בולונז... עזרה

בולונז... עזרה

הי, אשמח למתכון לבולונז טעים ברוטב סמיך. תודה רבה
 
מתכון לבולונז

חצי קילו בשר טחון בצל קטן קצוץ דק 2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות כוס יין אדום יבש 3 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות 3 כפות גדושות רסק עגבניות *28 שמן זית פטרוזיליה בזיליקום או רוזמרין טרי, אם יש לטגן את הבצל עד הזהבה ולהוסיף את הבשר הטחון, להמשיך לטגן ולפורר את הבשר עם כף עץ. כשכל הבשר אפור, להוסיף את כל שאר הרכיבים ולבשל כשלוש שעות. להוסיף עוד מעט שמן זית בסוף הבישול (זה חלק מהתיבול). בתאבון!
 
אצלי לא צריך שום

שכחתי כמובן מלח פלפל וממליצה לשים גם כפית סוכר. 3 שעות - יוצא נפלא... אבל אם אין סבלנות/זמן אפשר שעה וחצי :) (אפשר גם בולונז זריז יותר, אבל זה הבולונז שאני אוהבת :)
 

אילנית12

New member
../images/Emo39.gifבבקשה מתכון לרוטב בולונז

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1589532 מתאים גם לארוחת ילדים./אילנית12 חומרים: פסטה מבושלת ומסוננת לפי הוראות היצרן. 1בצל בינוני קצוץ דק 2 שיני שום קצוצים/כתושים או לפי הטעם. 1 פלפל חריף ירוק קצוץ (אופציונלי) חופן כוסברה/פטרוזליה קצוצה. 1 כף רסק עגבניות 2 עגבניות מגורדות כ 250 גרם בשר טחון מופשר. מלח,פלפל שחור. תבלין לבשר פפריקה מתוקה קורט סוכר כחצי כוס מים רותחים(או יותר) הכנה: להזהיב בצל,להוסיף את הבשר ולפורר אותו בעזרת מזלג,על מנת שלא יווצרו גושים. מטגנים עד שהבשר משנה את ציבעו. מוסיפים את שאר החומרים עם התבלינים וחצי כוס מים רותחים ומערבבים היטב,מנמיכים להבה ומבשלים בערך 20 דקות,או עד להסמכה הרצויה. לבדוק מדי פעם אם יש צורך להוסיף מים. מניחים פסטה בצלחת ומעל מוזגים את הרוטב. בתיאבון. << "בטטה וואדה"-כדורי תפוחי... דג סול מבושל... >>
 

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo106.gif כרגיל...

היית ונשארת הפייבוריטית שלי.
 
למעלה