בונוס למתמיד......

sdanpo

New member
בונוס למתמיד......

מסלול - לא חדש. יום - חם בטירוף. החומוס בשואבה - טוב מתמיד , משתפר ככל שהמאמץ בטיול קשה יותר. הפעם גם ניסיתי את החציל הבלאדי ממולא באגוזי מלך, בצל , עגבניות ואף מעט כוסברה שמוסיפה תמיד. (2.5 ש"ח לחציל ממולא - שערוריה!!!!!) אז למה אני כותב? מסלול מדהים. גם אם יכתבו פה אלף איש אחד אחד שהמסלול מדהים , גם אני אוסיף את דברי ותמיכתי. בנוסף יש בונוס למתמיד , שזכינו לראות לקראת סוף הסינגל המדהים שיורד לכיוון שער הגיא. מתנצל מראש על איכות התמונות של הבונוס - הוא פשוט לא התחשב ביכולות המוגבלות של הדיגיטלית שלי. בקיצור ולעניין - 20K אדום. בהצלחה. בברכת עלה ורכב דן פורת

alonaski

New member
צבי!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

באחד החורפים היפים לפני כ 7 שנים... כשהרי ירושלים היו מושלגים כמעט עד ל... שער הגיא (!!!)
נסעתי אחה"צ עם חבר ברכב שטח ועלינו לי"ם דרך מודיעין... לא אשכח את זה לעולם!!! - תחת מעטה החשיכה של תחילת הערב... ועל רקע השלג הלבן המכסה את כל המרחב... פתאום דילגו להם מבין העצים 4 צבאים!!! ועד שנעלמו מהעין בדילוגים לתוך השלג העמוק... הייתי משוכנעת שאני בשוויץ או בתוך הסיפור של סינדרלה/שלגיה...

sdanpo

New member
צבאים שראינו בחודשים האחרונים...

הללו נצפו במהלך טיולי אופניים באפריל השנה. 2*צבי ביער ביריה . 1*צבי ממש קרוב (אבל ממש ממש) באזור נחל אל-על. בברכת עלה ורכב דן פורת

למעלה