בומבמללה

בומבמללה

עוד שבוע וחצי פסטיבל בומבמלה, לפני כמה שבועות עלה בפורום דיון על הפסטיבל, היו אנשים שהציעו לארגן שם קבוצה של הפורום. אז אנשים אתם באים?

Justin Angel

New member
לא...

אני אישית פשוט לא מגיע לדברים כאלו (ושאני אומר כאלו, אני מתכוון לדברים שמציגים ילדה בת חמש עירומה בעלון שלהם, וגם שמכילים את המשפט: "הביקור אצל מיסטקן כרוך בתשלום סימלי"). ברכות זוהרות ותהנה :)

גם אני לא חושב שאני אגיע.

הגעתי פעם אחת לבראשית. היה נחמד מאוד כי פגשתי כמה אנשים שלא ראיתי הרבה זמן - אבל זה היה נורא חסר טעם מבחינתי (חוץ מהדוכנים של "אנונימוס", דוכני איכות הסביבה למיניהם והדוכן של בי"ס "הרוח הגדולה" לשאמאניזם). האנשים שם לוקחים את "המיסטיקה" בקטע של בילוי אחה"צ בפארק, וזה לא ככה. אם אתה מתעמק במשהו - תיקח אותו ברצינות ואל תעשה מזה צחוק, כמו שהפסטיבל הזה עושה. אבל תהנה!
-רובין עוטה המגבת

או כמה ביקורתיות

אני אישית כבר שנתיים הולך קבוע לבומבמלה ושנטיפי, ומאד נהנה שם, אני הולך לבלות לשמוע מוסיקה טובה, לרקוד, אז בסדר שהתחום של המיסטיקה הוא קצת קיטצ'י שם, בומבמלה זה לא אשראם בהודו, לא באים לשם לגלות את סודות היקום. ודווקא יש שם הרצאות וסדנאות נחמדות ובחינם.

dopey_wizard

New member
הייתי רוצה לבוא, אבל...

2 סיבות עיקריות מונעות זאת.. והן, -זה יותר "פסטיבל של סמים" וכול הנרקומנים החברים שלי מהבית ספר באים לשם, זה לא יהיה נחמד לראות אותם שם, וזה יגרור כול מיני דברים לא טובים.. -המחירים של הנסיעה + כניסה + ביזבוזים, קצת יותר מדי, והכניסה במיוחד.. חבל, אבל לא נורא.

סליחה!!!!!!!!

מה זה פסטיבל של סמים? מי שלא צריך ולא משתמש בזה גם לא מרגיש את זה, אין שם יותר סמים מאשר בכל דיסקוטק ובכל התקבצות בכל רחבי הארץ. גם המחירים יחסית הוגנים 135 ש"ח במחירה מוקדמת ל-4 ימים. כאשר אתה הולך בעיר לאיזה מופע מוזיקה של שעתיים אתה משלם לפחות 40 ש"ח

romharel

New member
אני יוצא לחופשי

מיום חמישי [מחר] ועד ל20 לחודש אפריל, אהיה מנותק מוירטואליות כלשהי. מי שירצה לפגוש אותי מוזמן להיפגש איתי בצ'אי שופ של באראקה סידיקה ודליה [היכן שאפתח קלפי טארוט וגם אעשה מעגל חולמים] מחוץ למתחם [כך שלא צריך לשלם כניסה כדי לפגוש אותי :)] בפסטיבל הבומבמלה [ראו קישור] ליד מאהל המשפחות, אם קשה למצוא אותי ניתן להתכוון אלי באמצעות הסלולרי שלי 054HELPME או במספרים 435763 054 עד אז לא אהיה און ליין וגם לא בפורומים ועד אז לכולם חג שמח וכירסום מצות יצירתי ושמח רום הראל

dopey_wizard

New member
החלטתי לבוא!

אבל אני לא יודע .. אם מי וכול זה.. כי כול מי שיסכים מחברי הוא "סטלן" ואין לי כוח להיסתכן בזה שיפתחו לי תיק להחזקת סמים או משהו כזה... אז אני לא יודע מה לעשות..

למעלה