בוניטה בוניטה.....

MaPHisTo

New member
בוניטה בוניטה.....

תסתמי כבר יא זונה לא רוצים לשמוע אותך שרה יא כלבתא עם קול של גזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מוציא אגרסיות על המורדים- הילד מחונך* מכל מקום *חיוך חינני* תורידו את הגירסא המלאה של השיר של דריה (לאומללים ביניכם שעוד לא יצא להם לשמוע את יצירת האומנות הזו). עם שורות כמו see right through me, say I"m gloomy well so sue me, excuse me, excuse me איך אפשר לוותר?! הייתי ברוקי (למי שיודע מזה) והיה פנאן!!! לא ממש ראיתי את הסרט כי הייתי יודע מדי עסוק בלכרסם את התנוך של חבר שלי.. אבל לא משנה!!!! העיקר שנהניתי! תבואו! בהביי:)

eorion

New member
אהה... מופע האימה של רוקי?

its just a jump to the left? או זה שמל גיבסון או אחד מאלה החטובים הדומים לו משחקים? כי מופע האימה של רוקי הרבה יותר טוב!

bleeding rose

New member
וואו, אותך לא ראיתי פה הרבה זמן....

את ההיא שקראה לי לסבית, נכון?

Esmena

New member
אז אחרי סריקה מדוקדקת של הפורום

(יש לנו דווקא היסטוריה לא נאה,אתם יודעים?)גיליתי שצעקתי" לסבו" בהודעה שכוונה אלייך ולמעשה שיבחה את הכינוי שלך. "לסבו"הוא מחווה לפורום מהיידפארק אין בינה לבין לקרוא לך "לסבית" שום דבר,אבל אם את מעדיפה לזכור אותי כאחת עם מנת משכל כיתה-גימ"לית ממוצעת,בבקשה.
אני לא רוצה לריב איתך:) ד"א,אני שומעת עכשיו את בלאד רוזס של טורי איימוס,מכירה:)? זו בטח אחת הסיבות שאני אהבתי את הניקניים:)

ailag

New member
blood roses?

זה עם השורה: you think i'm a queer, i think you're a queer ...?

מה פתאום?!

גזר נשמע כמו צנון מצונן(זה נשמע כמו שם של שיר ילדים-"הצנון המצונן") ומלפפון כמו חסה באמבטיה ולא סתם המצאתי את זה זה בדוק (דוקטור פישר
)

למעלה