חשבתי על זה. על הקטע של "כבר מזמן
מרגיש לי פאתטי...". בכלל הקדשתי מחשבות אינספור לשאלה מה פה קורה פה, מה פשר הנטישה ההמונית,פני הפורום לאן ועד ל'האם זה בגללי?' הרחקתי - והתלבטתי לי האם התשובה נמצאת בכלל על הסקאלה שמתחילה ב-"אנשים התקדמו בחייהם וכבר לא מוצאים פה את מקומם", ונגמרת ב-"אנשים לא בהתקדמות ולא בהתחלות אלא סתם מרגישים לעיתים במיץ של הזבל - ו'מרגיש להם פאתטי לבוא שוב ולפרוק כאן".... ונזכרתי שכשהצטרפתי אני לפורום הזה, לפני כשנה וחצי, לא היה מצבם של הכותבים בשומקום על הסקאלה, ואם כבר - יותר קרוב לחלק השני - וזה היה בסדר אז בדיוק כמו שזה בסדר היום - כי אולי אתם רואים את זה אחרת ממני - אבל בעיניי המעגל הזה היה ויהיה קבוצת התמיכה שלנו, המקום שמעניין אותו תמיד (ותקנו אותי אם אני טועה) גם כשחרא, ורע, ובודד, ועצוב, וסתם יום של חול, ונשבר ונמאס, וגם - דייט חדש, דייט ישן, חתונה וגו' - ה כ ל. הרי אלה החיים לא? ומאז ומעולם היו בפורום אנשים ביום רע, שנתמכו באהבה ע"י אנשים שהיום שלהם פחות רע - ולהיפך. הקיצר חברים - מאז שהגעתי לכאן אני (לא יודעת מה היה כאן עד אז) לא היווה ענין ה"אין לי מה לחדש" שיקול בקהילה הזו - ואני תמיד הרגשתי ש'יש מישו בבית' - כמעט אף פעם לא הרגשתי כאן לבד. עד לאחרונה.ואין בעצם סיבה שזה ישתנה. נכון? אם ישנה עוד סיבה שגורמת לכם לא למצוא פה את עצמכם עוד - אשמח לשמוע - אם לא תספרו - לא אוכל לעשות עם זה משהו. רק טוב,