בול לזכרו של פולי מהגשש

danistar

New member
בול לזכרו של פולי מהגשש

מישהו מכם ראה במקרה הערב בערוץ 2 את הכתבה על הגשש החיוור ?? היתה כתבה לכבוד שנה למותו של ולי ובין שאר הדברים דיברו שם על בול דואר ומארז שכולל את הבוד3ודיסק שרשות הדאר הוציאה לזכרו . משיהו יודע על זה משהו ?? נבתי באיטרנט ונדה .. לא מצאתי כלום .

danistar

New member
כמה טעויות כתיב .. בהה

מישהו מכם ראה במקרה הערב בערוץ 2 את הכתבה על הגשש החיוור ?? היתה כתבה לכבוד שנה למותו של פולי ובין שאר הדברים דיברו שם על בול דואר ומארז שכולל את הבול ודיסק שרשות הדואר הוציאה לזכרו . מישהו יודע על זה משהו ?? נברתי באיטרנט( כולל אתר הדואר ) ונדה .. לא מצאתי כלום .

poogi007

New member
ראיתי וגם לי אין מושג לגבי הבול והדיסק

שהונפקו ברשות הדואר.. צריך לבדוק את זה... יכול להיות שזה יצא היום או אתמול, לא זוכר מה אמרו בכתבה, ועדיין לא הספיקו לעדכן באתר ולפרסם את זה מעבר... צריך לעקוב

danistar

New member
בתור מנוי על השירות הבולאי

אני אדע אם יצא הבול או לא . מה שמוזר שהם הודיעו על כך בטלוויזה אבל באתר רשות הדואר אין שום סימן לגבי זה. גם באינטרנט לא .

poogi007

New member
הנה קישורית לאתר דואר ישראל

שבו מוכרים את המארז... לא יקר מדי, למען האמת

danistar

New member
נראה לי די בעיייתי מבחינתי

הבול הוא לא בול "רשמי" אלה מהבולים שנקראים "הבול שלי" והדיסק .. לי יש את כל הדיסקים והDVD של הגשש .. אם היה בדיסק הזה חומר ישן מארכיון ערוץ 1 ( שיוציאו כבר לכל הרוחות מהארכיון הזה את כל החומר של הגשש , יש שם כל כך הרבה פנינים ) אז הייתי ושב על זה אבל גם בול שהוא כזה חצי רשמי וגם דיסק/DVD שאני בטוח שלקוח מתוך הדיסקים הקיימים ... אם משיהו רכש או מתכוון לרכוש אז שיספר לנו במה מדובר .

למעלה