"בולים" שניתנים לרשומות

"בולים" שניתנים לרשומות

שאלה ובקשה עד כמה שאני יודע (מנסיון) בלוגר לא יודע שרשומה שלו זכתה בבול "אומרים שירה" או "בחירת העורך" אלא אם הוא נכנס לרשומה הזו. האם אפשר לשנות זאת על ידי משלוח מסר מהבלוגיה שאומר "רשומה זו וזו קיבלה בול זה וזה (ונא לשלשל תרומה לקופת הצדקה הקרובה לביתך)" ??? תודה צפור לילה

0r0r

New member
הפתרון הקבוע:

לתת למשתמש לבחור אם הוא רוצה, אי שם בהגדרה כלשהי בעמוד הניהול.

wranger

New member
דרך אגב,

הרעיון כבר עלה בעבר, בתקופת אורי, שאמר שאפשרי לשלוח מסר לכל בלוגר שהרשומה שלו מופיעה במומלצים. מצד שני, אז לא היה את עניין הבולים גם לשירים ולתמונות, אז זה בטח יותר מסובך היום. ואגב, אולי כדאי להוסיף בול דומה לרשומות שמגיעות לעמוד הראשי של תפוז, ולא רק לעמוד השער של הבלוגיה?

0r0r

New member
טכנית הבעיה לא כזו גדולה ../images/Emo3.gif

כשמשהו מתפרסם תפוז יכולים להריץ בשקט יחד איתו גם קוד ששולח מסר אוטומטית בהתאם למיקום הקידום ושאר מאפיינים. הבעיה היחידה היא אפיון וסדר עדיפויות.

../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני מסכים איתך. סדר עדיפויות (או כמו שרבקה מיכאלי שאלה את יוסי בנאי פעם: אתה עדיפויי?) קובע את סדר הפיתוח. בעיני הנושא הזה חשוב להרגשת משתמש שתפוז מעוניינים בו ורוצים לגרום לו להרגשה טובה.

תחשוב על אלו שמפרסמים כמה שירים

מי שמפרסם כמה שירים ביום, לא בטוח שידע כי זכה לכבוד. אני לא ציני. בשבילי זה כבוד וטפיחה על השכם לקבל בול שאומר שהשיר שלי ראוי. דבר נוסף (וכלל לא קשור). כאשר אני פותח קישור לרשומה שלי מתוך העמוד של ניהול הבלוג, אם הבלוג (כמו אצלי) מוגדר "למבוגרים" אז צריך לעבור את עמוד האזהרה. אבל ברור שאני מסכים לנתאים - אני בעל הבלוג. אולי אפשר כבר לשרשר שם "passok=yes"? תודה על ההתייחסות

זה למבינים בלבד ../images/Emo13.gif

אם אני אגלה לך אני אצטרך להרוג את הניק שלך אחרי זה, ולא חבל? השקעת בו כל כך הרבה..... כשאת לוחצת על קישור לרשומה "מוגבלת למבוגרים" אז את מגיעה קודם לעמוד אזהרה, ורק כשאת לוחצת על "כניסה לבלוג" נוסף ה "passok=yes" לURL ואז את רואה את הבלוג או הרשומה עצמם ולא את חלון האזהרה.

נוריתהה

New member
אז למה.............

חלק מה URL אצלי מופיעים עם וחלק בלי? למשל לספר "ארבעה בתים וגעגוע" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=894416&passok=yes אין חומר למבוגרים בלד.

לא ברור לי

העתקתי לעצמי את השורה בלי התוספת והצלחתי להיכנס לרשומה בלי בעיות עזבי, זה סתם עניין של עצלות, לא יותר מזה. צפור לילה גמר חתימה טובה

נוריתהה

New member
זה נכון

זה עובד עם וגם בלי השאלה (4 קושיות) בשביל מה זה נוסף מה המטרה? ואיך? מה ההבדל?

4 תשובות

זה נוסף כדי לאפשר להגיע לרשומה "מוגבלת" המטרה היא לא לאפשר גישה ישירה בלי אישור של הגולש (אפשר לעקוף את זה כפי שציינתי) זה נעשה על ידי זה שהקישור הראשון עובר בדיקה ואם הוא מוביל לחומר מוגבל ואין PASSOK=YES אז הדף המוצג הוא דף האישור מה ההבדל בין פיל?

למעלה