בונזו

בונזו

הגשם לא פסק כל השבוע. המים שטפו במרזבים, טיפסו ועלו עד שפגשו בסיפי הדלתות וחלחלו אל מבואות הבתים. קיפוד אחד שחי בחצר יצא בערב לחפש קצת אוכל אבל שבילי החצר היו רטובים וחלקים והוא בקושי הצליח להתקדם. החתול המקומי ראה אותו צולח שלוליות ברגליו הקצרצרות וחותר בעקשנות רטובה אל עבר קערת הבונזו. החתול פתח עין צהובה מתוך קופסת הקרטון שבאכסדרה המוגבהת וחישב את סיכוייו של הקיפוד הרטוב להגיע לפניו ולזלול וללעוס את כל הבונזו שבקערה. הוא תכנן לזנק זינוק אחד מחושב היטב אל שולי הקערה ולהפחיד את הקיפוד. שילך לעזאזל הקיפוד, שילך לאכול חמציצים במקום אחר, הרהר החתול וירה את עצמו בזינוק טריטוריאלי שטוח זנב אל נתיב חוצה קיפודים. ממעוף החתול הבחין בכלבה רטובה מגשם. היה לה קר והיא היתה רעבה. האו. הכלבה תכננה איך תתפוס את החתול המעופף בערפו ותנעץ אותו בתנועת צוואר אחת על הגוש הקיפודי כמו סידור פרחים. לאחר מכן תגרוס את גרגרי הבונזו במלתעותיה ותלך לישון במלונה יבשה וחמה. הקיפוד תכנן איך יכדר את גבו וידקור בקוציו את פיה של הכלבה החזרזירית עד שזו תיילל מכאב, תתנקם מיד בחתול הטיפש, והוא הקיפוד ישעט מנצח אל תוך הקערה, יתפלש ויזלול בונזו לרוב. החתול נחת על ארבע כריות אויר מטר מהבונזו וסמר תשע נשמות רטובות לעבר הקיפוד שנעמד מולו ותכנן להסתער קדימה בחניתות שלופות כמו פלגה רומאית. העיניים הקטנות שלו השחילו חרוזים שחורים על אורו של פנס הרחוב. הוא לא התכוון לוותר. הריח של הבונזו היה כעת חזק מאוד וכמה חלזונות כבר שטו והחליקו על גונדולות של ריר לעבר הקערה. הכלבה הסתערה על היעד. החתול שלף ציפורניים התגבן ירק ושרט. הקיפוד חטף קובית בונזו מהקערה והחל מהדס ברוורס לעבר השיחים, הכלבה יללה בכאב, חשפה ניבים, נרתעה לאחור ודרכה על הקיפוד, כאב לקיפוד. כאב לכלבה. האו. ברק זיגזג בשמים השחורים ורעם אדיר הדף את החתול לאחור, הוא דרך על שולי הקערה וכל הבונזו נשפך לשלולית.

סוף טוב הכל טוב

ועכשיו כולם יכולים ללגום מרק בונזו עשיר ישירות מהשלולית ולחיות יחד באושר ובעושר עד עצם היום הזה. רק מי צריך עצם כשיש בונזו? הסיפור כה מקסים, למרות שבונזו פשוט לא עושה את זה לחלזונות.

בוגובוגובוגובוגו

צ'מעי, לא יודע מה עם האסקרגו שלך, אבל כאן החלזונות מתחרעים על הבונזו של הכלבה שחבל על הזמן, חלזונות מזן 'חשופית'.

בנתיב הריר הזוהר

אני, שגודלתי על ברכיהם של חלזונות היוצאים אחרי הגשם (כן, במקביל לפטריות), למדתי שהם זוחלים לתור אחר עלה ירוק. יכול להיות שהחשופיות הן מרדניות. באמת השם שלהן קצת פרובוקטיבי.

קפת

New member
עוכרת שמחות

ולי חסר הניצוץ. הזיק הציוני הזה, שמשאיר אותי מרוגשת ונסערת. המשהו החמקמק הזה שהשפיך לי דמעונת של געגוע וקסם ואושר באקמולי. וכשאני אהיה פחות מיוגעת מעמל יומי אני אשרשר את הסיפור הזה לאסופת סיפורי הציון במדור המאמרים. אוי, ציון.

נינטייב

New member
הו ציון, חיטוט בפצעים לא יועיל

מלבד ההנאה הפרוורטית שבגרימת כאב לעצמך, תוך כדי עונג קילוף גלדי פצעים. בקיצור, אחות נחמה, איפה את?!

יקח אותך השד, ציון.

שעה, שעה שאני מחפש ת'ניאגרה של ההבנה של הסיפור שלך ולא מצליח להבין. לא שהסיפור לא יפה, ולא שהוא לא כתוב במיטב המסורת התותחנית, אמה מה, לא מבין. ועכשיו אני בבעיה. בתור מגולומנאייק ותיק, איך אני יכול להודות שלא הבנתי את העניין? מצד שני, אני מת על חלזונות. ומי ישלם לי על ה-45 דקות עם השרינק,הא?

טריפל

New member
נו כמובן

הכלבה - היא בעצם אנחנו, העם היושב בציון, רעב תשוש ושבור-זין. וסקפטי. הבונזו - המדינה ואוצרותיה. ארץ זבת חלב ודבש. המנוחה והנחלה ולהיפך. הקיפוד - הסרטן המכרסם בתוכנו. מקור כל החולי, הרוע והצרות. הסכסכן הקטן שהתחיל את כל הבלגן. הוא מסורבל דוקרני ומגושם, אבל נחוש להשיג את מה שהוא רוצה - גם אם יורד עליו גשם. החתול - זה האויב מבחוץ, רעב רזה ומשופם, מן חתול אשפתות (חתול מקומי). הוא דורש בעלות על הבונזו ומוכן לזנק כמו מתאבד שיעי בהגנה על מה ששלו. הכלבה מזנקת על החתול מבלי להבין שהקיפוד הוא זה שהתחיל את כל הסאמטוחה. החתול והכלבה מתקוטטים בזמן שהחרא הקטן מתעסק עם השלל, תופס מה שהוא יכול ונעלם. בסופו של דבר שניהם נותרים ללא כלום. ומה מוסר ההשכל ילדים? שאם אתה יכול להיות מספיק טפש בשביל לצאת להילחם בגשם ולו על מנת להגן בחירוף על קערית בונזו מעופשת, אל תתפלא אם איזה קיפוד מניאק גונב ממך בנתיים. אפוקליפסה עכשיו. אהבתי.

קפת

New member
ברק זיגזג בשמיים

זה גם (א)פו(ק)לי(פ)טי. אפשר להלחיפתזה ב"שרון נדחס על האדמה" או "ביבי פתח את מנהרת הכותל". או שלא. אפשר גם להחליפותי. תאריך התפוגה החד שנתי שלי מתקרב, וזה תמיד מעכב לי את הרצפטורים של הסרוטונין.

טריפל

New member
יש פתרון

קצת חלבונים ופחמימות יסדרו לך את הראש. עובדה. תשאלי את אליס.

יס באך

New member
מצטרף אליך טריפל

וכך, אגב גם הגבתי במקום אחר. הסיפור הזה הוא אלגוריה ותו לא?!

למעלה