בונפלד חוזר הביתה (?)

מוצארט

New member
בונפלד חוזר הביתה (?)

(אני מעתיק כאן כתבה שהועתקה מהמקומון "כל-בי"). לאחר שסיכמה עם השוער אסי רחמים לגבי חזרתו בעונה הבאה, הגיעה הפועל ב"ש להבנות עקרוניות גם עם הקשר אלעד בונפלד. שמו של אלעד הופיע בתוכניותיו של לופא לעונה הבאה, אבל עד לאחרונה לא היה ברור אם השחקן יסכים לחזור בכל תנאי לקבוצת האם שלו. תנאי מרכזי לחידוש הקשר בין הצדדים היה הישארותה של ב"ש בליגת העל. השינוי החיובי בעמדתו של השחקן הסתמן לפני מס' ימים כאשר הודיע שיסכים לשרת את הקבוצה בלי קשר לזהות הליגה שאליה היא תשתייך בעונה הבאה. החלטתו התגבשה, בין השאר, הודות לאפשרות הסבירה שלופא קדוש ימשיך לחאמן עונה נוספת. "אלעד יסכים לשחק רק בקבוצה אחת בליגה השנייה - הפועל ב"ש", אמרו השבוע בני משפחתו. בינתיים הג'וניור נוקט צעדים בוני אמון: הוא עזב את דירתו השכורה בת"א, ורכש דירה בעיר מגוריו. בעוד ארבעה שבועות הוא עשוי לחתום רשמית על חוזה לעונה אחת אצל זינו. רוצים את אלעד בחזרה? הצביעו
-

zuli4

New member
רוצה מאודדדדד...

כל שחקן בית שחוזר זה מעולה..

מרסלו1

New member
אינשאללה

אדום עולה על המגרש אני נרגש!!!! אני אדום בלב בנשמה , יאללה הפועל מלחמה!!מלחמה!!! מלחמה!!! מלחמה!!!

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo45.gif שאלה רטורית

כל שחקן שצמח פה אני רוצה אותו בחזרה, כנ"ל, ברדה, רחמים, חוגג, סיבוני, צ'גאי וכו',בפעם ה-10000000 הם השלד של הקבוצה.

אס19

New member
בעזרת השם!

לפעמים לא שמים לב שהוא על המגרש אבל כל נגיעה קסם

אס19

New member
בעזרת השם!

לפעמים לא שמים לב שהוא על המגרש אבל כל נגיעה קסם

למעלה