עונה לגבי הציפוי
השאלה היא אם את רוצה ציפוי קשיח שיישבר כשחותכים את הבומב או ציפוי רך יותר.
לציפוי קשיח, שוקולד מומס עם מעט מרגרינה או חמאת קקאו, 5-10 גרם על 100 גרם שוקולד.
לציפוי רך יותר - גנאש 1:1 שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
בכל מקרה, עדיף להכין את הבומבים - המוס והתחתית - להקפיא את המוסים, לשחרר אותם קפואים ולהניח על רשת, ואז כשהם קפואים, לשפוך עליהם מלמעלה את הציפוי ולוודא שהכל מכוסה. הציפוי יצא חלק יותר ויפה יותר, בלי סכנה שהוא ידבק לבומב בזמן השחרור שלו.
לגבי תחתית שוקולד וקורנפלקס - לא ניסיתי להשתמש בזה כתחתית. מה שחשוב זה להוסיף לקורנפלקס שוקולד מומס נטו - בלי חמאה/מרגרינה/שמנת מתוקה. ברגע שמוסיפים לשוקולד עוד חומרים, הקורנפלקס יספוג אותם ויאבד מהפריכות.