בונה אתר וצריכה מישהו להתייעץ אתו

בונה אתר וצריכה מישהו להתייעץ אתו

היי חבר'ה,

יש לי משהו ספציפי לשאול אבל לפני שאגש לזה- אומר קודם כל תודה שאתם קיימים, זה יכול מאוד לעזור.
דבר שני- אשמח להיות בתקשורת ישירה עם מישהו אחד במקום להציק לפורום שלם עם השאלות שיש לי, צריכה מישהו להתייעץ אתו מדי פעם על מה שאני בונה ועושה באתר שאני בונה.

למשל בשאלה הספציפית הזו:

-קניתי אחסון אתרים ב-box.co.il
-אחרי הרבה התעסקות, מצאתי תבנית שיחסית טובה לי- concrete 5
-אחרי שהתקנתי את האפליקציה הזו על הדומיין שלי, מה שקורה זה שכשנכנסים לדומיין שלי מקבלים עמוד אינדקס, בעוד שהאפליקציה עצמה קיימת על הדומיין+ /site, ואני לא רוצה את זה ככה, אני רוצה שמי שנכנס לדומיין יוכל להיכנס ישר לאתר.

איך עושים את זה?
מצ"ב צילומי מסך רלוונטיים.
תודה רבה מראש למי שיענה.

ארנבת

ברוכה הבאה

לא ממש מתמצא בWP או באכסון הספציפי שקנית, יתכן שהעתקת כל תוכן התקייה site למחיצה שמעליה (בד"כ זו public_html) תפתור את הבעיה.
את בהחלט מוזמנת לשאול כאן בפורום, כך שאנשים אחרים יוכלו להנות גם מהשאלות, וגם מהתשובות שתקבלי.

IT goldman

New member
אפשרי ליצור קובץ בשם HTACCESS

עם תוכן מסויים ולשים אותו בספריית public_html כן שיכוון את הקריאות לספרייה הנכונה. צריך לבדוק קצת בגוגל אבל זה אפשרי.
&nbsp
בכל מקרה, אם כבר קנית את התבנית הזאת והתקנת בעצמך, אולי תוכלי להתקין מחדש במקום הנכון? דהיינו ספריית public_html במקרה שלך ולא תת-ספריה בתוכה.
&nbsp

די הבנתי את הדברים האלה אבל התייאשתי

מרגישה שקשה לי להקים את האתר שאני רוצה להקים, אם אפילו בשלב הזה אני מסתבכת אז בטח שאסתבך בדברים היותר מורכבים... בגלל זה חושבת לחפש מתכנת שיעזור לי.

למעלה