בום נשמע באזור חדרה רבתי

../images/Emo85.gif שמע ישראללללללל

הייתי בחוץ עם ידידים, ופתאום הזעקה. טסנו לבנין שלי, חברה שלי באה אליי וידיד שלי נכנס הביתה. לפי מה שהבנתי הראקטות הפלו בים? ואי מי היה מאמין שנאסרללה רציני, הוא איים כ"כ הרבה פעמים שעוד פעם אחת לא הייתה משנה כלום. אני באמת מקווה [אני לא מפגרת אני יודעת שאפחד לא ניפגע, אבל יש כאלה שלא מרגישים טוב ברגעים כאלה] אוהבת אותכם אמי=]]

נופ18

New member
זה נפל ליד הבית שלי......]]]]:

ממש לא רחוקק....10 דקות..... בהתחלה חשבתי שזה בום על קולי אבל אמא שלי העבירה לחדשות ואז שמענו שנפל..... איזה בום מפחיד.....כל הבית רעד.....]:

LeRanch

New member
שמענו פיצוץ אבל לא אזעקה

תושבים של שכונת ניסן - שמעתם אזעקה?

אזעקה בעיר שלי

אז אני מחדרה לפני כחצי שעה נשמעו צפירות עולות ויורדות באיזור שלי בעיר שלי, וזה היה מפחיד מאוד לא הייתי מכון ולא האמנתי שזה יגיע עד לאיזור שלי פתאום אני אומר לאבא שלי: אזעקה, אזעקה וכבר מרגיש שאני נכנס ללחץ נוראי וחוסר אונים לא ידעתי מה לעשות איין אצלי בבית מרחב מוגן , אני חושב,,,,,, כל השכנים ירדו בבהלה למיקלט אבל אף אחד לא ידע איפה המפתח ממש הייתי ואני עדיין בחרדה עמוקה, יש לי נשימות כבדות אני לבד, צריך לדעת להגן על עצמי כבר קיוותי נורא ששלא יקרה כלום ודימיינתי גם דברים נוראיים לאחר כ2 דקות של האעזקה שמעתי: "בום" והרגשתי את הריצפה רועדת מתחתיי זה היה מפחיד מאוד כולם רצו לכיוונים שונים כל השכנים כל הרחוב התמלא בצעקות אני שמעתי צעקות של פחד ובצדק אני חיפשתי מקום מוגן בבית שלי אבל אני לא חושב שיש כל כך כי זה בית ישן אולי שבנו בשנות ה60 של המאה הקודמת אני מקווה שאני לא בטוחח החדש של המטורפים מלבננון שיורים במתכוןן לפגוע באוכלוסיה אזרחית מבחינתי נסראלה הוא פושע מלחמה ויש להביא אותו לדין אבל הם מטופרי האיסלאם הקיצוני לא שמים על מה שיגיד העולם אני רוצה לאחל לכל מדינת ישראל שלא תיספוג עד מטחים כאלה,,,, ושתיגמר המלחמה, ועל הגבול יהיה לא מנה לי רק לא אירגון המחבלים זוהי מלחמת עצמאות מבחינתי כי הם מטורפים שרוצים להשמיד את המדינה שלנו והעולם לא מבין עדיין כל טוב ,,, לכולם ישראל,

צליל 90

New member
אני הייתי בפרדס חנה

ארוחת ערב דודים...רק עכשיו חזרנו הביתה. ובקשר למיקום, לדעתי אם לא אומרים בחדשות את המיקום אז לא צריך להגיד את זה כאן, סף הכל אי אפשר לדעת לאן המידע יגיע וצריך כמה שפחות להוציא החוצה. אסור לתת ל %@&#*!(#*%& האלה כיוון.

perrinat

New member
משהו ששיעשע אותי...

בחדשות ערוץ 2 הכתב דיווח מצומת המשטרה, ואהרון ברנע אמר: "ממה שאני רואה העיר די שוממת". אז הכתב אומר- "לא, לא באופן מיוחד..." כי העיר שוממת תמיד...

iEyal

New member
מפחיד

בדיוק התארגנו ליציאה (חגגתי אתמול יומולדת) ואז שמעתי את האזעקה, בבית שלי היה המון רעש כי היו אורחים (מהמרכז) ורצתי למטבח ואמרתי להם, כולם נכנסו ל"אזור הבטוח" בבית - אין לנו ממ"ד או מקלט וכאלה. אחרי איזה דקה בערך שמענו את הבום המחריד, הרגשנו את זה ממש קרוב, זה הקפיץ את הלב בצורה מטורפת. חוויה לא נעימה בכלל - את הלילה העברתי בנתניה. נקווה מאוד שזה לא יהפוך לשיגרה - אם כן, אני אדבר אתכם רק מ"קפה אינטרנט" באיזור המרכז (עד שזה יגיע גם לשם)

צליל 90

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחברים!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בבקשה אם ידוע לכם אל תציינו את מקום נפילת הטילים. אם לא שמתם לב נוספו לפורום כמה אנשים חדשים שהדבר היחידי שהם כתבו בימים האחרונים זה:"מישהו יודע איפה זה נפל?" אז בבקשה, עד שבתקשורת הגיעו סוף סוף למסקנה שאסור לתת לחארות האלה נקודות ציון לנפילת הטילים, בואו גם אנחנו נשמור על שתיקה.

iEyal

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט חשוב לשים לב לדברים האלו

נופ18

New member
כבר בטלויזיה אמרו.

זה גם ככה יותר בצפון, כבר על בסיס קבוע הם אומרים איפה נפל, כי לדוגמא בחיפה וקריית שמונה כמעט לאורך כל היום נופלות קטיושות. ואנחנו והטלויזיה בכלל לא אמורים להגיד את העיר עצמה שבה נפלה הקטיושה, כי ככה החיזבאללה יכולים לראות שהם הגיעו למרחק יותר גדול. אבל לתקשורת לא אכפת בכלל, אפילו שיש איסור, והם לא "הגיעו למסקנה" אלא הצבא איים עליהם כדיי שהם יסתמו תפה. ואת צודקת, באמת לא צריך לפרסם היכן נפל. גם בפורומים אחרים.
ולהבא שאותו דבר קורה לא להישאר אדישים! כנסו לממד או למקלט ברגע שיש אזעקה.

the freaky girl

New member
וואי וואי..

ולי התבטלו כל התוכניות.. באותו ערב תכננתי לצאת... זה נפל ליד הבית שלי [מאוד קרוב יחסית..], אבל למזלי הייתי אצל החבר [בקצה השני של חדרה..] וראינו פלאש קטן..[היינו במרפסת למעלה...]. . מפחיד..

למעלה