בוסטון פיש אנד איכס!

Margarita22

New member
בוסטון פיש אנד איכס!../images/Emo5.gif

נמלה בלחם שירות גרוע ויחס מזלזל כל זאת ועוד במחירים חסרי תקדים! לא ממולץ. ראו הוזהרתם!

AdamINC

New member
../images/Emo6.gif

השתן עלה להם לראש. או לשתיה. או לאנשהו..

AdamINC

New member
זה לא נוסטלגיה...

הפרסומת הזאת עדיין משודרת בשישי-שבת

Liraz 6q

New member
האמת שהיינו שם לפני

איזנ חצי שנה כל המשפחה.. השארנו 800 שקל חשבון ואלו היו ה-800 שקל הכי מבוזבזים שהוצאנו בחיים.. פשוט מזעזע..

rest2

New member
מסר נוקב לגברת Margarita22ו

אני מ ת"א וכל פעם שאני יורד לאילת בוסטון זו המסעדה שלי אכלתי שם עם כל משפחתי המורחבת כבר יותר מ8 פעמים ואני כל פעם מופתע מחדש מאיכות השירות האוכל והאווירה המדהימה אין עוד מסעדות כאלה בארץ נקודה. עכשיו השאלה היא למה את רושמת את האכזבה שלך שוב ושוב על המסעדה הזאת?לא מספיק פעם אחת ? לי נראה שפשוט לא הצלחת להשיג את הפיצוי שרצית . ו"הנקמה" נראית לך מתוקה. כנראה את בן אדם כזה שאוהב חינמים,הנחות,ופיצויים במסעדות. בוסטון היא מסעדת הדגים הטובה ביותר באילת, ובהכי טוב אין חינם מה לעשות

Liraz 6q

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח!

גמני מאאאאאוד לא נהנתי שם ממש על גבול סבלתי. זאת דעתך.. אחלה. איך אתה מגיע למסקנה שבגלל שהיא לא נהנתה שם היא בנאדם שאוהב חינמים הנחות ופיצויים?!!?

באמת הגזים

אני שמחה שיש מי שמשתף אותנו בזוועות של מסעדה כזו או אחרת, צריך לדעת להיזהר. בתור אחת שכבר פסלה את רוב המסעדות באילת, לפחות את הצמחוניות כי הבשריות פסולות אצלי מראש, הייתי רוצה לדעת מה דעתם של אחרים על המסעדות שאולי עוד לא ניסיתי, למרות שלא לא נשארו הרבה...

חחחחחח הצחקת REST...

אם היית קצת אילתי ואם היית קצת בעניינים אולי היית יודע על מה אתה מדבר... בבוסטון שפע של תקלות (ממזגנים ומקררים שלא עובדים ועד ביוב שעולה במטבח כל שני וחמישי) מה גם לידיעתך שאותם בעלי המסעדה הם גם הבעלים של מסעדה גדולה נוספת בעיר שלא מכבר ספגה ביקורות קשות ואף עמדה בפני צו סגירה ממשרד הבריאות ומהמחלקה הוטרנירית בעיר בגלל ממצאים קשים שעלו שם אז אני מציעה שתצדיק את הניק שלך ולך תנוח...ותחזור כשתדע על מה אתה מדבר

למעלה