בולעים ת'אוויר או מפוצצים את כולם?

מיטללל

New member
בולעים ת'אוויר או מפוצצים את כולם?

אתם טובים בעימותים ? אתם מפחדים מעימותים?

TheWhiteTigris

New member
תלוי.

אם אני יודע שאני צודק - אני "אלחם" בעיניין. אם אני לא בטוח - אז תלוי בסיטואציה. אה, ובקשר לסעיף השני, אם זה מול בחורה אני ארים ידיים די מהר. יש להן פה שלא נגמר...

twigy

New member
תלוי עם מי

אם זה ויכוח עם בנאדם שהוא יחסית זר אז יש לי בעיה לחשוב מהר ולענות, ואז אני יוצא תמיד מפסיד..

כמעט25

New member
אני

מאוווד טובה בעימותים, אבל אני גרועה כשזה קשור לביקורת וצעקות, השילוב הזה עושה לי לבכות.. ככה אני רגישה...

liontamer

New member
מפציץ לכל עבר. מוציא ת'קריזה לכל

כיוון אפשרי. לפעמים אח"כ מצטער על זה. ובצבא דיי למדתי לפעמים לשמור על איפוק. אבל תלוי באיזה נושא.. לאון קונה דלי של צבע לג'ו למומולדת. בז'

dod_basim

New member
../images/Emo45.gif מסכים!

שאתה שונא מישהו לדוגמא אז אתה מתפוצץ עליו.. וכשאתה אוהב אז אתה לא מסתיר את זה לרגע!! ועאלק למדת לשמור על האיפוק בצבא....
באסים

מאוד טוב בעימותים

אבל משתדל לא להכנס לתוך הדברים האלה, אם הבן אדם בצד השני ממש אטום אז רוב הסיכויים שאני אגיע לנקודת רתיחה

שרימפי

New member
הממ...פעם הייתי ממש גרוע בזה

לאחרונה אני נהיה הרבה יותר טוב ואסרטיבי, יוצאים ממני דברים בעימותים שהם חותכים ונשמעים בדיוק כמו מה שאני רוצה להשמע. לפחות לרוב. הממ...ואחרי תקופה ארוכה ששמרתי דברים בבטן, כל הכעסים, מתוך חוסר נעימות להוציא הכל על העולם...ונתתי לזה לכרסם אצלי בפנים. הגעתי למסקנה שאני רוצה שמי שאני מעוצבן עליו ידע את זה ויתמודד עם זה גם הוא...ואני הרבה יותר מתעמת עם דברים שמפריעים לי, ועם אנשים שמפריעים לי. וזה טוב
(כל עוד לא מגזימים)

Piren

New member
טוב מאוד

מי שמכיר אותי למד שאיתי לא מתווכחים
זה לא להיות אטום, או סתם להפציץ בצעקות, אלא פשוט להיות צודק. השיטה הכי טובה לנצח בוויכוח? להתווכח רק על משהו שאתה יודע ב-100%, ובנושאים שאתה באמת מבין בהם, או לפחות מבין יותר טוב מהצד השני.

למעלה