בונא זה פשוט אתר ע-נ-ק!!! www.calls.co.il
ע ערקי מנומש New member 17/11/03 #5 אוי זה גדול! צ'מע את "הקו החם" ו"ישבנים" ו"אפס שמן שמן" ו"הכספת" ו"ניגובים" שזה גדול חחחח
א אוריקס New member 17/11/03 #6 טוב שרק עכשיו גילית אני מכיר את האתר בערך חצי שנה, אגב אחד מהם למד איתי ביסודי ואני מכיר אותו מעולה... תשמע כבאי, נפלת בחמין, פחי אשפה, תוספת פטמה, פקה פקה...
טוב שרק עכשיו גילית אני מכיר את האתר בערך חצי שנה, אגב אחד מהם למד איתי ביסודי ואני מכיר אותו מעולה... תשמע כבאי, נפלת בחמין, פחי אשפה, תוספת פטמה, פקה פקה...
א אוריקס New member 17/11/03 #11 אחי "כבאי" זו מתיחת הדגל שלו... אם אתה אוהב בסגנון של פחי אשפה אז תשמע "המוהל", "קטן וזעיר", "סוף פסוק", "דולפין מאולף" ואחת המתיחות הכי טובות - "הבן שלי"...
אחי "כבאי" זו מתיחת הדגל שלו... אם אתה אוהב בסגנון של פחי אשפה אז תשמע "המוהל", "קטן וזעיר", "סוף פסוק", "דולפין מאולף" ואחת המתיחות הכי טובות - "הבן שלי"...
ע ערקי מנומש New member 17/11/03 #12 המוהל זה חזק אבל הוא טמבל חחח צ'מע- הבן שלי זה אחד הגרועים! אין יותר מידי רעיון- לא כמו כל מיני קטלניים אחרים שרואים שהושקעה מחשבה בהם... כמו למשל המברק המזמר כבאי ואלה זה יותר בדיחות קרש- כי גם אני יכול להיות חוצפן טמבל...
המוהל זה חזק אבל הוא טמבל חחח צ'מע- הבן שלי זה אחד הגרועים! אין יותר מידי רעיון- לא כמו כל מיני קטלניים אחרים שרואים שהושקעה מחשבה בהם... כמו למשל המברק המזמר כבאי ואלה זה יותר בדיחות קרש- כי גם אני יכול להיות חוצפן טמבל...