בונא עבר מלא זמן מאז שהיינו פה ובזמן הזה...

בונא עבר מלא זמן מאז שהיינו פה ובזמן הזה...

יצאו שלושה דיסקים שאצלי הם מאוד משמעותיים בפלייליסט! מרסדס -תביאו בירות ג'וני שואו-שבטח כולם יודעים שגם חברי הדג נחש שותפים לו. וכמובן קולולוש- elements of sound סתם לשמוע את דעתכם אהבתם? יצא לשמוע? יש דיסק שפספסתי בזמן הזה?

Funky Giraffe

New member
מממממממ

קולולוש מגניב, ג'וני מגניב טיפה יותר, מרסדס חמוד. שלושתם לא הפילו אותי. עוד לא פספסת כלום אבל 'אין לי מה להתלונן' הראשון של גיא מר אמור לצאת אוטוטו. ולאמיר בן עמי יצא אלבום! להורדה חופשית ברשת! http://amirbenami.com/

גדול.

אני מת על בן עמי,מסקרן לשמוע... קולולוש אחד הדיסקים. וג'וני יש בו קטעים שממש אהבתי לצד כאלה שפחות...אבל,הכל נתון לשינוי. המועדפים שלי משם זה הצהרת העצמאות עם מוקי ותביא ת'קש-עם שי 360,ג'וני קאשי וגיא..תקנו אם טועה כל הכבוד לבחור .. מרסדס חמוד.מוזר לי לפעמים אבל אחלה דיסק.

nap3

New member
לקרמבו יצא אלבום??

ייאי :] איפה קונים אותו?? (לא רוצה להוריד..)

Funky Giraffe

New member
שמעי

ההורדה הזו זה יוזמה שלו כנראה שאין את זה בחנויות והוא לא הפיץ.

parnar

New member
על האלבומים האלה

מרסדס - עוד לא שמעתי, בקרוב אאזין למרות שלא הכי התחברתי גם לראשון. ג'וני - אלבום מגניב ומרקיד. קולולוש - אחלה אלבום, בקרוב מאוד הם מתכננים להקליט אלבום חדש.

Skicker

New member
כמה זמן עבר..

מרסדס הוא האחרון שקניתי ולדעתי זה אחד הדברים היותר מהנים ששמעתי בזמן האחרון האלבום של ג'וני נחמד לדעתי וקולולוש לא יצא לי לשמוע אני עדיין בטירוף על העלייה לחצי גמר אלופות..

למעלה