בונא אנשים...אתם ראסמי לא רציניםםם!

בונא אנשים...אתם ראסמי לא רציניםםם!

יאללה מה נסגר??? אתה לא רוצים מפגש???? תחליטו כן כן לא לא??? עכשיו בראסמי להיות רגע רצינים!! כל מי שבא למפגש שיגיד!!! בלי שטיות ...כי אנחנו רוצים כבר לעשות מ-פ-ג-ש!! שמעו עכשיו.. החלטנו (מור ואני והרוב כאן) שהמפגש יהיה בסוף בצפארי.. ואחכ נלך כולנו לפארק יהושע נשב ונדבר... מור ינסה לארגן לנו כרטיסים זולים.. ועכשיו כל מי שבא ואפילו אלה שלא בטוחים שירשמו פה!! וביג מאמא..אני ומור (בתור המארגנים) החלטנו שאת תקבעי את התאריך!! כי אם את לא תבואי שום דבר לא שווה..אז בבקשה תבחרי תאריך רק לא יום שבת.. ועוד משהו אחרון חחח (אני יודע שאני משגע אותכם אבל תסבלו אותי עוד קצת חח) לכל אלה שמתלבטים אם לבוא או לא לבוא.. אנשים אני אומר לכם יהיה כיף חבל"ז תאמינו לי אחרי המפגש הזה אתם תרצו עוד פעם.. וחוץ מזה זה מפגש על תוכיםםם!!החיה שכולנו אוהבים אותהההה!!! אז מי שבא שירשום כאן..וגם מי שמתלבט אם הוא בא... תודהההה חחח ויותר אנלא ישגע אותכםםם

jaja14

New member
מסכים עם כל מילה של רביד../images/Emo9.gif

אנשים, בואו נעלה את הרמה של הפורום, נכיר אחד את השני יותר טוב, נעזור לאנשים שייש להם בעיות עם התוכים, נהפוך את הפורום הזה ל The Best !! כי באמת יש פה אנשים טובים רגועים לא עצבניים לא מקללים כמובן שעם מנהלת כמו שייש לנו כל אחד ירצה להכנס לפה
יאללה אנשים... 1.. 2.. 3.. Go !!! (חחחחחחחחחח
)

jaja14

New member
מי שבא ברוך הבא ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

-מור -רביד (אח שלי בדם) -סקסית ובאנג -storm36 -צפרירים בנשמה -עומר הישראלי התותח -marooon5 (היפיופה) -עידן הדייג -דולב 51 מי שמתלבט עדיין: -ביג מאמא (??) -LeeKo (??) -איתמר (??) -סטינקי13 (??) (הנשמה מת עליה)
קדימה אנשיםם! 13 אנשים... אנחנו רוצים עודד!!

למעלה