בונא - דברו יפה על המנהלת! :)

kodman

New member
בונא - דברו יפה על המנהלת! :)

המנהלת של הפורום היא פשוט מנהלת מקסימה - לא יודע מה בקשר לידע שלה אבל היא בחורה נהדרת ומנהלת טובה מאוד - ולא נראה לי שלמישהו שעושה כל הזמן SPAM יש זכות לקרוא למנהלת הפורום לעזוב! מזמן לא הייתי פה - אני רואה יש כמה אנשים חדשים.. :) kodman

תותי-בת

New member
היי יו!!! מה שלומך מאאאאאאאאאן?! שנים שנים!!!! תודה רבה על החיפוי בזמן שלא הייתי פה, מלא נשיקות לך ולמיסי!!! בריאה על הבחורה הזאת! נשיקות מאאאאאאן, ליאת.

D.O.D

New member
גימל שולת!

אחי, מתי נראה לך הוא יגיע גם לפה? חחח (-:

kodman

New member
BTW

מי זאת מיסי? :) מיסי אליוט? בטח גם אני בריא עליה - במיוחד שהיא תוקעת ליחה ועושה ``אככככככככככ ט-עים!`` :) או שאת מתכוונת למיסי אחרת :)

Maly

New member
אל תהיו אנשים רעים!!1

המחשב שלה היה מת להרבה זמן (משהי כתבה את זה באיזה הודעה כאן...) לא יפה לומר שרק בגלל שהמחשב שלה מת היא לא מנהלת טופה...(איזה חנפנות...) עדי לירן אל תצחק על הניק שלי אינ אכה אותך....

D.O.D

New member
תשמעי... אם את אוהבת סאדו...

אני יכול להכיר לך את חבר שלי, הוא גם בקטע של סאדו תרביצי לו למה לי? :) יאלה, סאלאמאת! מחר יש לי בגרות אז... אני צריך להכין את הרימון יד... אחרת אני יצטרך לקבל נכשל ככה זה מורים... רק באיומים! יאלה ביי

Maly

New member
איזה סאדו ואיזה אבטיח?מה????

אני בחופש הולכת ללמוד איגרוף תיילנדי(עם אחד מחברי הנחמדים יקרא את זה ויגיב אני ארביץ....בעיקר עם זה אילן...או שאני אתן למשו אחר להרביץ לו..) בהצלחה.... לנו (ליודניקים) יש ביום שישי אז בהצלחה לכולם

s.s.p

New member
מיסי

דרך אגב מישהו שמע את הדיסק החדש שלה? הוא ממש טוב היא בסדר מומלץ

למעלה