בוסים, והפעם הזווית החיובית.

עמית@

New member
בוסים, והפעם הזווית החיובית.

הבוס ה"חדש" (כבר חצי שנה..+) שלי הוא לחלוטין לא הבחור הקשוב והרגיש, הוא איש הייטק קשוח ועורכ"דיני, בן 35 בלי שום סימן למערכות יחסים או אהבה (הס מלהזכיר ילדים) בטוח ש10 שעות עבודה ביום זה לרכרוכיים, בקיצור - ה"מותג" של אנשי ההיטק.. ובכ"ז: הוא קיבל אותי לעבודה כשידע שאני בטיפולים, חודש אחרי זה התבשר על ההריון, דואג לשאול פה ושם מה איתי, וכעת, כשקורקעתי סופית (אבל סופית
) לבית עד הלידה, הוא רק דואג לי ואומר לי כל הזמן שאני לא אדאג ולא ארגיש אשמה (וזה אדם שכועס ורטון אם מישהו יוצא מהמשרד בשבע בערב, כי זה מוקדם..) תוך לילה הוא סידר לי עמדת עבודה מושלמת מהבית, ואפילו לא מכביר מילים (פרט ל"מחכים לך פה במשרד") על כל עניין השמירה המגבילה.. אז מצד אחד קרעתי את התחת חצי שנה והוכחתי שבהחלט יש על מי לסמוך, הבאתי תוצאות והשגים ואני מאמינה שחלק מהאמון ומהתמיכה נובע מהכרות ע המטריה, ומידיעה שגם מהבית: אני אספק את הסחורה, ועדיין, זה כל כך לא מתאים לו להתעניין בהריון (אתמול הוא שאל אותי עם זה שהעוברים שלי שוקלת קילו שבע מאוד ה לא מספיק בשביל שתיוולד, חחח, אין לו "*שמץ* של מושג מה זו התופעה הביולוגית המשונה שנפלה עלי..) ובסופו של דבר, ח"ח אדיר, רק רציתי לפרגן, הוא באמת בסדר
(והכי חשוב והכי בסדר.. תמורת פחות עבודה - המשכורת לא תיפגע כלל..) בקיצור, איפה ישנם עוד אנשים

yaelia

New member
זה רק מראה כמה את שווה../images/Emo98.gif

ועוד, שאנשים לא מתקיימים לפי הסטראוטיפ ש'מתאים' להם. נעים לדעת.

galiaS

New member
אם את בשמירה, זה לא אומר שאת

צריכה לא לעבוד? אני מצטערת שאני משביתת שמחות אבל אני חושבת שעמדת עבודה מהבית זה דבר קצת מסוכן. לי היתה "עמדה" כזאת (כלומר לפטופ) בחופשת הלידה והציפיה היתה שאני אמשיך לענות על אימיילים ואשאר בעינים גם בחופשת הלידה. יפה מאד שתומכים במצבך בעבודה אבל נורא צריך להזהר שבשל התמכיה הזאת לא תעשי יותר משאת אמורה לעשות בשמירה.

בימבילי

New member
גם לי זה צרם.

אני מניחה שהוא מצפה שהתפוקה שלך תהיה דומה לתפוקה טרם השמירה, ולכן הוא סידר לך "בן לילה" עמדת עבודה מושלמת. ושמירה - היא שמירה. זה לא רק לא לנהוג בדרך לעבודה (אני מניחה שגם בעבודה את במשרד רוב היום). זה לשכב, לנוח, להיות רגועה. מקווה שאת יודעת לשים גבולות וכן לתת לעצמך את המנוחה שאת צריכה (ובעיקר לת להריון שלך את השמירה שהוא צריך). וכמו שאמר הבוס שלך - מחכים לך במשרד. הם ימשיכו לחכות כי את עובדת שטובה להם והעבודה שלך מוערכת. תרגישי טוב!

עמית@

New member
את צודקת בהחלט, ומאחר וזה תלוי בי

ואני וורקהליקית לא קטנה
הרי שצריך מדי פעם לעצור אותי
אני מאוד משתדלת ועושה הרבה הפסקות.

lulyK

New member
כל הכבוד לך

שאת מצליחה להוציא ממנו את הטוב הזה
. ומצטרפת לגליה - תזכרי מה הכי חשוב.

משוש30

New member
כל הכבוד לו! ../images/Emo140.gif

בהחלט יש כאלה. (גם לי יש אחלה בוס אבל לו יש 3 ילדים). ובהחלט יש אנשים שמבינים ומעריכים כשיש להם משהו טוב ביד ולא יזרקו אותך לכלבים כשאת בתקופה קשה. העיקר שתרגישי טוב ולא תתאמצי יותר מדי מתי התל"מ?

גלשני

New member
טוב לשמוע!

וגם לי הייתה חוויה טובה עם הבוס שלי- לפני שיצאתי לחופשת לידה הוא הבהיר לי שארגיש נוח לקחת כמה חודשי חופשת לידה שאני רוצה (טען שהוא מוכן לחכות לי עד גיל 60....), יום אחרי הלידה בא לביקור בבית החולים וסירב בתוקף לדבר על ענייני עבודה, שמר כל הזמן על קשר טלפוני והעניק לי בונוס כשהייתי בחופשת לידה..... (אבל הוא אבא לילד שגדול ממתן בכמה חודשים, אז אני מניחה שהנושא אכן קרוב לליבו...)

sharonmx

New member
סבבה של בוס, אפשר לשכפל?

הבוס שלי הוא אבא לארבעה ילדים, אבל שובניסט מזעזע. אין לו מושג קלוש מה זה דורש כי הכל אישתו עושה, וממני הוא מצפה להיות כמו אחד מהגברים. העיקר יש פירגון, ותמשיכי לשמור על הבטן...

ענתש

New member
איזה כיף לקרוא שיש אנשים כאלו.

דווקא האנשים האלו שאין להם מושג הם תמיד אלו שמפתיעים. ומה שמפתיע יותר - דווקא אלו שיש להם אישה וילדים ומכירים את הבעיות באופן אישי הם אלו שנוטים להיות חארות. אני חייבת להגיד שהוא בהחלט מקבל סחורה משובחת באתר שלו (אמרתי לך כבר) ולכן אני מבינה למה גם שווה לו לשמור עלייך. בהצלחה, תחזיקי מעמד עם התמנונית הקטנה בפנים (יש לה כבר שם של חיה משלה ?)

עמית@

New member
שם של חיה אין לה (הן כולן תהיינה

תמנונות
) אבל שם כבר יש לה

למעלה