בולונז + מספר דגים...

zoharfi

New member
בולונז + מספר דגים...

בניתי בולונז לבד, כל הסיפור לקח כשעה וחצי. אני מצרף תמונה, לשאלות אשמח לענות. הייתי בחי-בר היום והוא מסר לי שאחד ממנהלי הפורום היה אצלו (מי ?) וקנה רפלות גומי לבנות ב-6 ש"ח (קניתי בעצמי 5). המחיר סביר? נדמה לי שאורי כתב שהן עולות כ- 4.5 ש"ח, האם נכון ? תודה.

כמה???

בחנויות שהייתי ראיתי דגי דמי במחירים באזור 40-60 שקל. רפלות זה דגי דמי נכון? אז איך זה ב4.5-6 ש"ח בלבד? מה ההבדל?

zoharfi

New member
זה עשוי מגומ רך,יש לזה זנב מתנדנד..

יש תמונה ש אורי א פרסם על הפיתיון בעזרתו הוא תפס את החניתנים. תגלול אחורה...

alonps

New member
תמנון|אני כמובן

המחיר של הדלתות הוא 5 אצל עזרא וקצת יותר בחי-בר

הוא בנה טוב?

כי גם ככה אני בניתי... ואגב ממה עשויות הטבעות?סיכות כמו שיש בתמונה?

zoharfi

New member
כן, הטבעות עשויות מהסיכות...

לטבעת הגדולה השתמשתי ב-4 סיכות מלופפות+2 ליצירת קצוות קשירה לחכה. שאר הטבעות - כל טבעת 3 סיכות מלופפות. על זה מסקינג טייפ ועל זה אזיקונים די מסיביים. רולר ישן שהיה ברשותי, פתחתי אותו ניקיתי טוב וגירזתי בנדיבות. אם נהרסת טבעת - מחלידה או נשברת ההחלפה פשוטה ומיידית.

לייזר

New member
בנית בולונז יופי אבל...

אם מה שאני רואה זה שבנית אם אטב או מהדק זה גרוע מפני שזה מחליד מהר מאוד לכן אני כבר מציע לך לפרק ולקחת חוט נירוסטה או נחושת אבל עדיף נירוסטה בעובי של המהדק .ואז זה לא מחליד .אני מצטער שאני אולי פוגע בך אבל אחרי דיג אחד הכל יחליד אז כך הכל ברוח טובה. את הרולר חבר אם אזיקונים. בהצלחה לייזר

בניית בולונז

תראה,אני מציע שבעלות הדלתא שקניתה(שלא הולך כ"כ עם בולונז) תרכוש אצל עזרא טבעות איכותיות נאמר 5 טבעות בעלות 30 ש"ח. חוט אני מוכן לתרום לך ואפילו לסייע בקשירה איכותית כולל לכה. וככה החכה תחזיק הרבה זמן. אספר לך כי בניתי לא מעט בולונז לי ולחברים ,וזה נכון שכיף ליצור מכלום אבל האיכות בהתאם. תמיד תעבוד לפי העקרון של עלות מול תועלת בחיים ותראה שהשיקולים יביאו אותך לקניית טבעות.

zoharfi

New member
תודה...

ברגע שזה ייהרס (אם ייהרס) אני אבדוק מה הכי כדאי לעשות.

zoharfi

New member
תודה, אתה לא פוגע בי...

בכל מקרה זה כבר בנוי, ברגע שיחליד אני אחליף לפי הצעתך. נחושת זה החומר ממנו עשויים חוטי חשמל, נכון ? על חוט נירוסטה לא שמעתי, איפה קונים את זה ?

למעלה