בונים עסק מהבית ב-

בונים עסק מהבית ב-../images/Emo43.gif

כיצד לגדל עסק בבית ולצאת איתו לעולם הרחב? פורום עבודה ועסקים מהבית יארח את ליאורה דנון, המנהלת מפעל לייצור תכשיטים, אשר התחיל את דרכו בבית. דנון תספר כיצד עשתה זו ותשיב לשאלות בנושא החל משעה 18:30: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=762&MessageId=146724839
כותבים למגירה על הנטייה המינית שלכם? פורום ספרות וכתיבה גאה מזמין את גולשיו לשתף ביצירות שכתבו אודות יציאה מהארון ואולי לזכות בפרס שווה במיוחד! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=621&MessageId=146770251
הילדים אוכלים רק ג'אנק ופאסט פוד? מחר ב-13:00 תגיע ורד מרום - תזונאית קלינית של חברת "מבושלת" לפורום בישול לילדים, תענה על שאלותיכם ותייעץ כיצד להעניק לילדים תזונה בריאה ולא משמינה. מרום תתן טיפים להכנת ארוחות מבעוד מועד ותעזור להכניס טוויסט בריאותי במתכונים האהובים על הקטנטנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=744&MessageId=146760366

../images/Emo207.gif בקשר לספרים- שאלות ותהיות ../images/Emo13.gif

שאלתי בשרשור אחר אבל אל קיבלתי תשובה, אז אני מנסה שוב
אשמח לשמוע המלצות\אי המלצות מאנשים שקראו את הספרים... אני מתלבטת אם לקרוא, הבנתי שהם מאוד שונים מהסדרה... ואני מפחדת שזה יהרוס לי. בנוסף, תהיתי אם מישהו יודע כמה ספרים יש? לפי החיפוש שלי באמאזון, מדובר ב4 ספרים שיש בהם בעצם 6 ספרים.. (2 מהספרים יש 2 "סיפורים" בכל ספר פיזי) אבל רציתי להיות בטוחה
תודה לכל מי שיכול לענות!

../images/Emo140.gifניסיון לתשובה...

חיפשתי עכשיו בכל פורום ערפדים -היה פעם שירשור ממש ארוך על זה-על השוני והדומי וכן הסבר מפורט על הספרים...לצערי לא מצאתי, את תמיד יכולה לשאול שם :) לדעתי, בגלל שהן העלילה והן הדמויות שונות בין הספרים לסדרה-כדאי להתייחס לזה בנפרד. קראתי את הספר השלישי והראש היה על סף פיצוץ מניסיונות השוואה בין הדמויות, באופי ובעלילה. לספרים יש את הקסם של עצמם (אני מניחה שיש,אני לא מצאתי
) דוגמא: אלנה למשל היא לא האחראית והרצינית כמו בסדרה, היא סוג של מלכת הכיתה למשל. אז מאוד קשה להשליך אחד על השני. תתחילי...תראי אם מדבר אליך...:) למיטב ידיעתי-יצאו 3 ספרים פעם פעם, ואז עם התעוררות גל הערפדים נכתבו עוד 2 ספרים.

שתיכן מאוד עזרתן, ממש תודה!!

נראה לי שכרגע אוותר.... אני יותר מדי אוהבת את הסדרה ולא רוצה להתבאס. אולי אם וכאשר תסתיים הסדרה, אני אנסה. נראה. אני בעיקר מקווה שלא משנה מה קרה בספרים.... בסדרה אלנה ודיימון יהיו ביחד בסוף

Wrath Within

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

מה יש לכולם מדיימון ואלנה? אתם לא רואים שהיא מתאימה לסטפן כמו כפפה ליד? שיהיו ביחד. שני מעצבנים. ולדיימון לא מתאימה אף אחת, הוא זאב בודד (וסקסי.)

../images/Emo192.gif

את צודקת, אבל מה יותר יפה לראות? כשהכל מסתדר ומתאים? או שכנגד כל הסיכוים יוצא משהו? העלילה תסתיים אם יהיה רק הסיפור של האלנה וסטאפן ושהם חיו באושר ובאושר עד עצם היום הזה...

Wrath Within

New member
כיף לראות אותה מתעצבנת?../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

כי נראלי שזה הדבר היחידי שהוא מוציא ממנה. היא וסטפן פשוט מתאימים, וכל פעם שיש להם סצנת אהבה דביקה אני חושבת לעצמי "או, ככה זה צריך להיות!" וכשאני רואה סצנות של דיימון לבד עצוב, זה קורע לב ואני חושבת שאני צריכה להיות שם (!), אבל אין מה לעשות. זו הדמות. נגזר עליה מאות שנים של בדידות!

../images/Emo23.gif התחלתי לאהוב את הרעיון של דיימון ובוני

אלנה משעממת מדי ודיימון נהיה ממש משעמם בחברתה.. עם בוני יהיה מעניין :) (למרות שסתם ככה הדמות שלה נהיה ממש מעצבנת!)

דיימון ובוני?! אייייייככככ לאאאאא

לא יכולה לסבול את בוני! אם כבר שיהיה עם קרוליין

דווקא בגלל שהם בעלי אופי מתנגש

נראה לי יהיה מעניין לראות אותם ביחד. שניהם מלאים בעצמם (למרות שיש טובים מהם), יהירים, יגנו על מה ששלהם בראשונה ,בעלי דעה . קרוליין נהיתה ממש מקסימה ובטוחה בעצמה אבל היא עדיין לא בעלת אישיות חזקה כמו של דיימון. למרות שאפשר לומר שהשינוי (ערפד) היטיב עימה :)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifקראתי את הראשון..

כלומר יש לי את הספר הראשון שבו יש את שני הספרים הראשונים.. אז קראתי את החלק הראשון מתוכו.. היה לי מאוד קשה להתחבר אליו... הדמויות כל כך שונות.. וזה פשוט לא עשה לי את זה.. שלא כמו דמדומים למשל שראיתי את הסרט קודם ואז קראתי את הספרים והתאהבתי לגמרי בספרים פי מיליון על הסרטים.. פה, זה פשוט לא עשה לי את זה.. אבל אני אסיים לפחות את כל הספר הראשון [כלומר את השניים הראשונים..] בנתיים אני לא הכי ממליצה עליו.

למעלה