בום אחד גדול...

lmerav

New member
בום אחד גדול...

הוא שיחק יפה ליד הטלויזיה הקטנה בחדרי, נהניתי להביט בו בעוד הוא ממלמל ומברבר, תלתליו התנדנדו בכל פעם ששוחח עם עצמו , אך לפתע הוא משך אותה אליו,,, אני מביטה בה עפה עליו וצועקת אנושות לעזרה הוא בוכה וצועק - כנראה מההיסטריה הבלתי נמנעת תחושת חוסר האונים אפפה אותי ונשמתי נקרעת תודה לאל שנזק לא נגרם לו כלל, אך אני עדיין בטראומה קשה עד שיחליט הגורל.. מירב לוי שלוםםםםםםםםם לכולםםםםםםםםםםם

לורה..

New member
מירב.

היי. הכי חשוב שהכל בסדר,ושהבונבון לא נפגע... זה באמת נס! אך להבא,זהירות....זהירות.....זהירות! אל תתני לו לשחק בקרבת הטלויזיה או מכשירי חשמל אחרים,או דברים לא נייחים.הוא בגיל שאין לו מודעות מה מותר ומה אסור,והיום לא קרה כלום בנס....אז יקירתי,תהיי עירנית. ואגב,איך עבר הסו``ש? אנחנו טיילנו בחיפה עם הילדים. אז ביי יקירתי שלך לורה

lmerav

New member
היי לורה ...

התגעגעתי למילותייך החמות לא תמיד יש לי זמן לשוחח בצ`ט את בטח מבינה ! (ודרך אגב הכוונה לציט של תפוז ? באיזה חדר ? ) לורה הלב שלי ירד בגלל התינוק הפעוט הזה ... זה היה נורא ! סופשבוע עשינו בביתנו הקט. מה עשיתם בחיפה ? אנו כל שבת אצל הוריי או הוריו של בעלי אז החלטנו השבת על עצמאות קטנה . מקווה שנדבר בקרוב !

לורה..

New member
היי מתוקה

אני בדר``כ בצ`ט של תפוז בחדר ``נשואים``.. מה ז`תומרת מה עשינו בחיפה? סעי לחיפה...ותראי מה עושים שם... כייף פשוט כייף. גן האם למשל...הגן הבהאי ועוד.... מה זה מקווה שעוד נדבר....? נדבר בטוח!!!! תראי איזו אופטימית אני.... (-: ביי בינתיים שלך לורה

למעלה