בונז'ור!

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
בונז'ור!../images/Emo140.gif

כמה טוב לגלות פורומים של סדרות אהובות. ועל כן באתי בשעריכם. אני בעיקרון מעריצת "סיינפלד" מוצהרת אבל את "תהרוג" לא אפסיד לעולם, רק בגלל פינץ'. בכלל, אני חושבת ש: א. מאיה מכוערת ומעצבנת. ב. אליוט מכוער וחסר אישיות, כריזמה ובקיצור - איש מיותר במינו. ג. נינה בסדר. ד. ג'ק בסדר. ה. פינץ' ענקקקקקקקקקק! סדרות אהבות נוספות: "סיינפלד" כמובן, "נד וסטייסי" (אף פעם לא נמאס), "חברים" (נמאס מזמן), "פרייז'ר (אבל רק בגלל ניילס) ו"כולם אוהבים את ריימונד" (פרנק שולט!). אני לא בקיאה כ"כ בפרקים, ראיתי פעם את החדשים ועכשיו אני צופה בישנים בשידורים החוזרים בערוץ 3. אבל את החסר אתם תשלימו לי. יום טוב לכולם! פינץ' לשלטון!

ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!

ואני מניח שראית את התוכנית שלי ושל נועה... מה את חושבת עליה?

Eil

New member
התוכנית להשתלט על העולם?

סבבה. מאז ומתמיד אהבתי אנשים שניסו להשתלט על העולם (בגיל 9 היה לי קראש על שרדר מ"צבי הנינג'ה). אין לי בעיה שכולם ינהלו את הפורומים, אני רק רוצה לבוא ולהפריע בשקט. ברוכים הנמצאים.

שלום, אני כרמל

ואני מנהלת. ברוכה הבאה.... חוקים: אין חוקים כי אפ'חד לא כותבב. יהיה משהו קיצוני, אני יידע אותתך. תהני ו..פינץ' רוללללז

Eil

New member
אין חוקים? יש!!!

מה רבות האפשרויות! שהרי בדיוק בפורום "תהרוג אותי וזהו" מתעוררים בי הדחפים לקלל, להפיץ זימה ותועבה ולהסית נגד המלחמה בעיראק. נוכל להפוך לכת סודית או משהו כזה. ב-22:00 נפגשים ליד הבניין הנטוש. תביאו מברגים.

למעלה