בולם שלא מפסיק לנקוש

bigwave2000

New member
בולם שלא מפסיק לנקוש

יש לי על האופניים fox float r אחורי בן חצי שנה,לפני כשלושה חודשים הבולם התחיל לעשות רעש של נקישות, לקחתי את הבולם לסינגל טרק והחלפתי את הטבעות שמחברות את הבולם לשילדה ובכל זאת הבולם לא מפסיק לנקוש,בסינגל טרק טוענים שהבולם תקין אבל הרעש הזה ממש מרגיז ושום בולם אחר לא עושה את הרעש הזה. מישהו נתקל במקרה דומה? יודע מה הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה רבה,שמוליק

gal ben jakob

New member
תגביר את הווליום ב MP3 ../images/Emo13.gif

אח שלי, קבל עצה מחבר: ככל שתרבה להתעסק עם זה ככה תפסיד יותר כסף, זמן ועצבים. לדעתי 99% שהרעש נובע מאיזה ציר בשלדה ולא מהבולם. ואולי מהקראנק או מה-BB או מהמוט כיסא וכו'. אם זה ממש חשוב לך תנסה להחליף את הבולם באחד מקביל (אתה מזמן לנסות את הבולם שלי, גם אם האורך שלהם שונה) ותגלה שהרעש לא מגיע משם. ה float RL שלי עובד כבר שנתיים וחצי בלי סוף, ולא עבר אפילו טיפול אחד, לא הוספת שמן, לא החלפת אטמים, לא כלום. כשכבר חשבתי שהוא מת, אור עשה טיפול לצירים של האופניים והם חזרו לעבוד כמו חדשות, כמובן שהבולם עבד מצויין והבעיה הייתה בצירים. אם הבולם משכך טוב אל תגע בו, זה רק יעלה לך הרבה כסף וגם אם הבעיה תפתר אז פתאום יתפתח רעש מכיוון אחר... קבל את הרעש ותלמד לאהוב אותו, זה כמו שריטות על האופניים - תמיד יהיה איזה רעש ואין שום דבר שאתה יכול לעשות נגד זה. את הכסף שתחסוך תשקיע בבולם קדמי רציני, או כיסא שלא יתעקם, או פדאלים שלא ישברו :)

bigwave2000

New member
אחי, כבר החלפתי בולם

והרעש מהבולם עצמו אתה לא מצפה שבולם חדש שקנית בהרבה כסף יתחיל לנקוש בלי סוף, וכששמתי בולם של פוקס מלפני שנתיים הוא לא עשה שום רעש ככה שאני בטוח שהרעש מהבולם ולא משום מקום אחר.

nintense

New member
אולי תיקח את כל האופניים...

לסינגל טרק כדי שיבדקו את מקור הרעש.

רמי לשם

New member
כתוב אימייל לפוקס

אתה אמור לתקן את הבולם שלך רק בתחנת שירות מוכרת ע"י פוקס (בארץ זה רק סינגל טרק). אם אתה לא מרוצה מהשירות שלהם אתה צריך לפנות לחברת האם. [email protected] or [email protected]

bigwave2000

New member
כן הוא פתח לידי

את הבולם והוא אומר שהכל תקין וזה כנראה הרעש של איזה טבעת שמתקמרת אם הבנתי נכון אבל אני לא מאמין שזה מקור הרעש כי לא נתקלתי באף בולם עם בעיה שונה,דיברתי עם עדי פרומקין והוא מחפש לי בולם חלופי.

דובדבן 1

New member
בולם נוקש בתדירות מעצבנת

אכן תופעה מוכרת וגם התשובה כנראה שנגזר עלינו להשלים בשקט עם הרעש

למעלה