בום! בום! בום! בום!

בום! בום! בום! בום!

בום! בום! בום ! בום!... מחשבות בלתי פוסקות אותי כל יום רודפות פצצות מושלכות לי על המחשבות התוצאות הרסניות אני מותקף כל יום באש צלפים של מחשבות מטרידות זה פוגע לי עמוק בפנים ובכל ערב אני מגלה אני שוב בנפשי מדמם הכאב הוא אינסופי כל יום להרגיש אותי שוב בתוכי... פעם זה כעסים פעם זה קינאה ולרוב זה יאוש אני כבר מרגיש כמו מת ואם אומר לכם את האמת .......... (לא יודע)

חלליות=מחשבות, רודפות אחרייך....

לקחתי את השיר של ברי סחרוף,,, הוספתי במקום המילה חלליות את המילה מחשבות.. וזה ניראה לי לפחות לי מתאים מחשבות רודפות אחריי מחשבות קוראות לי לחזור... על אדמה רטובה ללא מעקה אני מתחלק ולעולם אין קצה ללא עבר וללא זכרון אני הגיבור שרוכב בדמיון מחשבות רודפות אחריך מחשבות קוראות לי לחזור כשהרוחות נושבות מעליך מחשבות להיות או לא להיות כמו נשמה אבודה ללא מחסה מפליג אל האור על ספינת רפאים העתיד רודף ההווה הוא הווה אני עומד למשפט והם לא מרחמים. מחשבות רודפותת אחריך... כל מה שנאמר אתמול, עכשיו פתאום נשבר עף אל החלל ונעלם מחשבות רודפותת אחריך...

אוי ענק ../images/Emo168.gif

זה שינה לי לגמרי את המחשבה על השיר. אתה מרגיש ככה עכשיו? גם אני מרגישה קצת אבודה כרגע וכל המחשבות הולכות וחוזרות אליי כל רגע. נראה לי שאני אקח איזה סרט בDVD כי הראש שלי מתפוצצת. אצלי אחי, כשהמחשבות באות, אין לי חשק לעשות כלום. רק סרט במיטה הולך.

פשןו זימזמתי את השיר

פשןו זימזמתי את השיר והלפתי את המילים שנראות לי אחרי זה בא הרעיון לכתוב את זה פה כן אני מרגיש הרבה ככה...אבוד בים הדימיונות הקשות שלי.... אכן שרע לנו איין כמו איזה משהו טוב להתנחם איתו

אבל אני איש הכמעט תמיד כמעט אחיה..

אייך זה שלהם מצליחה האהבה? למה אני לא מוצא את האהבה... למה ניראה שרק לי איין אחת בדרך... הזוגיות שלהם מוצלחת למה לי זה עוד לא קרה? למה אני עדיין פוחד מקשרים ואהבה למה אני כל כך מיואש בעניין? אייך זהב שפעמיים כבר רציתי להיות עם בנות זוג של חברים קרובים שלי? ורק אני לא מצאתי את אהבת חיי שנאתי אותם לפעמים בגלל זה.... הייתי מוכן בדמיון להילחם עם חרבות בגלל זה כמו בימי הביניים אני אהיה האביר השחור... כולם מסביבי ימשיכו למצוא חיים ואהבות טובות אני תמיד אלך בצל שלהם שיהיו רק בריאים ומאושרים אצלי תמיד זה ליד.. כי אני איש הכמעט לי זה לא יקרה.. תמיד כמעט אחיה "איש הכמעט תמיד זה ליד אבל זה לא זה תמיד זה כמעט קורה אבל אתה איש הכמעט תמיד כמעט תראה תמיד כמעט תחיה"

אולי אתה רוצה את הבלתי מושגות

ובגלל זה אתה מתאהב בחברות של החברים שלך. יש קלישאה שאומרת שעד שלא חיים עם עצמך כמו עם בן זוג, אז לא מוצאים בן זוג אמיתי. אני לא יודעת אם אני מאמינה בזה. שמתי פה שאלה לפני כמה ימים על מרכיבים של זוגיות ואף אחד לא ענה
אולי בפעם אחרת.

כרגע איין לי כל כך בנות זוג

כרגע איין לי כל כך בנות זוג אופצניליות ליידי אני חי בהוסטל מבינה? וגם איפה שאני עובד 90 אחוז מהאנשים .....מבוגרים שם וחולים וקשה לי להתחיל עם בנות ככה ברחוב/קניון

s h i r k u s h

New member
יפה ../images/Emo13.gif

תיארת את זה ממש אמיתי, הרגשתי כמו מתבוננת במלחמה שנעשית בראש שלך. במיוחד עם הדימויים הצבאיים שעוררו את המחשבה על מלחמה. מקווה לראות את ההמשך של השיר...

למעלה