בום ועם הארץ

בום ועם הארץ

בצער רב וביגון קודר אני מודה ומתוודה שמעולם לא קראתי ספר של פראצ´ט. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנקוט שורה של צעדים לתיקון העוול (צעד אחד בעצם, אבל גם זה משהו) : מחר אני מתחיל לקרוא את "מעשי כישוף"
!!! כן גבר!!! החלטתי לסתום את החור הזה בהשכלה, וכמו שאמר רבי עקיבא (או צ´רצ´יל או מישהו) : "מוטב מאוחר מאשר אף פעם". wish me luck אנשים.

קולה כבוד!!

איזה כיף לך... זה גם ספר הראשון בסדרה שאני קראתי, ודרך אגב מאוד נהנתי ממנו.. אל תתיאש מהקריאה של הספר עד לעמוד ה30. העלילה ממש מגניבה.. ובוחנת את ההשלכות שייגרמו כתוצאה מהענקת כוח מפלצתי לילד בן חמש... מי ייתן ולאחר שתסיים לקרוא את הספר.. תחבור אל פורמינו הקט , ותיטמע בקהילה המגניבה והגוססת הזו שנמצאת פה.. מאגנה, קריאה מהנה, בע"מ

Death of Rats

New member
זה גם הספר הראשון שלי!

בהחלט אחד נחמד. תמיד יהיה שמור לו מקום מיוחד בליבי
.

הספר הראשון שלי

היה equal rites ועוד בתקופה שהיה לי זבל של אנגלית. לא הבנתי כלום ונמנעתי מפראצ´ט במשך שנה. לא מומלץ. באופן כללי, נראה לי שעדיף להתחיל עם פראצ´ט בשפה שיש לך הבנה מקסימאלית שלה, כדי להתחבר לסגנון

*קליאו*

New member
גמני חושבת ככה.../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

אני התחלתי קודם בעברית - מההתחלה-התחלה ("צבע הכשף") ומאוד נהניתי, למרות שהיו הרבה שלא ממש אהבו אותו.
וזה מזכיר לי ששכחתי לסיים את הספר האהוב עליי ביותר עד כה (מכשפות בחו"ל
) *מביטה ב-
לכיוון מדף הספרים*

מקוללת

New member
ברוך הבא ../images/Emo45.gif

עוד אחד נפל ברשת.......נההההההההההה
(צחוק מרושע, כאילו כזה (??) ) שתזכה ותעלה לרמת מכור [אתה מבין, אין פשוט דרך אחרת] ומומלץ,מומלץ,מומלץ - ספר הפולחן "בשורות טובות" של פראצ´ט וניל גאימן פשוט, אין עליו...אני עוד מחכה בכסיסת ציפורניים שיעשו ממנו סרט כמו שהבטיחו (מכתבי איומים
בדואר והכל)

למעלה