אזעקה בעיר שלי
אז אני מחדרה לפני כחצי שעה נשמעו צפירות עולות ויורדות באיזור שלי בעיר שלי, וזה היה מפחיד מאוד לא הייתי מכון ולא האמנתי שזה יגיע עד לאיזור שלי פתאום אני אומר לאבא שלי: אזעקה, אזעקה וכבר מרגיש שאני נכנס ללחץ נוראי וחוסר אונים לא ידעתי מה לעשות איין אצלי בבית מרחב מוגן , אני חושב,,,,,, כל השכנים ירדו בבהלה למיקלט אבל אף אחד לא ידע איפה המפתח ממש הייתי ואני עדיין בחרדה עמוקה, יש לי נשימות כבדות אני לבד, צריך לדעת להגן על עצמי כבר קיוותי נורא ששלא יקרה כלום ודימיינתי גם דברים נוראיים לאחר כ2 דקות של האעזקה שמעתי: "בום" והרגשתי את הריצפה רועדת מתחתיי זה היה מפחיד מאוד כולם רצו לכיוונים שונים כל השכנים כל הרחוב התמלא בצעקות אני שמעתי צעקות של פחד ובצדק אני חיפשתי מקום מוגן בבית שלי אבל אני לא חושב שיש כל כך כי זה בית ישן אולי שבנו בשנות ה60 של המאה הקודמת אני מקווה שאני לא בטוחח החדש של המטורפים מלבננון שיורים במתכוןן לפגוע באוכלוסיה אזרחית מבחינתי נסראלה הוא פושע מלחמה ויש להביא אותו לדין אבל הם מטופרי האיסלאם הקיצוני לא שמים על מה שיגיד העולם אני רוצה לאחל לכל מדינת ישראל שלא תיספוג עד מטחים כאלה,,,, ושתיגמר המלחמה, ועל הגבול יהיה לא מנה לי רק לא אירגון המחבלים זוהי מלחמת עצמאות מבחינתי כי הם מטורפים שרוצים להשמיד את המדינה שלנו והעולם לא מבין עדיין כל טוב ,,, לכולם ישראל,