אבל הרגע הזה, עכשיו - הוא כואב. אין לי מילים. אני לא טובה בניחומים בכלל. אבל זה באמת עצוב - אין מילה אחרת.

27חומד

New member
../images/Emo10.gif

לא נראה לי שאפשר לנחם. רק לחבק עם הרבה אהבה.

למעלה