בום בום בום !!!

Yaron5000

New member
בום בום בום !!! ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

אני פשוט חייב להעיר אתכם כי אתם ישנים בגדול, בואו ננסה קטע הומוריסטי הפורום הזה שאני באופן אישי עדיין מת עליו (איך הליקוק רומי ? אה? אה?) מזכיר לי לאחרונה התדרדרות במערכת יחסים צולעת ולא בריאה בין בני זוג, בהתחלה יש את הקליק הראשוני אתם יודעים, מבט ב 4 עיניים או כמה שיש, שתיקה עם המון מסר ומחשבות בסגנון "מעניין איך היא/הוא נראה/נראית בלי בגדים". ואז יש את הרצון להביע להרשים ולתת ולכן נכנסים זה בזו טוב טוב וממצאים מה שרק אפשר (פוצי מוצי קוצי פלוצי ושות´) הרוק נשפך ונמרח לכל כיוון ובלי לשים לב אתם נעשים חברת בת של סופר-גלו. אפילו אם הוא או היא לא רחוקים מהגדרה של ערפד ממוצע היא תמיד תראה קלאודיה שיפר והוא בראד פיט. ולאחר מכן יש את הקטע של השגרה שהדברים פשוט זורמים הלאה בלי שום אנרגיה שדוחפת קדימה (נוגד את חוקי הפיסיקה הקונבנציונאלית ?…שייפתחו נוסחה אחרת מצדי) ואז בא הקטע של ההזנחה הכפייתית ושל הטיעונים הדבילים: "אבל מה עשיתי ?", "מה זה משנה ?", "תמיד זה היה ככה לא ?", "מה? זה מה שאמרתי ? מתי ?" וכו´ ואז יש את עניין הברוגז התת מודעי שללא שום סיבה פשוט לא יוצא לדבר זהו השלב שבדרך כלל החברות הסלולאריות נמצאות במצוקה קשה מאוד ושוקלים פשיטת רגל. פתאום היא נראית לך מפלצת…ומעניין איך אתה נראה בעיניה שניכם בטוחים שהצד השני יכול לקבל תפקיד ראשי בסרט "שובו של הנוסע השמיני" בתור הנוסע השמיני פתאום חנאן עשראויי נראית לך הדבר הסקסי ביותר עלי אדמות והיא דווקא חושבת שלדובי גל יש סקס אפיל היסטרי אבל היא עדיין מתלבטת עם יאסר עארפאת. ואז הם מנסים לפתור את הבעיות שלהם באמצעות ה"מיטה" ואומרים אחד לשני כמה טוב יהיה "אחרי" ואיזה שיפור עצום יהיה במערכת היחסים שלהם (כן כן "אחרי…”נכון) ואז כעבור שעתיים שלוש לערך מגיע הרגע של ה"אחרי" ופתאום כל תהליך ההתדרדרות מתחיל מחדש רק שהפעם זה במהירות מסחררת של 3 שניות. האם זה מה שקורה לפורום הזה ? באיזה שלב אנחנו בדיוק ? (אני יודע באיזה שלב נמצא הפורום של האגודה) תגידו לי שאני טועה בבקשה הרי זה קורה בדרך כלל רק במערכות יחסים צולעות ולא נראה לי שכך הדברים בינינו, נכון ? שלכם, ירון

anat11

New member
מותק, התחרפנת?

לא, כי נורא חם עכשיו
אז אפשר להבין. אתה מה-זה באוף-סייד היסטרי. כולה קצת חם, וקצת שקועים בענינים אחרים. כאחת מותיקות הפורום אני יכולה להעיד שהיו גם היו כאן תקופות שקטות כאלה (ויותר) ואח"כ זה חוזר לתקופה פעילה יותר, במין דינמיקה מעגלית שכזו. חיים כתיקונם. מה שכן, נחמד לראות שדווקא הבחור עושה שיחת "יחסינו לאן"
ענת

שלום לירון ולמנמנמים

ירון אתה צודק על התנומה שאחזה בפורום . סתם מחשבה אולי מרבית המשתתפים חזרו בתשובה. אז ביום חמישי עסוקים , שישי שבת כידוע , ראשון נחים ,שני עד רביעי נכנסים לפעמים . או שבדרך כלשהיא להכניס לישנונים משהוא מעורר כגון פלפל חריף למקום מסוים מאד כדי לאלצם לקום ממרבצם . אני סך הכל די חדש בחברתכם , אם ליותר ותיק/ה יש רעיון יותר טוב למסע התעוררות בבקשה .

אורית...2

New member
../images/Emo178.gifירוני אתה תועה בגדול...../images/Emo178.gif

חם לנו !!! הדובים הולכים לישון בחורף...אנחנו בקיץ...
אני חושבת שממש אין לך מה לדאוג ... חנאן עשראוי עם דובי גל או יאסר עראפת
הפלת אותי מצחוק אני הולכת לשבת על המזגן ...
אל תידאג...נתעורר אחרי הקיץ...המחלה שלנו לא הלכה לשום מקום ! (למה החום לא יכול להמיס גם אותה ???...)

RomiVais

New member
ירוני.. וכולם.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

אני דווקא חושבת שזה נורמלי שיש ימים פעילים יותר ויש כאלה שפחות.. אני מודעת לעובדה שמאז שאני עובדת ומאז שיש לי חיים קצת יותר נורמלים למישהי בגילי, אני טיפה פחות נמצאת.. ומתנצלת שזה כך! פעם הייתי בבית. אני זו שטיפלה באמא שלי כך שיכולתי להיות פה ולהתעדכן במהלך כל היום. עכשיו זה בלתי אפשרי.. אבל ירוני, זו לא מערכת יחסים בקריסה אני אוהבת אתכם ואני חושבת שכולם פה מרגישים בסך הכל טוב ונעים.. אז אין שום סיבה לדאגה!
נשיקות..

Navva

New member
יקירי, ענת פשוט כתבה כותרת קולעת

1. מה רע בשיגרה 2. לא תמיד יש מה לכתוב, אז למה לכתוב שטיות? 3.מאחר וטרפצת היא מחלה איטית
(רציתי צב אבל אין), ההתפתחויות הן לא מהירות. זהו אין לי מה לכתוב בעיניין הזה יותר
נאוה

למעלה